O kaip pakutenti chamizmą, jei ne aštriu liežuvėliu? Užtai niekad nesusidėčiau su chamu - pavargčiau juk jį tuo aštriuoju liežuvėliu bekutendama, greit pavargčiau. O jėgų man reikia meilei, o ne kovai. I'm a lover, not a fighter.
Na kaip chia nepazerus liaudies ishminties - nuo rusu "Klin klinom vybyvajet" iki lietuvishkojo "Su kuo sutapsi, toks pats tapsi", bei tartaution "Gerais norais kelias i pragara gristas"
Man asmenishkai patinka zinomo posakio perfrazavimas: "Jei durniams kelia duosi, tai pats pakelemis ir bevaikschiosi"
Matot, kaip su tuo sutapimu... Aš manau, kad nieks negali pakeisti žmogaus, o jei jau sutapai su ne visai tikusiu žmogumi, vadinasi, ir pats toks buvai. Juk dar sakoma ''Toks tokį pažino...''
Dėl gerų norų... Gerų norų neužtenka - reik gerų darbų.
Šiaip stengiuosi nevaikščioti tais keliais, kur durniai vaikšto, o savo kelią ''stop'ais'' nuo durnių apsistačius. Kaip tik todėl ir nereikia realybėj skorpioniško liežuvėlio aštrinti, vis gąsdinu visus, kad vieną dieną jį parodysiu, bet kad vis nėr progos, o žmonės nervinasi - norėtų mano aštrųjį liežuvėlį išvysti. Deja, jį paslapčiomis forume palavinu. Kokį apydurnį kartais įsileidžiu, kad padėčiau,- toks (-ia) dar gali pasikeisti. Apskritai tai ir pati nesu labai protinga, bet dėl to neišgyvenu - kvailumas juk moterų privilegija.