Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

Ar vasara visada nesiojate kelnaites?

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/03 20:34:47 20:34:47

deepsorrow:
Svečias: Borgia, nebūk tu durnas ir nesistenk suprasti moterų, nes tai neįmanoma - nepavyks! Ko moteris atsibruka į internetą? Aišku, jos tikslas – bendravimas ir solidaus vyro sumedžiojimas, o tu toks nesi. Tu nesupranti, kaip jos tave stumia iš čia, kad netrukdytum medžioti ir nenubaidytum tikrų vyrų. Jeigu mes paskaitysime jų anketas, kuriuos moterys nusistato savo puslapiuose, taps aišku, kad pagrindinis įmantrių, protingų ir nelabai protingų, sugalvotų ir cituotų frazių tikslas – turtingas vyras! Todėl tampa aišku, jog internete moteris bando išspręsti pagrindinę savo gyvenimo “problemą” – susirasti kietą vyruką, o tu net iš tolo į tokį nepanašus ir dar sako, kad esi pensinykas, taip kad išvis tau čia nėra kas veikti. Susirask kitą svetainę ir ten pasakok apie merginų kelnaites vasarą.

Neklausyk Leli neklausyk, žaisk su materialistėmis, tampyk jų nervus, rodyk – bet neduok, nepasiduok. Tokie žmonės neverti, kad elgtumeisi su jais sąžiningai, jos siekia tave išnaudoti – būk protingas išnaudok jas.

kaip ten vadinasi kai rodo? ekshibicionizmas turbut neisgydoma

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/04/03 20:46:45 20:46:45

Svečias:
kaip ten vadinasi kai rodo? ekshibicionizmas turbut neisgydoma

Išgydoma, kaip ir nuovokumo stoka, teksto suvokimo lyg ir nuo 9 klasės mokoma, bet žinoma nėra tai taip patrauklu ir reikalinga, kaip planai apie svaiginančią modelio karjera ar svetimų "babkių" skaičiavimo įmantrybes

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/04/04 06:16:11 06:16:11

Lelis Borgia: Gaila, bet ne visoms poroms pavyks džiaugtis orgazmo spazmais ir šį pavasarį ir vasarą – sustiprinti porų laimę bei dvasinį ryšį,

Boria, bet dvasini rysi galesi stiprinti smiltyneje su melynemis.

Tikiesi moters orgazmo, vaiksciojant be kelnaiciu, "kalno" papedeje?!

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/04/04 19:05:23 19:05:23

Ela: Na kaip cia pasakius. Vasara siltas ir smagus metas, todel visi megstam eiti visaip apsirenge kuo minimaliau. Siaip as visada nesioju tas kelnaites, taciau yra buve atveju, kai esu isejusi ir be ju Na tiesiog viena karta buvo gera nuotaika, buvo labai karsta ir reikejo nueiti i parduotuve apsipirkti. Net pati nezinau, kodel sugalvojau takart nesideti ne tik lemeneles, bet ir kelnaites. Laisvai krentanti ilga suknele buvo vienintelis mano drabuzis, taciau einant man ta mintis patiko Zinai jog esi apsirengusi ne taip kaip visada, taciau isoriskai to nesimato ir gali vaikscioti lyg niekur nieko ir megautis viesoje vietoje esanciu tuo vesiu ir maloniu jausmu tarp koju

Nesuprantu, kam ta suknelė, kai „vasara siltas ir smagus metas, todel visi megstam eiti visaip apsirenge kuo minimaliau.“

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/04 19:45:12 19:45:12

Lady-scorpio:
Ela: Na kaip cia pasakius. Vasara siltas ir smagus metas, todel visi megstam eiti visaip apsirenge kuo minimaliau. Siaip as visada nesioju tas kelnaites, taciau yra buve atveju, kai esu isejusi ir be ju Na tiesiog viena karta buvo gera nuotaika, buvo labai karsta ir reikejo nueiti i parduotuve apsipirkti. Net pati nezinau, kodel sugalvojau takart nesideti ne tik lemeneles, bet ir kelnaites. Laisvai krentanti ilga suknele buvo vienintelis mano drabuzis, taciau einant man ta mintis patiko Zinai jog esi apsirengusi ne taip kaip visada, taciau isoriskai to nesimato ir gali vaikscioti lyg niekur nieko ir megautis viesoje vietoje esanciu tuo vesiu ir maloniu jausmu tarp koju

Nesuprantu, kam ta suknelė, kai „vasara siltas ir smagus metas, todel visi megstam eiti visaip apsirenge kuo minimaliau.“

O jau Lady Scorpio eina į parduotuvę nuoga? Įdomu tik, kas tave ten įleis, koks apsaugininkas, nepastvėręs už?.. Nors iš Skorpionių visko gali tikėtis. Labiau patvirkusios ir muštos ant sekso nei Borgia

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/04 19:48:12 19:48:12

o uz ko apsauginikas gali pastverti ,jei jis rimtas ir patikimas vyras?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/04/04 19:58:12 19:58:12

Svečias:
Lady-scorpio:

O jau Lady Scorpio eina į parduotuvę nuoga? Įdomu tik, kas tave ten įleis, koks apsaugininkas, nepastvėręs už?.. Nors iš Skorpionių visko gali tikėtis. Labiau patvirkusios ir muštos ant sekso nei Borgia

Taip, taip, Sveteli, iš tų skorpionkų visko gali tikėtis - jos net maudosi nuogos.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/04 20:25:22 20:25:22

jus Lady-Skorpionka labai tinktumet i pora Borgijai

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/04/04 21:13:34 21:13:34

Svečias: jus Lady-Skorpionka labai tinktumet i pora Borgijai

Baikit jau, toli man iki Borgijos.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/04/05 03:41:09 03:41:09

Problemėlė čia išties mums tokia miela, kad tiek mergina be kelnaičių, išėjusi pasivaikščioti į viešumą karštą vasarą, tiek tai, kad seksuliai ir kultūriškai, intelektualiai ir dvasiškai, emocionaliai ir jutimiškai išprusę vyrai ir moterys nesugeba vienas kitam nuoširdžiai ir atvirai paaiškinti, ką jie iš tikro jaučia orgazmo metu ir koks pagrindinis to tikslas be malonių pojūčių tiek orgazmo metu, tiek vaikščiojant vasarą be kelnaičių dar iš tikro yra. Mes dabar jau puikiai suvokiame, kad iš fiziologinio – gyvybinio poreikio valgyti vyras ir moteris išmoko gaminti maistą ir tobulinti šitą procesą, padaryti jį maloniu sau ir kitam – sukūrė kulinariją, kulinarijos meną. Vaikščiojimas be kelnaičių irgi kažką kuria, o ką konkrečiai kuria – dabar mes čia ir aptariame be pykčio ir pagiežos, o gražiai, atvirai ir nuoširdžiai. Taip ir iš gyvybinio poreikio daugintis moteris ir vyras išskyrė jo šalutinį, bet malonų, kaip kulinariją, dauginimosi akto produktą – orgazmo fenomeną ir norą vasarą vaikščioti be kelnaičių arba būti visiškai nuogiems gamtoje prie jūros, pliaže, pievoje ir apsisaugoti nuo uodų. Pavertėme tą instinkta miela pramoga ir džiaugiamės juo savo ir kitos lyties malonumui. Mokslas, menas, erotika, vyras ir moteris sprendžia malonumo ir dauginimosi atsiejimo problemelę, na kad ir vaikščiodamos gražuolės be kelnaičių.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume