Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Su kokio svorio mergina mylėtumėtės

Su kokio svorio mergina mylėtumėtės

Studentė

S

43 įrašai

2011/02/20 00:28:21 00:28:21

Rūpinuos savimi - stengiuos valgyti liesesnį, sveikesnį maistą, sportuoju, lb ilgai renkuos rūbus, perku brangius rūbus (nes nu galiu sau tai leisti), grozio procedūros. Na ir iš dalies viską tai darau del to kad patikciau sau, vaikinams, itikciau tevams (kurie yra griezti ir kelia didelius reikalavimus). Dar patiriu dieli stresa unike, nes mokslai sunkus, nes turiu mokytis gerai (tevai nori ir destytojai daug tikisi). Atrodo kad viska darau idealiai, bet pvz kylam su bendradarbem kartu lifte, kurios mano bendrametes ir lygindama jas su savimi bei ziuredama i lifte esanti veidrodi matau, kad esu stambesne uz jas. Siaip kadangi esu issilavinus, tai zinau, kad svoris nera svarbiausia, tai sutinku su jau issakyta nuomone, kad tiesiog nemoku su vyrais bendraut ar kaip ten... Nu nes nesigirsiu, bet zinau merginu, kurios ne taip rupinasi savimi (tai matosi: apvalesnes, nesidaro jokiu grozio proceduru, rubai nesvarbu), bet jos puikiai sutaria su vaikinais, o as ne... dar manau, kad kaltas ir mano charakteris. Zinokit, jauciu padariau isvada, kad svarbiausia yra merginos charakteris - tada ji tikrai suras laime, jei charakteris bus geras, ji tikrai ras vyra ir isvaizda nesvarbu.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/02/20 11:09:17 11:09:17

Studente, o tau dar lieka laiko šalia mokslo, darbo, grožio procedūrų, ilgo rūbų rinkimosi savišvietai? Elementariam paskaitymui, pakeliavimui, pasportavimui, renginiams, savo pomėgiams?
Ar lieka laiko dvasiniam tobulėjimui, kad būtum įdomi kitiems žmonėms?
Ar lieka laiko paprastam jaunatviškam šėlimui su draugais, flirtavimui, paplepėjimui su draugėmis, spontaniškiems vakarėliams ir t.t.?
Nes (nenoriu įžeisti), bet susidaro įspūdis, kad esi graži prisižiūrinti mergina, rimtai besimokanti, gyvenanti gyvenimą tokį, kaip tikisi tėvai, dėstytojai, vaikinai, o tavęs pačios visame tame nėra! Nėra įdomaus patraukiančio žmogaus su savo nuomone ir norais.
Ir beveik garantuoju, kad ne tavo išvaizda čia kalta, o kad tiems kitiems nyku būdavo šalia. Žmonėms nejauku būna šalia idealios išvaizdos ir nyku, neįdomu, kai nėra asmenybės. Kai nėra gyvybingo besidžiaugiančio gyvenimu žmogaus, o yra žmogus, be savo nuomonės, besistengiantis įtikti kitiems.
Pagaliau kartais dėl to ir pašiepiama, nes tas ,,idealumas'' nervina kitus. Kur kas mielesnis žmogus su savo silpnybėmis ir trūkumais.
Nuoširdus patarimas: palik ramybėje savo kilogramus - viskas ten tvarkoje. Užsiimk savo vidumi. Gal tada ir kiti matys tavyje žmogų, o ne vien tuščią dailią moterį.
Ir lauk žmogaus, kuris tave mylėtų, o ne mylėtųsi su tavo svoriu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/20 13:40:36 13:40:36

Mergaite, ne su vyrais tu nemoki bendrauti, o pati su savimi.
Ir jie čia tikras žmogus (o man labiau panašu, kad kažkas linksminasi sukūręs internetinį personažą) - tu gal geriau pasitaupyk dalį pinigėlių nuo rūbelių ir pradėk reguliariai lankytis pas psichoterapeutą.

imbieras

I

9 įrašai

2011/02/20 13:57:52 13:57:52

O tu perkūnėliau, kaip Ugnelė gerai čia suskėlė... Blemba, tai bent išmintinga moteris! Lenkiu žemai galvą prieš tamstą. Duok Dieve, kad visos tokios išmintingos merginos/moterys būtų, tai tada neliktų reiškinio kai moteris savo išvaizda rūpinasi labiau negu vidumi. Ir laimingas turbūt tos Ugnelės vyras yra - toookia moteriškę šalia turėdamas. PAGARBA.

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/20 14:07:36 14:07:36

Na aš irgi manau, kad ne svoryje esmė, o - Tavyje kaip pati jautiesi - taip ir atrodai, o gal kitiems atrodai nerimta, jei rūpiniesi tik savo išvaizda...na suprantu, kremti sunkius mokslus, bet krimsk juos pirmiausia vardan Savęs, o tik po to - dėl kitų. Tavo svoris normalių normaliausias mažiau kompleksų, daugiau knygų

abecele

A

76 įrašai

2011/02/20 14:31:04 14:31:04

ojojoj... Štai perskaičiau pirmą autorės įrašą ir pirma mintis - nu ir iš kur tokių tūpų mergų atsiranda????? O pasirodo čia viskas daug rimčiau (( gaila, bet panašu, kad tėvai auklėdami, kad ir tik gero norėdami, bet įvarė kompleksus, kurie galėjo ir prie anoreksijos ir prie bulimijos privesti.. (

studente: Iš tiesų gal dar sunku ir dėl to, kad paauglystėje mama liepdavo ziūrėti ką valgau, kad atrodyciau ne stora, kad visiems patikciau, ji norėdavo pasirodyti visiems kokia grazią dukrą turi, bet as tų nesamonių neatlaikydavau, tai budavo tai nevalgau, na pvz pries kazkoki tai susitikima su seimos draugais, po to pradedu viska valgyti is eiles, nes vistiek matyt organizmas reikalaudavo.

Kagi.. 61 kg, turbūt visgi dar nėra kritinė riba ir gydytojai nepradės šaukšteliu maitinti, bet tavo požiūris į svorį priverčia susimąstyti.. Nepameni kaip mokyklos laikas kūno kultūros mokytojai sakydavo: norėdama sužinoti kiek turi sverti iš savo ūgio centimetrais atimk šimtą ir gausi tą skaičių (173-100=73). Nu kaip tau ši teorija? ok.. čia tas labiau galioja pauglėms suaugusioms merginoms svoris kiek kitaip skaičiuojamas (jau tavo pačios minėtu KMI).Tuo tarpu jei manęs paklaustų, pasakyčiau, kad nors sveikatai 173сm ūgio merginai 61kg svoris nėra pavojingas sveikatai.. aš pasakyčiau, kad ši mergina jau per liesa, kad gražiai atrodytų!!!! Mano pačios ūgis apie 172cm ir mano supratimu idealus mano svoris būtų apie 65kg. (Sakyčiau didesnis už tavo dabartinį, ką?) Deja deja, šiuo metu jis visai neidealus ) cha cha... na bet, dėl to aš plaukų rautis visai neketinu. mano buvusysis šiuo mano neidealumu irgi nesiskundė

studente: Bet esu girdejus is keleto vaikinų, kad man reikėtų dietos ir net viena artima draugė tai yra man sakiusi. Taigi norėjau įsitikinti kiek yra tokių, kuriems svoris svarbus bendraujant su mergina. Kaip suprantu is paryziecio tokių vis del to yra:(. Susidūrus su tokiais vaikinais, tai tikrai patikėkit nemaloniai jaučiuosi.

O niekada nebuvo kilusi mintis, kad gal vaikinai sakydami, kad tau reikia laikytis dietos tau į akis tyčiojasi, nė nemanydami jog jų pastabas priimsi tiesiogiai, nes gi visiškai akivaizdu, kad tokiai liesai dieta nepadėtų, o tik pakenktų? O ta artima draugė... arba ji tau ne draugė, arba pačiai turbūt jau teko gydytis nuo anoreksijos.. ( irgi siūlyčiau pasidomėti.
O dėl merginos svorio svarbos vaikinams, tai aišku, kad visokių yra, ir tiesa pasakius visokių reikia Taip jau gaunasi, kad jei visi vaikinai domėtųsi tik idealaus svorio merginomis, tai ne tik „begemotės“ šansų neturėtų, bet ir tokios džiūsnos kaip tu.

studente: Tik vat kai isgirstu is vaikinu, kad nesimyleciau su apkunia moterim, man issyk skaudu. Nu man pvz svoris yra jautri problema, kaip jau matot is mano pasakojimo.

Taigi.. pastebėjom, kad tau svoris jautri problema Deja, turiu nuvilti.. tie vaikinai, kurie sakė jog nesimylėtų su apkūnia moterim tikriausiai turėjo omeny Katunskytės sudėjimo moteris ar gal Dainos Bilevičiūtės sudėjimo..

Beje, tą nesąmonę:

studente: Bet juk su lieknesnem merginom nei as orgazmas patiriamas greiciau?

irgi mama į galvą įkalė? Ne kas.. ar bent kažkokių argumentų šiam teiginiui turi??? Kuo tavo manymu orgazmas ir svoris iš vis susiję? Ne itin.. Nors kita vertus. Matei kada kokiam filme kaip aktoriai „užsiiminėja meile“ ant grindų, tik ant kilimo? Bent atsilenkimus bandei ant grindų daryt? Netrukdo kokie išsikišę dubens kaulai? Nepatogu ką? Būtų bent šioks toks mėsytės sluoksnis, jau paprasčiau būtų..

abecele

A

76 įrašai

2011/02/20 14:36:16 14:36:16

mhmm.. žiūriu gal aš čia kiek šiurkštokai parašiau.. na jei taip tai atsiprašau, įžeidinėti nenorėjau, tiesiog biškį liūdna, biškį pikta, biškį apmaudu, kad laimės žmonės kartais "ne ten" ieško.. Kaip rašė ugnelė.. rūpinkis savimi dėl savęs, ne dėl kitų.. ugdyk savo vidinius poreikius..

Studentė

S

43 įrašai

2011/02/20 15:15:27 15:15:27

Svečias: Mergaite, ne su vyrais tu nemoki bendrauti, o pati su savimi.
Ir jie čia tikras žmogus (o man labiau panašu, kad kažkas linksminasi sukūręs internetinį personažą) - tu gal geriau pasitaupyk dalį pinigėlių nuo rūbelių ir pradėk reguliariai lankytis pas psichoterapeutą.

Šalia mokslu, darbu ir kitu rupesciu tikrai neturiu laiko kurti "internetiniu personazu", be to ir ne tas amzius, kad kazka vaidint noreciau pries kitus, tiesiog noriu pasidalint realybe ir suprast teisybe. Kiek pastebejau visi juokiates is temos, na is tikruju pats temos pavadinimas tiesiog kvailas, turintis perkeltine prasme ir apskritai susijes su moters isvaizdos svarba vyrams. Buvo idomu paziuret, kiek atsiras tokiu, kurie isvis drįs atidaryti sia temą, ne pavadinimas, sutikit, juokingas:D na bet buvo naivi viltis, kuri issipilde, kad pradesim kalbetis kuo toliau tuo giliau, tai lb aciu, nes pagr. problemą, kurią matyt sąmoningai nujaucau, bet nedrįsau sau to i akis pasakyti buvo ne karta pamineta sioje diskusijoje: as nesistengiu vyrams pristatyti savo vidaus, pas mane mazai silumos, ir bandau parodyti kokia esu ideali, bet kokia kaina. Ir matyt parasiau i si foruma, tikrai tikedamasi pagalbos:) thank you for you help and quite good and appropriate comments:)

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/20 15:20:36 15:20:36

studente: Rūpinuos savimi - stengiuos valgyti liesesnį, sveikesnį maistą, sportuoju, lb ilgai renkuos rūbus, perku brangius rūbus (nes nu galiu sau tai leisti), grozio procedūros. Na ir iš dalies viską tai darau del to kad patikciau sau, vaikinams, itikciau tevams (kurie yra griezti ir kelia didelius reikalavimus). Dar patiriu dieli stresa unike, nes mokslai sunkus, nes turiu mokytis gerai (tevai nori ir destytojai daug tikisi). Atrodo kad viska darau idealiai, bet pvz kylam su bendradarbem kartu lifte, kurios mano bendrametes ir lygindama jas su savimi bei ziuredama i lifte esanti veidrodi matau, kad esu stambesne uz jas. Siaip kadangi esu issilavinus, tai zinau, kad svoris nera svarbiausia, tai sutinku su jau issakyta nuomone, kad tiesiog nemoku su vyrais bendraut ar kaip ten... Nu nes nesigirsiu, bet zinau merginu, kurios ne taip rupinasi savimi (tai matosi: apvalesnes, nesidaro jokiu grozio proceduru, rubai nesvarbu), bet jos puikiai sutaria su vaikinais, o as ne... dar manau, kad kaltas ir mano charakteris. Zinokit, jauciu padariau isvada, kad svarbiausia yra merginos charakteris - tada ji tikrai suras laime, jei charakteris bus geras, ji tikrai ras vyra ir isvaizda nesvarbu.

vakeliuk!!!! viskas yra tavo galveleje...tau truksta to svorio gerokai.todel pirmiausia sustvarkyk kad jis butu normalus. o ne per mazas..toliau viskas priklausys nuo tavo bendravimo su kitais zmonemis or ne nuoo tavo apimties
ji tikrai nepirmoj eilej.rupinkis savimi rupinkis savo intelektu...ir tada pavergsi neveno vaikino sirdi...

renata_

R

358 įrašai

2011/02/20 15:21:29 15:21:29

ugnele, čia tai tiksliai pasakyta, kad idealumas užknisa, bent jau mane. Negali būt visur ideali, juolab kad daugiausia kiti to reikalauja iš tavęs. Bijai suklysti turbūt. Tau neprošal atsipalaiduot ir atleist idealumo vadeles. Nutrūks dar jos kada nors. Aš toli gražu nesu ideali, ir tokia nenoriu būt, nes visiems neįtiksi. Tas liečia ir bendravimą su vaikinais. Pvz., ar važiuotum į gamtą su vaikinu (žinoma, ne ką tik susipažintu, čia bendras klausimas) nakvot palapinėje? Plauktum baidarėm? Voliotumeis sniege? Statytum senį besmegenį? Čiuožtum nuo kalniuko? Rimtumas rimtumu, bet dažnai pamirštama džiaugtis fainais dalykais, spjaunant į visokius idealaus gyvenimo modelius. Žinau vieną moterį, kuri netol 40m., turi tris vaikus, vienas jų - jau pilnametis. Bet ji kvailioja kaip paauglė. Turi mylimą vyrą, kurį kasdien įsimyli vis iš naujo Ir nežada suaugt

abecele, čia pavarei su tom džiūsnom ir "begemotėm" Turiu tad primint, kad kitos būna kūdutės nuo prigimimo, smulkių kaulų, o kitos - stambesnių, dėl to labai lieknos niekada nebus O dėl studentės atvejo, ji yra tiesiog normalaus svorio ir tiek, nėra ta džiūsna

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume