Borgia, tu čia ieškai ko? Nori susipažinti ar paskaitas skaityti? Jei nori susipažinti, tada baik šitas nęsamones, nes jokia rimta moteris su tavimi nebendraus ir liksi nieko nepešęs.
ieva
2011/04/05 06:17:44 06:17:44
Borgia, tu čia ieškai ko? Nori susipažinti ar paskaitas skaityti? Jei nori susipažinti, tada baik šitas nęsamones, nes jokia rimta moteris su tavimi nebendraus ir liksi nieko nepešęs.
ieva
2011/04/05 14:41:50 14:41:50
Čia tau straipsnis wikipedijoj apie Kiko Arguello. Jei nesupranti angliškai, tai pabandyk rasti ką nors vikiškai. http://en.wikipedia.org/wiki/Kiko_Arg%C3%BCello
Beje, dėl fizikos, - atsilieki nuo mokslo, Borgia - jau senai norintys būti madingi ir šiuolaikiški tavo tipo piliečiai diskutuoja apie Super stygų teoriją. Nors pradžiai tamstai užtektų perprasti nors Stygų teoriją. Sėkmės.
Lelis Borgia
2011/04/05 16:07:07 16:07:07
Žmogau, aš ir nesakau, kad esu labai jau išmintingas ar kokiu tai styginiu protu pasižymįs individas, anaiptol, aš moters stygų negalių užčiuopti, vos Omo dėsnį įkertu, o pats čia apie Juodąsias skyles man primeni, kai aš paprastų skylių stygų O(orgazmo) - branų neįkertu. Man toli iki avangardo, ypač fizikoje ar skylių O branose labai toli, pakanka klasikinės kvantinės mechanikos. Žinau tik tiek, kad kelionė nuo orgazmas iki skylės O branos buvo ilga ir varginanti, visa civilizacija periodiškai žygiavo pirmyn atgal, o po to vėl priekin, kol buvo išsiaiškinta, kad orgazmas yra stipriausias žmonijos malonumas, kuris įvairiais laikotarpiais siejo skirtingas kultūras ir prieštaringą, kartais draudžiamą malonumo idėją. Kartais dėl drovumo visai pamirštamą.
ieva
2011/04/05 18:28:37 18:28:37
Nu niekaip nesuprantu, kas tos moterų O-branos ir kaip jos siejamos su merginomis vasarą be kelnaičių.
ieva
2011/04/05 18:59:48 18:59:48
Ne o-branos, o 0-branos. Cia kazkas susije su M teorija ir superstygomis; fizika vienzo. Lelis labai nori parodyti savo erudicija, ir kai neberanda poetiniu metaforu moters genitalijoms, taiu naudoja fizikinius terminus
Lelis Borgia
2011/04/06 05:13:53 05:13:53
Nesuprantu aš tos stygų teorijos ir nepažįstu jokio Kiko Argüello, išskyrus O-braną, nors susipažinti, kaip sakoma, niekada nevėlu, kaip sako mūsų tautos didysis Abonentas Rubicon‘as(žinot tokią upę, kurią reikėjo perbristi?), bet šiuo metu man pakanka P.P. Rubenso, kuris sugebėjo įrodyti, kad jau tada jis mylėdamasis negalvodavo apie rėkiančius, vemiančius, šlapimo ir kitko nelaikančius kūdikius, buvo labai romantiškas, pagarbus ir labai meilus moterims. Bet tik ko norėti iš dabartinių liberalių mamyčiukų, kuriems seksas tapo sportu, varžybomis ir jokia ne romantika, o verslu, suvaidintu orgazmu, bemaž viskuo, kas kuo toliau nuo vystyklų, bemiegių naktų ir plastmasinių žiedų kūdikiams kramtyti, kai jiems kalasi dantys aš tikrai nežinau? Wikileaks‘e radau tokią informaciją, kad stygų teorija formuluojama šaltoms juodosioms skylėms, kurios turi tokį didelį krūvį, koks tik įmanomas ir kokio moterys niekada neturės, nes yra šiltos, jautrios, meilios emocionalios, žodžiu, vyrams savos. Pirmoji parašyta holografinė teorija aprašė viendimensinių stygų sklaidą, o mes čia nagrinėjame orgazmo sklaidą ir be kelnaičių poreikio paplitimą mūsų visuomenėje ir O – branas. Mažas vibruojančio horizonto, įkraunamo dvejeto formos vektoriniu potencialu, kilpas, pasireiškiančias orgazmo metu. Anas, fizikinis, potencialas padaro juodąją skylę vienmate linija, o moterų orgazmas mus daro laimingais su svyravimo moda, be abejo. Siūlyčiau jums M-teoriją keisti į O-teoriją. Juk, sakykime, jaunuoliams karštai besimylintiems kopose ar parke, ar WikiLeaks restorane, atrodo net „nenatūralu“ ar keista, kad tai, ką jie daro, galėtų turėti kokį nors ryšį su vaikų gimdymu, tiesa? Toks dėmesys grynai erotikai, seksui kaip pramogai iš esmės būdingas tik panelėms, karštą vasarą vaikščiojančioms be kelnaičių.
senas hrienas
2011/04/06 08:33:40 08:33:40
Nuostabaus proto orgazmas... : )
Amanda Lear
2011/04/06 09:29:33 09:29:33
Aš visada be kelnaičių, kai tik galiu
ji
2011/04/06 11:58:18 11:58:18
Borgia kaip koks Piccadilly gatvės damų žinovas mums čia nukrito ant galvų. Visas jų kūno grožybes, apžavus ir kainas galėtų aprašyti, be ieškodamas savosios Lili Marlenos. Ar ne taip, Borgia, ar atspėjau?
ieva
2011/04/07 10:06:28 10:06:28
Nu kad oras labai nemalonus, be to šalta, tad kur jau čia be kelnaičių