ojojoj... Štai perskaičiau pirmą autorės įrašą ir pirma mintis - nu ir iš kur tokių tūpų mergų atsiranda????? O pasirodo čia viskas daug rimčiau (( gaila, bet panašu, kad tėvai auklėdami, kad ir tik gero norėdami, bet įvarė kompleksus, kurie galėjo ir prie anoreksijos ir prie bulimijos privesti.. (
studente: Iš tiesų gal dar sunku ir dėl to, kad paauglystėje mama liepdavo ziūrėti ką valgau, kad atrodyciau ne stora, kad visiems patikciau, ji norėdavo pasirodyti visiems kokia grazią dukrą turi, bet as tų nesamonių neatlaikydavau, tai budavo tai nevalgau, na pvz pries kazkoki tai susitikima su seimos draugais, po to pradedu viska valgyti is eiles, nes vistiek matyt organizmas reikalaudavo.
Kagi.. 61 kg, turbūt visgi dar nėra kritinė riba ir gydytojai nepradės šaukšteliu maitinti, bet tavo požiūris į svorį priverčia susimąstyti.. Nepameni kaip mokyklos laikas kūno kultūros mokytojai sakydavo: norėdama sužinoti kiek turi sverti iš savo ūgio centimetrais atimk šimtą ir gausi tą skaičių (173-100=73). Nu kaip tau ši teorija? ok.. čia tas labiau galioja pauglėms suaugusioms merginoms svoris kiek kitaip skaičiuojamas (jau tavo pačios minėtu KMI).Tuo tarpu jei manęs paklaustų, pasakyčiau, kad nors sveikatai 173сm ūgio merginai 61kg svoris nėra pavojingas sveikatai.. aš pasakyčiau, kad ši mergina jau per liesa, kad gražiai atrodytų!!!! Mano pačios ūgis apie 172cm ir mano supratimu idealus mano svoris būtų apie 65kg. (Sakyčiau didesnis už tavo dabartinį, ką?) Deja deja, šiuo metu jis visai neidealus ) cha cha... na bet, dėl to aš plaukų rautis visai neketinu. mano buvusysis šiuo mano neidealumu irgi nesiskundė
studente: Bet esu girdejus is keleto vaikinų, kad man reikėtų dietos ir net viena artima draugė tai yra man sakiusi. Taigi norėjau įsitikinti kiek yra tokių, kuriems svoris svarbus bendraujant su mergina. Kaip suprantu is paryziecio tokių vis del to yra:(. Susidūrus su tokiais vaikinais, tai tikrai patikėkit nemaloniai jaučiuosi.
O niekada nebuvo kilusi mintis, kad gal vaikinai sakydami, kad tau reikia laikytis dietos tau į akis tyčiojasi, nė nemanydami jog jų pastabas priimsi tiesiogiai, nes gi visiškai akivaizdu, kad tokiai liesai dieta nepadėtų, o tik pakenktų? O ta artima draugė... arba ji tau ne draugė, arba pačiai turbūt jau teko gydytis nuo anoreksijos.. ( irgi siūlyčiau pasidomėti.
O dėl merginos svorio svarbos vaikinams, tai aišku, kad visokių yra, ir tiesa pasakius visokių reikia Taip jau gaunasi, kad jei visi vaikinai domėtųsi tik idealaus svorio merginomis, tai ne tik „begemotės“ šansų neturėtų, bet ir tokios džiūsnos kaip tu.
studente: Tik vat kai isgirstu is vaikinu, kad nesimyleciau su apkunia moterim, man issyk skaudu. Nu man pvz svoris yra jautri problema, kaip jau matot is mano pasakojimo.
Taigi.. pastebėjom, kad tau svoris jautri problema Deja, turiu nuvilti.. tie vaikinai, kurie sakė jog nesimylėtų su apkūnia moterim tikriausiai turėjo omeny Katunskytės sudėjimo moteris ar gal Dainos Bilevičiūtės sudėjimo..
Beje, tą nesąmonę:
studente: Bet juk su lieknesnem merginom nei as orgazmas patiriamas greiciau?
irgi mama į galvą įkalė? Ne kas.. ar bent kažkokių argumentų šiam teiginiui turi??? Kuo tavo manymu orgazmas ir svoris iš vis susiję? Ne itin.. Nors kita vertus. Matei kada kokiam filme kaip aktoriai „užsiiminėja meile“ ant grindų, tik ant kilimo? Bent atsilenkimus bandei ant grindų daryt? Netrukdo kokie išsikišę dubens kaulai? Nepatogu ką? Būtų bent šioks toks mėsytės sluoksnis, jau paprasčiau būtų..