Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Neuztenka sekso, noriu daugiau nei vyrai

Neuztenka sekso, noriu daugiau nei vyrai

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/14 18:42:46 18:42:46

adas: Parašyk [email protected]

cia abu pederastai?

bynas

B

1 įrašai

2013/01/15 09:39:14 09:39:14

Tai jei norisi sekso daugiau nei vyrui, nors man sunku cia patiket, tai galima gi ir masturbacija uzsiimti, ir yra tokiu dalyku kaip sekso prekes, nematau problemu. Tik aisku geriau butu, kad i sona neitumet, nes negrazu ir kenkia santykiams.

Bimbinetojas

B

1 įrašai

2013/04/10 07:55:15 07:55:15

nubirbinsiu , jei yra norinciu.....dzin man, bet pirma paziuresiu i feisa....nes kartais ir degtine nepadeda.

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/15 14:06:32 14:06:32

Nixe,po pirmo karto uzmigtum kudikio miegu nori pabandyt?

user1348037695

U

19 įrašai

2013/04/18 06:34:28 06:34:28

Mes turejome panasiu problemu su drauge ji nori daug ir ilgai o as vat negaliu man 10 minuciu ir viskas, na paskui dar palaukt reikia ir galiu antra syki pasidziaugti, bet vat kaip nutiko, su chebryte nuvarem i viena sex shopa. Na papasakojo ne siaip kaip pardavejei apie prekes kad daugiau prakalt, bet papasakojo kas kaip kodel, tada pasiklausiau ar su drauge imanoma dar syki tokia prezentacija padaryt, tai patikekite manimi Dabar tame sex shope lankomes dazniau, nes viska ka pasiule tiko, mylimes taip kaip niekada. Čia tas shopas netoli stoties Svitrigailos Norfoje.

user1348037695

U

19 įrašai

2013/04/18 06:36:45 06:36:45

Va radau ju puslapi pardavineja geras [b:i684jn7x]sekso prekes[/b:i684jn7x] [url:i684jn7x]http://www.intymu.com[/url:i684jn7x]

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/19 19:44:10 19:44:10

user1348037695: Va radau ju puslapi pardavineja geras [b:1k20l4zj]sekso prekes[/b:1k20l4zj] [url:1k20l4zj]http://www.intymu.com[/url:1k20l4zj]

susikisk tu i sikna tas savo prekes Durnelis Nieko tos tavo prekes nedomina isskyrus tave pati

nixe

N

27 įrašai

2013/05/05 18:26:22 18:26:22

Sutinku su jum, kad jie nesistengia. Tris turėjau - vienas vaikinas, kiti du šiaip meilužiai. Su visais buvo 3 min ir viskas. Aišku, jie nesistengia, bet aš galiu turėti TIK meilužius, nes vyrai nenori santykių su manimi. Nežinau kodėl, čia atskira istorija - labai dėl to pergyvenu. Būdavo, kad pasistengdavo, išeidavo minute ilgiau, bet tik tiek, tarkim ne 2 min, bet 3 min. Aš žiauriai įsiaistrinu, o jis baigia Aišku, to sekso norisi ypač daug, bet tik dėl to, manau, kad nepasitenkinu Vyrams gi irgi ne viskas išeina - esu ne su vienu kalbėjus atvirai (ne su meilužiais), kad su mergina norėtų ilgiau ištempt, bet neišeina. Kaip jums, moterys, būna, kad vyrai jus patenkina? Pasidalinkite patirtimi. man kaip viena pasakė, kad "man užtenka 15 minuciu" - aš buvau apšalus, nes niekada joks vyras gyvenime nera tiek istempes su manim - cia man svajone... Tie vyrai kažkaip specialiai valdosi ar ką jie daro, kad taip ištempia?

Bėda ta, kad man neužtenka dviejų kartų po 3 minutes, o, kiek teko sutikti vyru, visiems jiems vienodai tavo poreikiai - nebent sugeba padejuot, kad oi ir vel tas payts, kaip tau cia negerai...

nixe

N

27 įrašai

2013/05/05 18:31:54 18:31:54

Nors atrodo, kad tie vyrai būna susijaudinę ir nuoširdžiai nori manęs.

Nemanau, kad žiedai padėtų, nes susijaudinu aš labai stipriai - net partneriai stebisi, sako, kaip stipriai tu sudrėkus. Nežinau, kame esme, bet kai su kitomis pasikalbi seksas trunka apie 12-15 minuciu. Nežinau, kokia moteris turi būti seksomane, kad pasitenkintų per 2 minutes, nebent čia būtų ypatingas atvejis. Tai jei su kitom partneriai mylisi apie tiek, kodel su manim tik 2-3 min?? Po to patys vel pirmi skambina, raso, nori susitikt -tai jei absoliuciai nejaudinciau ar buciau niekalas gal neatsirastu? Santykiu su manim jie nenori ir kaip zmogus nesu gal jau penki metai jokiam vyrui rupejus - jiem is manes reikia tik SEKSO (susitikt nakciai pasimylet - daugiau jokio kitokio bendravimo, jokiu ceremoniju). Nu, jeigu as ju nejaudinciau, tai nei myletis nenoretu - logiska. Bet kaip zmogus nerupiu. Vadinasi, kazko truksta, tik nezinau ko ir jau keli metai suku del to galva...

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/05 19:43:52 19:43:52

nixe: Nors atrodo, kad tie vyrai būna susijaudinę ir nuoširdžiai nori manęs.

Nemanau, kad žiedai padėtų, nes susijaudinu aš labai stipriai - net partneriai stebisi, sako, kaip stipriai tu sudrėkus. Nežinau, kame esme, bet kai su kitomis pasikalbi seksas trunka apie 12-15 minuciu. Nežinau, kokia moteris turi būti seksomane, kad pasitenkintų per 2 minutes, nebent čia būtų ypatingas atvejis. Tai jei su kitom partneriai mylisi apie tiek, kodel su manim tik 2-3 min?? Po to patys vel pirmi skambina, raso, nori susitikt -tai jei absoliuciai nejaudinciau ar buciau niekalas gal neatsirastu? Santykiu su manim jie nenori ir kaip zmogus nesu gal jau penki metai jokiam vyrui rupejus - jiem is manes reikia tik SEKSO (susitikt nakciai pasimylet - daugiau jokio kitokio bendravimo, jokiu ceremoniju). Nu, jeigu as ju nejaudinciau, tai nei myletis nenoretu - logiska. Bet kaip zmogus nerupiu. Vadinasi, kazko truksta, tik nezinau ko ir jau keli metai suku del to galva...

Su manim irgi trunka 3 min. Ir kuo toliau, tuo mazesnis pas mane pojutis, nors partneri labai myliu ir jis labai mane jaudina. Tad jei butu 15 min, nejausciau nieko. Kazkaip priprantu prie to pojucio ir jis tampa nebedirginantis. Nezinau kas man ne taip. O sexa labai megstu ir laukiu jo, man kuo daugiau, tuo geriau, bet gal del to kad myliu. Idomu, ka spesialistas pasakytu ar siaip zinantis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume