Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → mano mylimas zmogus - impotentas...

mano mylimas zmogus - impotentas...

tau45

T

1 įrašai

2012/01/06 21:19:51 21:19:51

bet juk būna ir kitokių problemų, pvz., kaip susirasti impotentą, kai tu pati dėl ligos turėjai pasirinkti - seksas ar gyvenimas, turbūt nė vienam nekiltų dilemos šiuo klausimu, aš tik apsidžiaugčiau radusi impotentą, bet kaip tai padaryti, nes vyrai dėl to labai kompleksuoja, ir pažinčių neužmezginėja, nes moteriai ant kaktos juk neparašyta, kad ji ieško būtent tokio. Matomai kiekvienam sava puselė...Tik sutikti ją[quote][/quote] būna labai sunku.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/06 21:36:14 21:36:14

as manau,kad cia tikra laime,kad impotentas. Nelenda prie taves su savo amzinai staciu pimpalu,tau laiko lieka paskaityti ar pasitvarkyti namus ar pamiegoti pagaliau.Nesamone toks gyvenimas kai vyro visi norai tik paest ir pasipist.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/07 07:34:54 07:34:54

O aš tai labai norėčiau tokio vyro,tai tiesiog svajonė mano, nes papuola vieni nevykėliai ,o tarp jų ir impotentas. O aš esu labai seksuali. Štai koks neteisingas gyvenimas! Kai moterys guodžiasi,kad vyrai nori tik sekso,man tai kaip iš fantastikos pasaulio.O impotentas,tai tragedija sveikai moteriai,nes tik nervina tos įkyrios glamonės. Atsiprašau laižymas,glamonės neatstos vyro su geru...Na, gal dar vis tikiuosi sutiksiu normalų vyrą. Net keista,kad impotentui gali padėti vaistai,kad ten be gyvybės tas daiktas,kai pačiupinėjau. Vos suradau.Tai man pikta,kad taip grabinėjasi, žinodamas,kad negali.Norėčiau apsikeisti su tomis moterimis vietomis ,kurios nenori sekso. Tiesiog pavydžiu joms,kad taip pasisekė.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/07 07:37:25 07:37:25

Svečias: O aš tai labai norėčiau tokio vyro,tai tiesiog svajonė mano, nes papuola vieni nevykėliai ,o tarp jų ir impotentas. O aš esu labai seksuali. Štai koks neteisingas gyvenimas! Kai moterys guodžiasi,kad vyrai nori tik sekso,man tai kaip iš fantastikos pasaulio.O impotentas,tai tragedija sveikai moteriai,nes tik nervina tos įkyrios glamonės. Atsiprašau laižymas,glamonės neatstos vyro su geru...Na, gal dar vis tikiuosi sutiksiu normalų vyrą. Net keista,kad impotentui gali padėti vaistai,kad ten be gyvybės tas daiktas,kai pačiupinėjau. Vos suradau.Tai man pikta,kad taip grabinėjasi, žinodamas,kad negali.Norėčiau apsikeisti su tomis moterimis vietomis ,kurios nenori sekso. Tiesiog pavydžiu joms,kad taip pasisekė.

Sakinio pradžia turi būti tokiaų: "O aš labai norėčiau tokio vyro,kuris nori pastoviai mylėtis,

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/07 09:59:47 09:59:47

Svečias: as manau,kad cia tikra laime,kad impotentas. Nelenda prie taves su savo amzinai staciu pimpalu,tau laiko lieka paskaityti ar pasitvarkyti namus ar pamiegoti pagaliau.Nesamone toks gyvenimas kai vyro visi norai tik paest ir pasipist.

Tai jums sekasi,kad tokiu tik randate, cia svajoniu vyrai. o ka su impotentu daryti, pinigus melzti, o paskui meiluzio neturtingo bet pajegaus ieskoti? man nepatika ir nereikia.

Dalia

D

99 įrašai

2012/01/07 15:39:19 15:39:19

Svečias: as manau,kad cia tikra laime,kad impotentas. Nelenda prie taves su savo amzinai staciu pimpalu,tau laiko lieka paskaityti ar pasitvarkyti namus ar pamiegoti pagaliau.Nesamone toks gyvenimas kai vyro visi norai tik paest ir pasipist.

Bet juk kai myli,tai ir aistrą jauti tam žmogui..norisi artumo,susiliejimo,aš tai neįsivaizduoju kaip gyventi su vyru,kurio artumo norisi vengti. Niekaip negalėčiau:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume