Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Neuztenka sekso, noriu daugiau nei vyrai

Neuztenka sekso, noriu daugiau nei vyrai

nixe

N

27 įrašai

2013/05/05 19:58:26 19:58:26

Svečias:
nixe: Nors atrodo, kad tie vyrai būna susijaudinę ir nuoširdžiai nori manęs.

Nemanau, kad žiedai padėtų, nes susijaudinu aš labai stipriai - net partneriai stebisi, sako, kaip stipriai tu sudrėkus. Nežinau, kame esme, bet kai su kitomis pasikalbi seksas trunka apie 12-15 minuciu. Nežinau, kokia moteris turi būti seksomane, kad pasitenkintų per 2 minutes, nebent čia būtų ypatingas atvejis. Tai jei su kitom partneriai mylisi apie tiek, kodel su manim tik 2-3 min?? Po to patys vel pirmi skambina, raso, nori susitikt -tai jei absoliuciai nejaudinciau ar buciau niekalas gal neatsirastu? Santykiu su manim jie nenori ir kaip zmogus nesu gal jau penki metai jokiam vyrui rupejus - jiem is manes reikia tik SEKSO (susitikt nakciai pasimylet - daugiau jokio kitokio bendravimo, jokiu ceremoniju). Nu, jeigu as ju nejaudinciau, tai nei myletis nenoretu - logiska. Bet kaip zmogus nerupiu. Vadinasi, kazko truksta, tik nezinau ko ir jau keli metai suku del to galva...

Su manim irgi trunka 3 min. Ir kuo toliau, tuo mazesnis pas mane pojutis, nors partneri labai myliu ir jis labai mane jaudina. Tad jei butu 15 min, nejausciau nieko. Kazkaip priprantu prie to pojucio ir jis tampa nebedirginantis. Nezinau kas man ne taip. O sexa labai megstu ir laukiu jo, man kuo daugiau, tuo geriau, bet gal del to kad myliu. Idomu, ka spesialistas pasakytu ar siaip zinantis.

Tai man irgi labai malonu Ir jokiu budu tu triju min neatsisakyciau - jos nuostabios Bet ar tu per ta laika pasitenkini? O jei nepasitenkini, nebenori dar? Šiek tiek nuraminai, nes iš čia komentuojančių susidarė įspūdis, kad vyrai tik tiek laiko tai daro tik todėl, kad jiems esu visai dzin , tuscia vieta. Maždaug jei rūpėtum,ištemptų ilgiau, bet kažin ar čia tik noro reikalas... Jūs draugaujtae, mylit viena skitą ir vis tiek. O tavo partneris klausia, ar pasitenkinai, ar tu suvaidini orgazmą? O kiek jums metų?

nixe

N

27 įrašai

2013/05/05 20:01:23 20:01:23

Ka reiskia ''mazas pojutis''? Turi omeny, kad kuo ilgiau tai daro, tuo maziau tave jaudina???

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/06 08:06:24 08:06:24

nixe: Ka reiskia ''mazas pojutis''? Turi omeny, kad kuo ilgiau tai daro, tuo maziau tave jaudina???

taip, ta ir reiskia.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/06 09:27:37 09:27:37

gerai jums, kad jūs sutampat. tai gal jis prie tavęs prisitaiko ir todėl tai daro taip trumpai ar jam taip trumpai iseina?

Andrius is www.intymu.com sekspertas

A

1 įrašai

2013/05/06 13:23:11 13:23:11

Na čia ką perskaičiau tai galiu pasakyti viena, kad čia arba labai mažai savimi besirūpinantys vyrai sneka, rašo arba iki 18 metų jiems. Na normalus seksas turėtutrukti apie 15-20 minučių vien tik pasiekti plato reikia 5 -8 minučių , o dar pačiam plato iki orgazmo reikia išbūti nuo 10-15 minučių. Taigi ka reikia daryti yra uzdelsejai kaip stud100 yra dar tokie lietuviu liaudyje neregeti dalykai tabu strap on, galima pasinaudoti juo geriausiai galima uzsideti 2 prezervatyvus na ir tik pries pacia pabaiga normaliai viska pabaigti, jei vyru poziuris buti kitoks, na neziouretu kaip cia ta liaudiskai Mesa isprievartavus tada viskas butu ok. Siūlyčiuau uzsukt pas mus viska paaiskintume drasiai [url:22ftsbgt]http://www.intymu.com[/url:22ftsbgt] arba atvykite svitrigailos40b Vilnius, na kaip ten liaudyje sako jei myli iseis pasivaikscioti diena jei ne bandys eiti tik vakare tai cia dar didesnis isbandymas ateikite pas mus ir viska isaiskinsime ir papasakosime. Tokiu kaip Jūs yra labai daug vėliau zmones ateina pasidziaugia, kad tikrai patarimai labai superinaia.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/06 13:49:33 13:49:33

Svečias: gerai jums, kad jūs sutampat. tai gal jis prie tavęs prisitaiko ir todėl tai daro taip trumpai ar jam taip trumpai iseina?

Jam taip trumpai iseina, o man neiseina pabaiga, o kuo toliau jei uzsitesia, tai tas geras jausmas isvis prapuola. Suprantu, kad man ne taip kazkas, bet nezinau ka daryti. Gal cia as prisitaikau prie to trumpumo, nes ir su pirmuoju tas pats buvo..

ieva

I

96405 įrašai

2013/06/22 10:00:40 10:00:40

Svečias:
svajoklis:
norėčiau...: Sveiki, esu simpatiška, liekna, išsilavinusi, seksuali moteris virš 40 m.,atrodau jaunatviškai. Noriu susipažinti su panašiu vyru dėl intymių susitikimų, be įsipareigojimų. Jei kas susidomėjote, parašysiu savo el. pašto adresą.

parasyk pasikalbesim

reikia ne kalbetis, reikia dulkintis kalbom sotus nebusi

na tikrai noreciau su tavim pasimyleti.as besaikis

nixe

N

27 įrašai

2013/06/24 15:52:07 15:52:07

Andrius is www.intymu.com sekspertas: Na čia ką perskaičiau tai galiu pasakyti viena, kad čia arba labai mažai savimi besirūpinantys vyrai sneka, rašo arba iki 18 metų jiems. Na normalus seksas turėtutrukti apie 15-20 minučių vien tik pasiekti plato reikia 5 -8 minučių , o dar pačiam plato iki orgazmo reikia išbūti nuo 10-15 minučių. Taigi ka reikia daryti yra uzdelsejai kaip stud100 yra dar tokie lietuviu liaudyje neregeti dalykai tabu strap on, galima pasinaudoti juo geriausiai galima uzsideti 2 prezervatyvus na ir tik pries pacia pabaiga normaliai viska pabaigti, jei vyru poziuris buti kitoks, na neziouretu kaip cia ta liaudiskai Mesa isprievartavus tada viskas butu ok. Siūlyčiuau uzsukt pas mus viska paaiskintume drasiai [url:3uebd2zg]http://www.intymu.com[/url:3uebd2zg] arba atvykite svitrigailos40b Vilnius, na kaip ten liaudyje sako jei myli iseis pasivaikscioti diena jei ne bandys eiti tik vakare tai cia dar didesnis isbandymas ateikite pas mus ir viska isaiskinsime ir papasakosime. Tokiu kaip Jūs yra labai daug vėliau zmones ateina pasidziaugia, kad tikrai patarimai labai superinaia.

Ačiū Jums nors už vieną racionalų patarimą. O kiek tokia konsultacija kainuoja? Bet, klausykit, ar nebus taip, ka dvyras su tais dviem prez nebejaus malonumo ar su tuo, kur su anestetikais buna? As noriu, ka dir vyrui butu malonu.

kamilyte

K

2 įrašai

2013/08/21 14:51:34 14:51:34

noriu tureti santikiu susitikti

arunasroot

A

5 įrašai

2013/08/29 20:25:22 20:25:22

skype arunasroot

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume