Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/03 12:57:24 12:57:24

Svečias:
Lady_scorpio:
O kaip pakutenti chamizmą, jei ne aštriu liežuvėliu? Užtai niekad nesusidėčiau su chamu - pavargčiau juk jį tuo aštriuoju liežuvėliu bekutendama, greit pavargčiau. O jėgų man reikia meilei, o ne kovai. I'm a lover, not a fighter.

Na kaip chia nepazerus liaudies ishminties - nuo rusu "Klin klinom vybyvajet" iki lietuvishkojo "Su kuo sutapsi, toks pats tapsi", bei tartaution "Gerais norais kelias i pragara gristas"

Man asmenishkai patinka zinomo posakio perfrazavimas: "Jei durniams kelia duosi, tai pats pakelemis ir bevaikschiosi"

Matot, kaip su tuo sutapimu... Aš manau, kad nieks negali pakeisti žmogaus, o jei jau sutapai su ne visai tikusiu žmogumi, vadinasi, ir pats toks buvai. Juk dar sakoma ''Toks tokį pažino...''
Dėl gerų norų... Gerų norų neužtenka - reik gerų darbų.
Šiaip stengiuosi nevaikščioti tais keliais, kur durniai vaikšto, o savo kelią ''stop'ais'' nuo durnių apsistačius. Kaip tik todėl ir nereikia realybėj skorpioniško liežuvėlio aštrinti, vis gąsdinu visus, kad vieną dieną jį parodysiu, bet kad vis nėr progos, o žmonės nervinasi - norėtų mano aštrųjį liežuvėlį išvysti. Deja, jį paslapčiomis forume palavinu. Kokį apydurnį kartais įsileidžiu, kad padėčiau,- toks (-ia) dar gali pasikeisti. Apskritai tai ir pati nesu labai protinga, bet dėl to neišgyvenu - kvailumas juk moterų privilegija.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/03 13:01:35 13:01:35

Svečias:
Svečias:
Lady_scorpio:
O kaip pakutenti chamizmą, jei ne aštriu liežuvėliu? Užtai niekad nesusidėčiau su chamu - pavargčiau juk jį tuo aštriuoju liežuvėliu bekutendama, greit pavargčiau. O jėgų man reikia meilei, o ne kovai. I'm a lover, not a fighter.

Na kaip chia nepazerus liaudies ishminties - nuo rusu "Klin klinom vybyvajet" iki lietuvishkojo "Su kuo sutapsi, toks pats tapsi", bei tartaution "Gerais norais kelias i pragara gristas"

Man asmenishkai patinka zinomo posakio perfrazavimas: "Jei durniams kelia duosi, tai pats pakelemis ir bevaikschiosi"

Sakai, kad nereiktų prasidėti su Skorpionėm, o tai be kelnių liksi? Jos juk be galo seksualios, pamišusios dėl sekso, ane? Po to ilgai vaikščiosi liežuvį iškišęs po seanso.

Aha aha, ne tik be kelnių, bet ir be kelnaičių. O dar ir pamišimas gresia.

Gerai, nukreipėm čia temą nuo vagos. PERSIPRAŠAU. Einu atgal į lovą - su misteriu gripu dar paseksuosiu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/03 13:12:33 13:12:33

Atsiprasau, mieli diskutuotojai, kad pertraukiu jusu liaupses, bet kaip pas jus reikalai su seksu? Ar jums imanomi [i:30ghcaq6]geri šeimos santykiai be sekso?[/i:30ghcaq6]

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/03 13:50:23 13:50:23

Šeimos santykiai be sekso? Bet negi šeima vien tik seksas, o kur emocinis artumas ir visa kita...

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/03 14:18:38 14:18:38

Svečias: Šeimos santykiai be sekso? Bet negi šeima vien tik seksas, o kur emocinis artumas ir visa kita...

o ar seima vien tik emocinis artumas?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/03 14:23:31 14:23:31

Svečias: Šeimos santykiai be sekso? Bet negi šeima vien tik seksas, o kur emocinis artumas ir visa kita...

O kur dar alimetai vaikų išlaikymui? Vyrai tą reikaliuką kažkaip labai greit pamiršta ir suverčia savo atsakomybę žmonai ir valstybei - visuomenei.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/03 14:27:13 14:27:13

Lady_scorpio:
Svečias:
Lady_scorpio: [

Įdomu, o kuo aš, brač, tikiu jūsų manymu? Gal jūs iš pa Utenas?

Na, nežinau, kuo Jūs tikite. Galbūt meile, jei čia esate?.. O tai, beje, pati geriausia religija.
Ne, aš ne iš pa Utenas - visai iš kito Lietuvos pakraščio.

Tai gal ish Zhemaitijos, kaip tas priedurnis Borga?

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/01/03 14:38:48 14:38:48

Bet juk autorė ir pagaliau pasakė kažkurioje vietoje - nėra to artumo tarp jų.
Te neįsižeidžia autorė, bet jos situacija kiek primena moters gyvenimą su alkoholiku - jis gi silpnas, jis be manęs pražus ir t.t. Jos gyvenimas jai pačiai ir spręsti...

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/03 14:43:00 14:43:00

Pasileidusi_:

Bet juk autorė ir pagaliau pasakė kažkurioje vietoje - nėra to artumo tarp jų.
Te neįsižeidžia autorė, bet jos situacija kiek primena moters gyvenimą su alkoholiku - jis gi silpnas, jis be manęs pražus ir t.t. Jos gyvenimas jai pačiai ir spręsti...

O tu pasižadėk nebeištvirkauti Naujuose 2011 - uose metuose ir nevesti mūsų vyrų į pagundą.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/03 15:23:58 15:23:58

Nu jai vyras ir žmona ivardyt kaip pilnavertę šeima ir jiems nereikia vaikų tai gyvent kartu gali iš bėdos

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume