Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

besarmatė

B

1 įrašai

2011/04/07 13:07:16 13:07:16

Nea , nenešioju , kam? Aš ir žiemą be triusikėlių vaikštau Intymioj vietoj plaukuotinė padaryta , laku supurkšta , gėlyčių prismaigstyta ...gražiai atrodo ,vis pasikeliu sijoną , pasižiūriu , nuuuu laaaabai liuks atrodo

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/04/07 13:37:04 13:37:04

besarmatė: Nea , nenešioju , kam? Aš ir žiemą be triusikėlių vaikštau Intymioj vietoj plaukuotinė padaryta , laku supurkšta , gėlyčių prismaigstyta ...gražiai atrodo ,vis pasikeliu sijoną , pasižiūriu , nuuuu laaaabai liuks atrodo

Na ir besarmate.... gelyciu prikaisiota fantazijos netruksta

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/07 17:22:13 17:22:13

O gal savimi pasitikinti mergina?

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/07 19:07:21 19:07:21

Borgia, jei neturi pinigėlių gyvam seksui, galėtum išbandyti intymumo privalumus internete? Sako, kad tekstinis seksas padeda tokiems kaip tu. Juk ten maniakiškas staigumas, informacijos perteklius, gražuolių pasirinkimas begalinis, orgazmo garsų irgi galėtų tau pagelbėti. Technologijos dabar tarnauja vienišių palaimai. Netikėk tais, kurie sako, kad tai nesąmonė – pasitikėk savimi ir technologijomis ir nevark, ir nesikankink su tomis, kurios be kelnaičių vaikšto – vis vien negausi. Nepasitiki jos tavimi. Esat perdaug įkyrus. Kokiai moteriai patiktų toks keistas vyras kaip jūs, kuris kalba šlykščias, banalias nesąmones arba kaip pasipūtęs ir viskuo nepatenkintas snobas? Moterims reikia konkretumo, aiškumo, o ne tokių nesąmonių.

prancuze

P

56 įrašai

2011/04/08 20:55:29 20:55:29

borgia, be taves ir seno hrieno sitas forumas mires, palaikau o jus apatinius mielieji, nesiojat?

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/08 21:17:21 21:17:21

Borgija neturi pas ji tik stringai tie kur orini orgazma sukelia

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/04/09 07:45:51 07:45:51

Nešioju, o ką? Aš nudistas ir priklausau nudistų bendruomenei, o jūs, Madame? Bet man įdomesni ne nudistai, o apsirengėliai - moralistai – minčių ir dorovės policininkai, nakčia šniurinėjantys po naktinį Vilnių. Ypač jauni Lietuvos ministeriai ir vyriausybės tarnautojai, Deimo jaunuomenė, šiaip aukšti klerkai ir dar aukštesnio rango prokurorai, laikantys save Antrosios Lietuvos Respublikos džentelmenais a la Lydeka. Kai tik pakankamai jie įgeria, tuoj puola prie Olialia pupyčių be kelnaičių su padevėtomis gražmenomis, kurios pasirengusios ne už dyką atverti meilės meškų sodo vartelius tarsi LR seimo rūmus bet kuriam drąsiam medžiotojui iš aukštuomenės, iš elito, apimtam beprotiško azarto lėkti pas savo Olialia pupytę, užmiršus namie paliktas savo nuosavas žmonas su kelnaitėmis.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/09 08:38:42 08:38:42

Borgia, Seimas ar Deimas? Jei Deimas, tai kas jis toks?

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/09 09:30:19 09:30:19

Lelis Borgia: Nešioju, o ką? Aš nudistas ir priklausau nudistų bendruomenei, o jūs, Madame? Bet man įdomesni ne nudistai, o apsirengėliai - moralistai – minčių ir dorovės policininkai, nakčia šniurinėjantys po naktinį Vilnių. Ypač jauni Lietuvos ministeriai ir vyriausybės tarnautojai, Deimo jaunuomenė, šiaip aukšti klerkai ir dar aukštesnio rango prokurorai, laikantys save Antrosios Lietuvos Respublikos džentelmenais a la Lydeka. Kai tik pakankamai jie įgeria, tuoj puola prie Olialia pupyčių be kelnaičių su padevėtomis gražmenomis, kurios pasirengusios ne už dyką atverti meilės meškų sodo vartelius tarsi LR seimo rūmus bet kuriam drąsiam medžiotojui iš aukštuomenės, iš elito, apimtam beprotiško azarto lėkti pas savo Olialia pupytę, užmiršus namie paliktas savo nuosavas žmonas su kelnaitėmis.

kas cia per meiles meskos? is zoosodo?:lol:

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/04/09 15:02:42 15:02:42

Žinai, La Française, daili panelė karštą vasaros vakarą be kelnaičių tikrai žavi, bet žavesnė ta moteris, kurios veidas sako tiesą ir yra teisingas ne tik naktį, bet ir dienomis

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume