Nemanau, kad žiedai padėtų, nes susijaudinu aš labai stipriai - net partneriai stebisi, sako, kaip stipriai tu sudrėkus. Nežinau, kame esme, bet kai su kitomis pasikalbi seksas trunka apie 12-15 minuciu. Nežinau, kokia moteris turi būti seksomane, kad pasitenkintų per 2 minutes, nebent čia būtų ypatingas atvejis. Tai jei su kitom partneriai mylisi apie tiek, kodel su manim tik 2-3 min?? Po to patys vel pirmi skambina, raso, nori susitikt -tai jei absoliuciai nejaudinciau ar buciau niekalas gal neatsirastu? Santykiu su manim jie nenori ir kaip zmogus nesu gal jau penki metai jokiam vyrui rupejus - jiem is manes reikia tik SEKSO (susitikt nakciai pasimylet - daugiau jokio kitokio bendravimo, jokiu ceremoniju). Nu, jeigu as ju nejaudinciau, tai nei myletis nenoretu - logiska. Bet kaip zmogus nerupiu. Vadinasi, kazko truksta, tik nezinau ko ir jau keli metai suku del to galva...
Su manim irgi trunka 3 min. Ir kuo toliau, tuo mazesnis pas mane pojutis, nors partneri labai myliu ir jis labai mane jaudina. Tad jei butu 15 min, nejausciau nieko. Kazkaip priprantu prie to pojucio ir jis tampa nebedirginantis. Nezinau kas man ne taip. O sexa labai megstu ir laukiu jo, man kuo daugiau, tuo geriau, bet gal del to kad myliu. Idomu, ka spesialistas pasakytu ar siaip zinantis.
Tai man irgi labai malonu Ir jokiu budu tu triju min neatsisakyciau - jos nuostabios Bet ar tu per ta laika pasitenkini? O jei nepasitenkini, nebenori dar? Šiek tiek nuraminai, nes iš čia komentuojančių susidarė įspūdis, kad vyrai tik tiek laiko tai daro tik todėl, kad jiems esu visai dzin , tuscia vieta. Maždaug jei rūpėtum,ištemptų ilgiau, bet kažin ar čia tik noro reikalas... Jūs draugaujtae, mylit viena skitą ir vis tiek. O tavo partneris klausia, ar pasitenkinai, ar tu suvaidini orgazmą? O kiek jums metų?