Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → mano mylimas zmogus - impotentas...

mano mylimas zmogus - impotentas...

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/19 11:36:21 11:36:21

bunairtaip:
raima: Pirmiausia tai idomu ka galvoja jis pats. Kaip jis pats ziuri i ta problema ir ar noretu tai sprest, koki sprendima nori rast.
Kai jis pasidalino savo problema ir reikejo paklaust kaip jis noretu tai sprest.
Galbut jis to sprendimo nei is tolo nenori rast, na tuomet juk nepriversit

jis nori rasti, jis tiesiog nori, kad buciau laiminga su juo...ir atvirai kalba apie tai.
o as nemoku kalbeti apie tai atvirai, sakau, kad viskas gerai, o pati pradedu vengti...

Na, kai meluojant visada padidėja atstumas tarp partnerių, tai natūralu, kad pradedat vengti. Siūlau išiaiškinti aiškiau, kas jums kliūna, o po to ilgai nedelsiant prisipažinti, kad jums ne viskas gerai, tik nemokat apie tai kalbėtis atvirai. O po to pabandyti pasikalbėti apie jūsų problemą taip, kaip mokat.

bunairtaip

B

7 įrašai

2010/07/19 11:42:16 11:42:16

tikras:
bunairtaip: Jis tikrai nori manes! ir net sakyciau, labai seksualus vyras, glamones, buciniai ir pats seksas yra, su vaistu pagalba, kartais ir be ju. Problema kita - myliu, gera man su juo, bet artumo pradedu vengti... kazkas ne taip, pati dar negaliu sau ivardinti, kas

Man kažkodėl atrodo, kad problema - visai ne impotencija. Jūs tik susiradote pasiteisinimą sau.

Pasiteisinima KAM?! juk musu santykiai nenutruke, as neieskau pasiteisinimo, as ieskau atsakymo - kodel? as suprantu, kai istinka vyrus tokia beda ir jie pradeda vengti savo moteru, jos pradeda jausti didziuli psichologini diskomforta, kaip nemylimos, negeidziamos ir pan. Mano atveju taip nera, esu labai mylima, geidziama, suprantu, kad tai tampa kazkokia psichologine problema, tik klausimas - kokia? santykiai nauji, todel dar niekaip negaliu to suvokti.

tikras

T

35 įrašai

2010/07/19 12:21:25 12:21:25

bunairtaip:
tikras:
bunairtaip: Jis tikrai nori manes! ir net sakyciau, labai seksualus vyras, glamones, buciniai ir pats seksas yra, su vaistu pagalba, kartais ir be ju. Problema kita - myliu, gera man su juo, bet artumo pradedu vengti... kazkas ne taip, pati dar negaliu sau ivardinti, kas

Man kažkodėl atrodo, kad problema - visai ne impotencija. Jūs tik susiradote pasiteisinimą sau.

Pasiteisinima KAM?! juk musu santykiai nenutruke, as neieskau pasiteisinimo, as ieskau atsakymo - kodel? as suprantu, kai istinka vyrus tokia beda ir jie pradeda vengti savo moteru, jos pradeda jausti didziuli psichologini diskomforta, kaip nemylimos, negeidziamos ir pan. Mano atveju taip nera, esu labai mylima, geidziama, suprantu, kad tai tampa kazkokia psichologine problema, tik klausimas - kokia? santykiai nauji, todel dar niekaip negaliu to suvokti.

Gali būti (nebūtinai), jog to vyro impotencija jums tėra pasiteisinimas sau, dėl ko jūs tolstat nuo to žmogaus. Pagal jūsų aprašymą su juo jums viskas puiku, tik yra intymios problemos. Žinia, dažniausiai moterims intymios problemos prasideda dėl problemų kitose srityse. Galbūt tai jau jūsų minėta baimė atvirai bendrauti su tuo vyru, o gal dar kažkas, ko neleidžiat sau pastebėti.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/07/19 13:16:53 13:16:53

bunairtaip:
tikras:

Problema ta, kad dabar, panašu, kad bendraujate "Turim problemėlę, reikia ją spręsti", ten, kur viskas turi būti improvizacija.
Patarimas būtų paprastesnis - neužsiciklinkite patys ant to. Bet kaip tą padaryti - jau kita kalba.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/19 13:53:49 13:53:49

seksas ir susijjes su santykiais, bet jei noresite, galite rasti budu vienas kita patenkinti...

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/19 13:54:54 13:54:54

seksas ir susijjes su santykiais, bet jei noresite, galite rasti budu vienas kita patenkinti...

vasara

V

18 įrašai

2010/07/19 15:13:28 15:13:28

Lytinė trauka yra prigimtinė, bet Žmogų nuo gyvūno skiria jausmai. Seksas tai- aukščiausia meilės ir pasitikėjimo tarp vyro ir moters išraiška. Bet meilę galime išreikšti ir kitais būdais , juk mes - Žmonės.

Lazdynai

L

922 įrašai

2010/07/19 20:01:50 20:01:50

Uzsakykite jam Maka su bioselenu. Dabar menesiui tik 40 litu. Meskite uzklausa i Google ir rasite kompanija, kuri net i namus Vilniuje pristato per 2 dienas. Po 3 menesiu jus pamirsite, kad jis turejo erekcijos problema.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/20 11:24:31 11:24:31

bunairtaip:
Jis tikrai nori manes! ir net sakyciau, labai seksualus vyras, glamones, buciniai ir pats seksas yra, su vaistu pagalba, kartais ir be ju. Problema kita - myliu, gera man su juo, bet artumo pradedu vengti... kazkas ne taip, pati dar negaliu sau ivardinti, kas

Dar kitaip vadinama, olimpines ziemos povandeniniu saskiu varzybos.
"Problema kita - myliu, gera man su juo, bet artumo pradedu vengti... kazkas ne taip, pati dar negaliu sau ivardinti, kas :" "mano mylimas zmogus - impotentas..." Pareiskimai vieni, faktai kiti. Tikriausiai tokiu citatu nenoretu isgirsti nei vienas vyras.

Aplamai kalbant, sekant forumo pasisakymus paskutiniuoju metu, noriu paklausti. Kas cia pas Jus tokis per periodas, toks vaizdelis susidaro, kad Jums ant liezuvio galo kabo, isvadinti mus sintetiniais padarais. Dar norejau paklausti kaip suprasti moteri, kuri pati saves nesupranta?

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/20 11:53:20 11:53:20

Taskas: Na neturiu as tokios patirties, bet smalsu ar tokiam vyrui nesinori vistiek pabuciuoti, paglamoneti moteri. Juk yra rankos, liezuvis ir ivairus zaisliukai is sekso reikmenu parduotuves. Negi norint nepavyktu patenkinti savo moters. O gal dar tu esi is tu kuri tik klitorini orgazma patiria. Ar toks vyras visiskai nenori prisiliesti prie moters?

Petingas, oralinis ir t.t. vistiek neatstos normalaus sekso.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume