Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Su kokio svorio mergina mylėtumėtės

Su kokio svorio mergina mylėtumėtės

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/02/19 05:17:25 05:17:25

Speju temos autore paeme i rankas "Kamasutra". Ten aprasyta moters "svorio" itaka seksui.

paryzietis

P

2 įrašai

2011/02/19 08:19:06 08:19:06

As tikrai nesimyleciau su mergina, turincia rysku antsvori, nes tokios moterys man nera patrauklios. Ir pats sau niekada neleisciau priaugti per daug svorio, nes rupinimasis savo sveikata ir kunu man yra vertybe. Blogiausias dalykas dalykas, kuri galima padaryti turint atsvorio - del to save grauzti ir kompleksuoti. Nuo to svoris tikrai nesumazes, o tik dides.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/19 09:27:11 09:27:11

na ir temelė, vaikeli, mažiau galvok apie svorį, mokykis daugiau, kai bus galvoj košės daugiau, tai nekils tokie kvaili klausimai. Vyrai mylisi ir su lašinių kalnais, ir su dviračiais, ir su baisuoklėm didžiausiom, bet negi tau seksas kažkoks rodiklis? pagalvok apie rimtesnes vertybes.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/19 11:37:09 11:37:09

studente: Sveiki,

Mano ūgis 173cm ir sveriu 61 kg. Ar mylėtumėtės su tokio sudėjimo mergina? Ar geriau, kad būtų liesesnė?

Cia tipo: dalinu uz dyka ir dar primoku, kad tik kas imtu?

Tik tak

T

36 įrašai

2011/02/19 11:47:52 11:47:52

studente: Bet juk su lieknesnem merginom nei as orgazmas patiriamas greiciau?

o jetau.. dar būna tokių tuščiagalvių?

Studentė

S

43 įrašai

2011/02/19 17:44:39 17:44:39

paryzietis: As tikrai nesimyleciau su mergina, turincia rysku antsvori, nes tokios moterys man nera patrauklios. Ir pats sau niekada neleisciau priaugti per daug svorio, nes rupinimasis savo sveikata ir kunu man yra vertybe. Blogiausias dalykas dalykas, kuri galima padaryti turint atsvorio - del to save grauzti ir kompleksuoti. Nuo to svoris tikrai nesumazes, o tik dides.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/19 17:49:35 17:49:35

Su ta, kuri sveria šimtą kylų.

Studentė

S

43 įrašai

2011/02/19 18:06:33 18:06:33

studente:
paryzietis: As tikrai nesimyleciau su mergina, turincia rysku antsvori, nes tokios moterys man nera patrauklios. Ir pats sau niekada neleisciau priaugti per daug svorio, nes rupinimasis savo sveikata ir kunu man yra vertybe. Blogiausias dalykas dalykas, kuri galima padaryti turint atsvorio - del to save grauzti ir kompleksuoti. Nuo to svoris tikrai nesumazes, o tik dides.

Paryzieti, tu minejai kad nemegsti apkūnių merginų, na turinčių antsvorį. As asmeniskai apskaiciavus savo KMI įsitikinau, kad mano svoris yra normalus. Na ir pati jauciuos esanti normali ir neapkūni, na gal stambokų kaulų, nes tėvai nėra smulkaus sudėjimo. Bet esu girdejus is keleto vaikinų, kad man reikėtų dietos ir net viena artima draugė tai yra man sakiusi. Taigi norėjau įsitikinti kiek yra tokių, kuriems svoris svarbus bendraujant su mergina. Kaip suprantu is paryziecio tokių vis del to yra:(. Susidūrus su tokiais vaikinais, tai tikrai patikėkit nemaloniai jaučiuosi . Po to kai ištikrųjų susiradau vaikiną, kuris man dėl svorio nepriekaištavo vis vien maniau, kad gal jis nutyli man dėl svorio ir pan., na nenori priekaištauti. Pradėjau laikytis dietos, daug mankstintis, tai numeciau keletą kilgramų, bet per paskaitas norėdavosi miego, pradingo darbingumas pasidariau irzli ir net pradėdavau pyktis su savo vaikinu:D Iš tiesų gal dar sunku ir dėl to, kad paauglystėje mama liepdavo ziūrėti ką valgau, kad atrodyciau ne stora, kad visiems patikciau, ji norėdavo pasirodyti visiems kokia grazią dukrą turi, bet as tų nesamonių neatlaikydavau, tai budavo tai nevalgau, na pvz pries kazkoki tai susitikima su seimos draugais, po to pradedu viska valgyti is eiles, nes vistiek matyt organizmas reikalaudavo. Taip pat ir del aprangos, mama noredavo kad graziai rengciausi, pati rinkdavo man rubus, noredavo gera ispudį kad visiems daryciau, viena kartą supykau ir nuvykau i viena sventę su seima apsivilkus nutrintus dzinsus, na pacius baisiausius kokius tik turejau ir dar nusivelusi megztini, na mazdaug protestą padariau. Aisku mama mano juoko nesuprato ir supyko.
Ir del vaikino stengdavaus ne tik dietos laikytis, bet ir rengtis gerais rubais, visada darydavau makiaza, na aisku dar ta bjauri dieta, kartais jis matydavo kad as persistnegiu, ypac su rubais, nes jis buvo manau labiau atsipalaidaves ir nu mačiau kad turbut priima mane tokią kokia esu. Tik vat kai isgirstu is vaikinu, kad nesimyleciau su apkunia moterim, man issyk skaudu. Nu man pvz svoris yra jautri problema, kaip jau matot is mano pasakojimo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/19 18:33:08 18:33:08

Studente, tu tikrai esi nestora, sakyciau net prie liesu. Storu nesi macius Pasizvalgyk gatvese ir pamatysi kai kurias panas 80kg ir daugiau sveriancias. Va apie tokias mes vyrai kalbam, kai turim omeny storos, banginiai, begemotai, drambliai ir t.t.

Studentė

S

43 įrašai

2011/02/19 18:39:13 18:39:13

Svečias: Studente, tu tikrai esi nestora, sakyciau net prie liesu. Storu nesi macius Pasizvalgyk gatvese ir pamatysi kai kurias panas 80kg ir daugiau sveriancias. Va apie tokias mes vyrai kalbam, kai turim omeny storos, banginiai, begemotai, drambliai ir t.t.

Svečias, aš sugadinsiu visą mūsų diskusiją, bet kaip suprantu tu specialiai kurstai pokalbius visomis temomis, nes kai perziurejau kitas temas tai tu visur turi ką pasakyti. Manau tavo darbas vesti socialiniame tinklalapyje darnipora.lt diskusijas:D
o kad yra vyrų, kuriems išvaizda svarbu, tai dar kartą įsitikinau. Tai matyt gamta:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume