2011/02/19 18:45:39 18:45:39
Mesk tuos kvailus kompleksus von. Dar to betrūko, kad tampytumeis tą paauglės balastą. Jei tikrai vaikinas priima tave, kokia esi, tai nekvaršink sau dėl to galvos. Gali kvaršint dėl savęs. Tu nesi stora, net ne apkūni, nereikia savęs kankint tom dietom. Negi iš to susideda laimė?
2011/02/19 19:06:49 19:06:49
studente: Svečias: Studente, tu tikrai esi nestora, sakyciau net prie liesu. Storu nesi macius Pasizvalgyk gatvese ir pamatysi kai kurias panas 80kg ir daugiau sveriancias. Va apie tokias mes vyrai kalbam, kai turim omeny storos, banginiai, begemotai, drambliai ir t.t.
Svečias, aš sugadinsiu visą mūsų diskusiją, bet kaip suprantu tu specialiai kurstai pokalbius visomis temomis, nes kai perziurejau kitas temas tai tu visur turi ką pasakyti. Manau tavo darbas vesti socialiniame tinklalapyje darnipora.lt diskusijas:D
o kad yra vyrų, kuriems išvaizda svarbu, tai dar kartą įsitikinau. Tai matyt gamta:)
Studente,svecias yra bendras visu neprisiregistravusiu zmoniu vardas, tai kad negali vienas svecias kurstyti temas, jas turbut kursto visi:).
2011/02/19 19:13:18 19:13:18
Del svecias, tai supraskit nes esu juk zalia studente bet taip kvailai dar nesu paklaususi
2011/02/19 21:40:05 21:40:05
Biski nukrypsiu nuo temos
Pagal ka moterys renkasi vyrus:
pinigine+isvaizda+humoro jausmas+intelektas
Pagal ka vyrai renkasi moteris:
isvaizda x (intelektas + humoro jausmas)
Isvada: jei vyram moters isvaizda lygi 0 tai bendra jos verte jam lygi 0
Tad jei vyras nemegsta tam tikru moters bruozu ( pvz storumo) tai kiti bruozai to nekompensuoja.
2011/02/19 21:45:05 21:45:05
grom: Biski nukrypsiu nuo temos
Pagal ka moterys renkasi vyrus:
pinigine+isvaizda+humoro jausmas+intelektas
Pagal ka vyrai renkasi moteris:
isvaizda x (intelektas + humoro jausmas)
Isvada: jei vyram moters isvaizda lygi 0 tai bendra jos verte jam lygi 0
Tad jei vyras nemegsta tam tikru moters bruozu ( pvz storumo) tai kiti bruozai to nekompensuoja.
grom, tavo formule labai palengvina gyvenima ir tikrai pasidarytu lengviau jei vyrai vadovautusi tavo formule:)
2011/02/19 21:52:03 21:52:03
va ir akivaizdu ,kad studente ,busima su issilavinimu,pagal savo mastyma smegenu vingiu neturi. Isvada-issilavinimas jokio proto neprideda
2011/02/19 21:59:24 21:59:24
Svečias: va ir akivaizdu ,kad studente ,busima su issilavinimu,pagal savo mastyma smegenu vingiu neturi. Isvada-issilavinimas jokio proto neprideda
Labai klysti, kad neprideda issilavinimas nieko. Dar ir kaip pridejo: ziniu daugiau gavau, kulturos, susikaupimo, supratau ko noriu is gyvenimo. Tik del moteru svorio pradejau tema del to, kad tiesiog susidurus esu su lb daug reikalaujnciais vyrais, kurie pasiepdavo papildomus moteru kg ir ne tik juos, tai stengiuos issiaiskint kiek vyram svarbu svoris ir moteru isvaizda:) O tavo komentaras, siaip tai lb nemandagus.
2011/02/19 22:11:38 22:11:38
studente: Svečias: va ir akivaizdu ,kad studente ,busima su issilavinimu,pagal savo mastyma smegenu vingiu neturi. Isvada-issilavinimas jokio proto neprideda
Labai klysti, kad neprideda issilavinimas nieko. Dar ir kaip pridejo: ziniu daugiau gavau, kulturos, susikaupimo, supratau ko noriu is gyvenimo. Tik del moteru svorio pradejau tema del to, kad tiesiog susidurus esu su lb daug reikalaujnciais vyrais, kurie pasiepdavo papildomus moteru kg ir ne tik juos, tai stengiuos issiaiskint kiek vyram svarbu svoris ir moteru isvaizda:) O tavo komentaras, siaip tai lb nemandagus.
susidurei su vyrais ,kurie tavy tik sekso objekta mete ,todel ir pasiepe.Geriau pagalvok ,kodel jie tavy nemate asmenybes. Kaip pats zmogus save vertina ,taip ir kiti.
2011/02/19 22:23:33 22:23:33
Svečias: studente: Svečias: va ir akivaizdu ,kad studente ,busima su issilavinimu,pagal savo mastyma smegenu vingiu neturi. Isvada-issilavinimas jokio proto neprideda
susidurei su vyrais ,kurie tavy tik sekso objekta mete ,todel ir pasiepe.Geriau pagalvok ,kodel jie tavy nemate asmenybes. Kaip pats zmogus save vertina ,taip ir kiti.
Vienas is geriausiu komentaru:) cia rimtai. As manau, kad tu teisus, nes nu lb rupinuos savim, vyrai su kuriais artimai bendraudavau sakydavo, kad esu jauna, simpatiska. na ir fotosesijose teko dalyvauti ir fotografuotis. Tai prieinam prie kitokios problemos: ar vyrai simpatiskose moteryse iesko tik sekso, na ir apskritai, kartais mastau gal kazkaip pati nemoku su vyrais elgtis,kad jie i mane neziuri rimtai:) As daug mokinuos, galvojau pamanys vaikinai, kad esu protinga, bet dazniausiai jie manau mato mane kaip sekso objekta, bet ne kaip asmenybe. Kaip parodyti vyrams, kad esu rimta? Nes vaikinai, su kuriais draugavau ir net gana rimtais (uzimanciais net aukstas pareigas) dazniausiai pastebedavo manyje grazia mergina, bet ne tikrai protinga asmenybe, nes as siaip toks zmogus, kad lb ritmai ziuriu i mokslus ir siaip net rimta darba dirbu budama tik studente. Gal as nemoku su vyrais bendrauti... man su vyrais sunku:D
2011/02/20 00:08:39 00:08:39
O ką reiškia "labai rūpiniesi savimi"? Kad pati dabar visoj temoj akcentuoji daugiausia išorę, tai ir vyrai, matyt, tavy daugiausia tą ir mato.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume