Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → mano mylimas zmogus - impotentas...

mano mylimas zmogus - impotentas...

bunairtaip

B

7 įrašai

2010/07/19 09:26:52 09:26:52

jis to neslepe nuo manes, kai susipazinom, bet as ji pamilau...
Pasidalinkit prasau, kas turi panasios patirties, kaip su tuo gyventi?

Taskas

T

207 įrašai

2010/07/19 09:54:30 09:54:30

Na neturiu as tokios patirties, bet smalsu ar tokiam vyrui nesinori vistiek pabuciuoti, paglamoneti moteri. Juk yra rankos, liezuvis ir ivairus zaisliukai is sekso reikmenu parduotuves. Negi norint nepavyktu patenkinti savo moters. O gal dar tu esi is tu kuri tik klitorini orgazma patiria. Ar toks vyras visiskai nenori prisiliesti prie moters?

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/19 09:59:11 09:59:11

patirtim nesidalinsiu nes jos neturiu, bet galiu pasakyt kad medicina labai pažengus šioje srityje į prieki per pastaruosius dešimt metu tik į vaistinę netingėt nueit reikia ir gali tave pamylėt kad ir aštuoniasdešimtmetis.aš rimtai rašau ne juokais.

bunairtaip

B

7 įrašai

2010/07/19 10:21:40 10:21:40

Taskas: Na neturiu as tokios patirties, bet smalsu ar tokiam vyrui nesinori vistiek pabuciuoti, paglamoneti moteri. Juk yra rankos, liezuvis ir ivairus zaisliukai is sekso reikmenu parduotuves. Negi norint nepavyktu patenkinti savo moters. O gal dar tu esi is tu kuri tik klitorini orgazma patiria. Ar toks vyras visiskai nenori prisiliesti prie moters?

Jis tikrai nori manes! ir net sakyciau, labai seksualus vyras, glamones, buciniai ir pats seksas yra, su vaistu pagalba, kartais ir be ju. Problema kita - myliu, gera man su juo, bet artumo pradedu vengti... kazkas ne taip, pati dar negaliu sau ivardinti, kas

bunairtaip

B

7 įrašai

2010/07/19 10:26:00 10:26:00

x,x,x: patirtim nesidalinsiu nes jos neturiu, bet galiu pasakyt kad medicina labai pažengus šioje srityje į prieki per pastaruosius dešimt metu tik į vaistinę netingėt nueit reikia ir gali tave pamylėt kad ir aštuoniasdešimtmetis.aš rimtai rašau ne juokais.

as tai zinau, jie padeda...

raima

R

7 įrašai

2010/07/19 10:37:41 10:37:41

Pirmiausia tai idomu ka galvoja jis pats. Kaip jis pats ziuri i ta problema ir ar noretu tai sprest, koki sprendima nori rast.
Kai jis pasidalino savo problema ir reikejo paklaust kaip jis noretu tai sprest.
Galbut jis to sprendimo nei is tolo nenori rast, na tuomet juk nepriversit

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/19 10:48:08 10:48:08

bunairtaip:
Taskas: Na neturiu as tokios patirties, bet smalsu ar tokiam vyrui nesinori vistiek pabuciuoti, paglamoneti moteri. Juk yra rankos, liezuvis ir ivairus zaisliukai is sekso reikmenu parduotuves. Negi norint nepavyktu patenkinti savo moters. O gal dar tu esi is tu kuri tik klitorini orgazma patiria. Ar toks vyras visiskai nenori prisiliesti prie moters?

Jis tikrai nori manes! ir net sakyciau, labai seksualus vyras, glamones, buciniai ir pats seksas yra, su vaistu pagalba, kartais ir be ju. Problema kita - myliu, gera man su juo, bet artumo pradedu vengti... kazkas ne taip, pati dar negaliu sau ivardinti, kas

tai cia jau ko gero jusu, o ne jo problema jus turit issiaiskinti ko jums truksta

tikras

T

35 įrašai

2010/07/19 10:50:16 10:50:16

bunairtaip: Jis tikrai nori manes! ir net sakyciau, labai seksualus vyras, glamones, buciniai ir pats seksas yra, su vaistu pagalba, kartais ir be ju. Problema kita - myliu, gera man su juo, bet artumo pradedu vengti... kazkas ne taip, pati dar negaliu sau ivardinti, kas

Man kažkodėl atrodo, kad problema - visai ne impotencija. Jūs tik susiradote pasiteisinimą sau.

bunairtaip

B

7 įrašai

2010/07/19 11:26:34 11:26:34

raima: Pirmiausia tai idomu ka galvoja jis pats. Kaip jis pats ziuri i ta problema ir ar noretu tai sprest, koki sprendima nori rast.
Kai jis pasidalino savo problema ir reikejo paklaust kaip jis noretu tai sprest.
Galbut jis to sprendimo nei is tolo nenori rast, na tuomet juk nepriversit

jis nori rasti, jis tiesiog nori, kad buciau laiminga su juo...ir atvirai kalba apie tai.
o as nemoku kalbeti apie tai atvirai, sakau, kad viskas gerai, o pati pradedu vengti...

bunairtaip

B

7 įrašai

2010/07/19 11:34:02 11:34:02

[quote:1m3ks8qa]tai cia jau ko gero jusu, o ne jo problema jus turit issiaiskinti ko jums truksta[/quote:1m3ks8qa]

Butent todel ir parasiau i foruma, nes niekaip nesuvokiu, kas ne taip. Tikiuosi, kad kas nors turi panasios patirties, tiesiog pasidalins ja.

Aciu, kad visi parase i tema, atsiliepe jautriai ir supratingai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume