O todėl, kad seksas, babkės, karjera, įtaka, valdžia, draugystė, o kartais ir meilė čia labai susieti dalykai. Kartais jie kuria, kartais jie griauna, naikina viską aplink. Iki Japonijos mums labai toli ir šeima ten didelė vertynė, didesnė, manau, nei mums. Sekso kultūra domiuosi kur kas mažiau, nei, sakykim, dabartiniai pradinukai, kurie mokytojoms rašinėja tiesiai šviesiai, kad nori ne diktantą rašyti, ne mokytis, o nori dulkintis - nori sekso. Tokia štai dabartinės Lietuvos realybė. Ji ne mano išgalvota ir ne mano sukurta, bet ji tokia yra. Aš tikrai nesu kokios tai vėl, sakykim, Salomejkos gimnazijos pogrindinės Nekaltybės praradimo video studijos šalininkas. Nesu "Defloration Clubs" verslo šalininkų pusėje, bet skurdas, neteisybės, begalinis išnaudojimas, besaikis egoizmas, valdžios cinizmas, moralistų farizijietiškumas daro savo ir aš to neigti negaliu, nes nelaikau savęs visai nesusigaudančiu Lietuvos ir pasaulio gyvenime. Jau sklinda gandas po Vilnių, kad prarastą nekaltybę už babkes vėl atstato pačiame Vilniaus centre ir vėl ją gali iš naujo prarasti ir užsidirbti pinigėlių, apgauti mafijozą arba, sakykim, studijoms užsimokėti ar kokiam nors gražiam daiktui įsigyti ar geresniam maistui nusipirkti.