Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/05/26 20:11:04 20:11:04

Svečias: Leli o kodel tu domiesi tik seksu, damomis be kelnaiciu ir babkemis?

O todėl, kad seksas, babkės, karjera, įtaka, valdžia, draugystė, o kartais ir meilė čia labai susieti dalykai. Kartais jie kuria, kartais jie griauna, naikina viską aplink. Iki Japonijos mums labai toli ir šeima ten didelė vertynė, didesnė, manau, nei mums. Sekso kultūra domiuosi kur kas mažiau, nei, sakykim, dabartiniai pradinukai, kurie mokytojoms rašinėja tiesiai šviesiai, kad nori ne diktantą rašyti, ne mokytis, o nori dulkintis - nori sekso. Tokia štai dabartinės Lietuvos realybė. Ji ne mano išgalvota ir ne mano sukurta, bet ji tokia yra. Aš tikrai nesu kokios tai vėl, sakykim, Salomejkos gimnazijos pogrindinės Nekaltybės praradimo video studijos šalininkas. Nesu "Defloration Clubs" verslo šalininkų pusėje, bet skurdas, neteisybės, begalinis išnaudojimas, besaikis egoizmas, valdžios cinizmas, moralistų farizijietiškumas daro savo ir aš to neigti negaliu, nes nelaikau savęs visai nesusigaudančiu Lietuvos ir pasaulio gyvenime. Jau sklinda gandas po Vilnių, kad prarastą nekaltybę už babkes vėl atstato pačiame Vilniaus centre ir vėl ją gali iš naujo prarasti ir užsidirbti pinigėlių, apgauti mafijozą arba, sakykim, studijoms užsimokėti ar kokiam nors gražiam daiktui įsigyti ar geresniam maistui nusipirkti.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/05/26 21:00:53 21:00:53

Lelis Borgia: O todėl, kad seksas, babkės, karjera, įtaka, valdžia, draugystė, o kartais ir meilė čia labai susieti dalykai. Kartais jie kuria, kartais jie griauna, naikina viską aplink. Iki Japonijos mums labai toli ir šeima ten didelė vertynė, didesnė, manau, nei mums. Sekso kultūra domiuosi kur kas mažiau, nei, sakykim, dabartiniai pradinukai, kurie mokytojoms rašinėja tiesiai šviesiai, kad nori ne diktantą rašyti, ne mokytis, o nori dulkintis - nori sekso. Tokia štai dabartinės Lietuvos realybė. Ji ne mano išgalvota ir ne mano sukurta, bet ji tokia yra.

Toliau neskaiciau. Smarkuoli, Ji tokia uz tai, kad prisidedi savo postais, kad ji tokia butu.
Paskaityk save. Soft=sex daugiau tu nieko nezinai. Jei ka ir daugiau, vistiek seksu paverti.
Tie patys pradinukai rytoj skaitys tave!!! Ir pageidaus dvieju moteru finale! O liks taip kaip tu, su suskilusia gelda. Ar tu supranti?

Mano keliai toli nuo Japonijos, o Japonijai toli nuo musu realybes. Man asmeniskai ne vistiek.
As matau, as ir sakau. I vata nevyniosiu.
Siknon veda visos tavo mintys.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/05/27 04:43:34 04:43:34

Na nebūk jau taip beviltiškai Holly Propagandawood pagadintas. Aš esu labiau žemiškas, romantiškas žmogus, o pats - dangiškas. Negi tai trukdo diskusijoms ir tiesos, harmonijos, grožio ar gėrio paieškoms?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/05/27 05:25:13 05:25:13

Dar viena šmaikštuolė atsirado kaip ir ta mano labai mėgstama dainininkė Lara Fabian, mananti, kad visos pasaulio moterys telpa joje – „Toutes les femmes en moi sont éternelles!“ Na, taip nebūna! Tai kur tada pasideda vyrai? Où les hommes sont restés en elle? Yra ir vaikštančių be kelnaičių, gali būti rami; geros dienos!

C

1075 įrašai

2011/05/27 05:37:02 05:37:02

O ACIU Boria. Taip esu dangiskas vieniems ziaurus ir negailestingas, o kitus mylintis. (taip kiti sake)
Tiesos, harmonijos, grozio reik ieskoti sirdyje bet ne uzpakalyje ir jos apylinkese.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/05/27 05:59:05 05:59:05

Eik jau, intelektuale! O damoms patarčiau per daug nepurkštauti prieš mergaites be kelnaičių, o paskaityti vieno iš šio pasaulio viešpačių(Lord‘ų) giminės atstovo David M. Friedman‘o kapitalinį veikalą „A Mind of Its Own: A Cultural History of the Penis“, kurį įnirtingai dabar studijuoja blogos, bet pasaulį įtakoti, valdyti ir gerai gyventi norinčios mergaitės ne tik Vilniaus Salomejkos gimnazijoje. Tai rimtas veikalas, nejuokaukite. Ten sužinosite kokią naudą galite gauti vaikščiodamos be kelnaičių. Visgi tai Friedmann'ų, Kaufmann'ų, Rotschild'ų, Warburg'ų atradimai ir pamokymai blogoms mergaitėms kaip gražiai, linksmai ir saugiai gyventi, padaryti svaiginančią karjerą, garantuoti vaikams puikią ateitį ir nepražūti.

C

1075 įrašai

2011/05/27 06:36:15 06:36:15

Lelis Borgia: Ten sužinosite kokią naudą galite gauti vaikščiodamos be kelnaičių. Visgi tai Friedmann'ų, Kaufmann'ų, Rotschild'ų, Warburg'ų atradimai ir pamokymai blogoms mergaitėms kaip gražiai, linksmai ir saugiai gyventi, padaryti svaiginančią karjerą, garantuoti vaikams puikią ateitį ir nepražūti.

Atradimai, pamokymai

garantuoti

neprazuti

Sia tau plunksnagrauzi, apie Tiesa ir giliau norejai kalbeti:
"Nekraukite sau lobių žemėje, kur kandys ir rūdys ėda, kur vagys įsilaužia ir vagia. Verčiau kraukitės lobį danguje, kur nei kandys, nei rūdys neėda, kur vagys neįsilaužia ir nevagia, nes kur tavo lobis, ten ir tavo širdis. Kūno žiburys yra akis. Todėl jei tavo akis sveika, visam tavo kūnui bus šviesu. O jeigu tavo akis nesveika, visas tavo kūnas skendės tamsoje. Taigi jei tavyje esanti šviesa tamsi, tai kokia baisi toji tamsa! Niekas negali tarnauti dviem šeimininkams: arba jis vieno nekęs, o kitą mylės, arba prie vieno bus prisirišęs, o kitą nieku vers. Negalite tarnauti Dievui ir Mamonai. Todėl aš sakau jums: per daug nesirūpinkite savo gyvybe, ką valgysite, nei savo kūnu, kuo vilkėsite. Argi gyvybė ne daugiau už maistą ir kūnas už drabužį? Įsižiūrėkite į padangių sparnuočius: nei jie sėja, nei pjauna, nei į kluonus krauna, o jūsų dangiškasis Tėvas juos maitina. Argi jūs ne daug vertesni už juos? O kas iš jūsų gali savo rūpesčiu bent per vieną sprindį prailginti sau gyvenimą?! Ir kam gi taip rūpinatės drabužiu?! Pasižiūrėkite, kaip auga lauko lelijos. Jos nesidarbuoja ir neverpia, bet sakau jums: nė Saliamonas pačioje savo didybėje nebuvo taip pasipuošęs kaip kiekviena iš jų. Jeigu Dievas taip aprengia laukų gėlę, kuri šiandien žydi, o rytoj metama į krosnį, tai argi jis dar labiau nepasirūpins jumis, mažatikiai? Todėl nesisielokite ir neklausinėkite: 'Ką valgysime?' arba: 'Ką gersime?', arba: 'Kuo vilkėsime?' Visų tų dalykų vaikosi pagonys. Jūsų dangiškasis Tėvas juk žino, kad viso to jums reikia. Jūs pirmiausia ieškokite Dievo karalystės ir jo teisumo, o visa tai bus jums pridėta. Taigi nesirūpinkite rytdiena, nes rytojus pats pasirūpins savimi. Kiekvienai dienai gana savo vargo." Matą 6,14-34 "

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/05/27 06:55:10 06:55:10

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Lelis Borgia: Ten sužinosite kokią naudą galite gauti vaikščiodamos be kelnaičių. Visgi tai Friedmann'ų, Kaufmann'ų, Rotschild'ų, Warburg'ų atradimai ir pamokymai blogoms mergaitėms kaip gražiai, linksmai ir saugiai gyventi, padaryti svaiginančią karjerą, garantuoti vaikams puikią ateitį ir nepražūti.

Atradimai, pamokymai
garantuoti
neprazuti
Sia tau plunksnagrauzi, apie Tiesa ir giliau norejai kalbeti:
"Nekraukite sau lobių žemėje, kur kandys ir rūdys ėda, kur vagys įsilaužia ir vagia. Verčiau kraukitės lobį danguje, kur nei kandys, nei rūdys neėda, kur vagys neįsilaužia ir nevagia, nes kur tavo lobis, ten ir tavo širdis. Kūno žiburys yra akis. Todėl jei tavo akis sveika, visam tavo kūnui bus šviesu. O jeigu tavo akis nesveika, visas tavo kūnas skendės tamsoje. Taigi jei tavyje esanti šviesa tamsi, tai kokia baisi toji tamsa! Niekas negali tarnauti dviem šeimininkams: arba jis vieno nekęs, o kitą mylės, arba prie vieno bus prisirišęs, o kitą nieku vers. Negalite tarnauti Dievui ir Mamonai. Todėl aš sakau jums: per daug nesirūpinkite savo gyvybe, ką valgysite, nei savo kūnu, kuo vilkėsite. Argi gyvybė ne daugiau už maistą ir kūnas už drabužį? Įsižiūrėkite į padangių sparnuočius: nei jie sėja, nei pjauna, nei į kluonus krauna, o jūsų dangiškasis Tėvas juos maitina. Argi jūs ne daug vertesni už juos? O kas iš jūsų gali savo rūpesčiu bent per vieną sprindį prailginti sau gyvenimą?! Ir kam gi taip rūpinatės drabužiu?! Pasižiūrėkite, kaip auga lauko lelijos. Jos nesidarbuoja ir neverpia, bet sakau jums: nė Saliamonas pačioje savo didybėje nebuvo taip pasipuošęs kaip kiekviena iš jų. Jeigu Dievas taip aprengia laukų gėlę, kuri šiandien žydi, o rytoj metama į krosnį, tai argi jis dar labiau nepasirūpins jumis, mažatikiai? Todėl nesisielokite ir neklausinėkite: 'Ką valgysime?' arba: 'Ką gersime?', arba: 'Kuo vilkėsime?' Visų tų dalykų vaikosi pagonys. Jūsų dangiškasis Tėvas juk žino, kad viso to jums reikia. Jūs pirmiausia ieškokite Dievo karalystės ir jo teisumo, o visa tai bus jums pridėta. Taigi nesirūpinkite rytdiena, nes rytojus pats pasirūpins savimi. Kiekvienai dienai gana savo vargo." Matą 6,14-34 "

Nugi gražiai pacituota. Žinai, Bibliją ir aš turiu ir kai ką pametėsiu iš Biblijos, nepergyvenk, kol išprotėjęs direktorius - "konciervas - krikdemas-LDDP-istas" nemato ką aš veikiu. Bus ne prasčiau už Theodore N. Kaufman'o "Germany must perish!", pamatysi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/27 07:10:42 07:10:42

Borgia, Du Idiot, bet mielas!

ji

J

98 įrašai

2011/05/27 07:26:17 07:26:17

Domisi, nes neturi nei vieno iš jūsų čia paminėtų dalykų: nei sekso, nes impotentas, nei damų, nes nesugeba ant jų užsidirbti, nei, pagaliau, babkių, nes nieko nemoka - tik niekus pliurpti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume