senas parazite, pirmiau su savo zmona issiskirk, o tik paskui ieskokis kitos pasidulkinti jau tie nuplike pensininkai, nera zodziu...

ieva
2012/08/04 21:22:51 21:22:51
senas parazite, pirmiau su savo zmona issiskirk, o tik paskui ieskokis kitos pasidulkinti jau tie nuplike pensininkai, nera zodziu...
Andries
2012/08/04 21:45:23 21:45:23
ieva
2012/08/05 05:12:51 05:12:51
Nieko gero nebus. Jei kirvis koto neatitinka, kliba kotas. Darbo nebus darnos nebus. Tu galiausiai susirasi kitą. Man taip buvo draugė sakydavo aš panda. Pora lovoje turi būti viens kitam prostitutas ir prostitutė, daryti viską, kad tik būtu gera. Aš p[irma oralinį padaraau, tada pamyliu. Nu kankinimas sakysit bett.... saldus. Nu nevisad taip visaip. Ir nėra tabu
doremi
2012/09/05 05:31:19 05:31:19
Aš manau, kad tavo kaltės tame visiškai nėra. Retas vyras gali iki galo patenkinti moterį. O tuo labiau, jei esate tik meilužiai, jam iš tavęs reikia tik sekso, todėl stengtis patenkinti tave nėra reikalo. Vyrai baigia kur kas greičiau nei moterys, todėl jiems reikia daugiau pasistengti. Tuo labiau, nemažai daliai moterų sunku pasiekti orgazmą viduje, todėl reikia padėti ir iš išorės, t.y. liesti klitorį. O jei vyras nesutinka daryti oralinio, tai jau santykių, kurių, kiek suprantu, pas jus nėra, problema. [u:16lpmfqi]Klitorį[/u:16lpmfqi] aišku gali ir pati sekso metu liesti, kai kuriuos vyrus tai dar labiau užveda. Plius galit naudoti [b:16lpmfqi]penio žiedus[/b:16lpmfqi] su klitoriui skirtais vibratoriukais. Jie malonūs ir vyrams ir moterims. Radau vieną juokingą, tai jei tavo vaikinas kompleksuotas, praeis kaip juokinga dovanėlė http://www.intymu.com/sekso-prekes-zais ... -ring.html Bet iš esmės manau, kad čia jo pastangų trūkumas, o ne Tavo problemos. Nors moterims irgi būna visokių padedančių dalykų, tokių kaip vaginaliniai kamuoliukai ir t.t. Treniruotėms, taip sakant )
maze87
2012/09/19 11:59:32 11:59:32
Aš irgi manau, kad kaip doremi sako gali iš dalies viskas priklausyti ir nuo taves. Tie vaginaliniai kamuoliukai iš tikro yra gerai. Šiandien aptikau straipsnį apie tai http://kauno.diena.lt/blogas/moterims/ . Manau verta pabandyti, nes esu kažkur skaičius, kad kai kurios moterys, jei pas jas tie raumenys gerai ištreniruoti, gali išvis be nieko viduje orgazmą pajusti. Kai tik nori, suspaudžia raumenis ir viskas. Bet nežinau ar čia tiesa.
ieva
2012/09/19 15:23:45 15:23:45
jO, jo, mano drauge tai irgi taip istreniravo savo raumenis TEN, kad kai tik uzsimano sekso, nu kad ir beeidama i parde, tai tik suspaudzia TEN ir tuoj orgazmas. Ji dar jauna buvo, tevai neleido su bernais, tai pati taip ismoko. Garbes zodis sake, dar geriau nei su kokiu bachuru gaunasi
lilijana
2012/12/01 20:28:14 20:28:14
Yra trys tipai žmonių:
1. reikia kasdien ir pokelis kartus(tik keli procentai populiacijos)
2. reikia 2-3 kartus į savaitę (ilgalaikiuose santykiuose nurimus aistroms) didžioji dalis žmonių šio tipo
3. kuriems reik mažai nuo 1 karto į savaitę iki 1 karto permėnesį ir rečiau.
Tu esi pirmo tipo ir ieškok tokio pat kaip tu, aišku bus sunku rast, bet radus nesigailėsi.Tipas žmogaus(pajėgumas įgimtas), jo nepakeisi.
Yra būdų ilgint aktui, bet yra įvairių nuomonių apie žalą vyro organizmui.
O išesmės,turi pasirinkt partnerį kuriam rūpi ir gali juo pasitikėti, irpasikalbėti apie savo poreikius ir ieškot abiem būdų tobulinti seksualinį gyvenimą.
ieva
2012/12/02 14:33:56 14:33:56
[quote:2efu95d3]KAD MAN TOKE PANA[/quote:2efu95d3]
Juozas
2013/01/11 16:24:27 16:24:27
Ar galiu tave padulkint?
parašyk kordinates...