2010/07/31 04:46:20 04:46:20
O as siulau kreipti demesi ne i ismatavimus,o i pozas .Pvz. as turiu Kamasutra ir kaip tik koks zirgelis uzklysta,traukiam burtus is kokio puslapio bus pozos.Bet yra tokiu,kad be ilgu treniruociu nieko neiseis,dar ir susizaloti galima.Bet yra tokiu fantastisku,kad neimanoma apsakyti,o tos tradicines visai nieko vertos
2010/07/31 14:29:41 14:29:41
Svečias: O jetus, ar visai nuo proto nusokot, makstis matuotis...
betgi matuojasi vyrai savąjį įnagį, čia tarp kitko, o apie tuos pasigirimus, tai tikrai moterys makaronus kabina, kad partnerius keičia kaip pirštines, nebent tai jų verslas.
2010/08/01 08:34:39 08:34:39
Radot apie ka kalbet. Geriau susiskaiciuokit savo plaukelius ausyse ir nosyteje. O tai nekaip atrodote. Vaiku darzelis ir tiek, nusprende mat maksties ploti ismatuot. Gal cia vaikigaliai rasineje, is po mamos sijono islinde?
2011/05/08 14:40:52 14:40:52
As tai vat sulaukiau labai puikaus komplimento,kas liecia sia stebuklinga moters vietele Mano vaikinas prasitare,jog jo pasididziavimas dar niekada nei pas viena moteri taip nuostabiai nesijaute kaip pas mane Ir zinau,kad tai ne tik paprasti zodziai,o is tikruju taip ir yra. Nes,pvz.,mano viena drauge turejo be galo daug partneriu iki to savojo isrinktojo,tai tas jos vienintelis jai ne karta sake,kad pas ja jo 'daikciukas' ir nuskest gali... Tai jau kaip reikiant istampyta buvo
2011/05/08 15:27:53 15:27:53
Gundanti: As tai vat sulaukiau labai puikaus komplimento,kas liecia sia stebuklinga moters vietele Mano vaikinas prasitare,jog jo pasididziavimas dar niekada nei pas viena moteri taip nuostabiai nesijaute kaip pas mane Ir zinau,kad tai ne tik paprasti zodziai,o is tikruju taip ir yra. Nes,pvz.,mano viena drauge turejo be galo daug partneriu iki to savojo isrinktojo,tai tas jos vienintelis jai ne karta sake,kad pas ja jo 'daikciukas' ir nuskest gali... Tai jau kaip reikiant istampyta buvo
nu jau kokie svarbus pranesimai - tiesiog visai Lietuvai privaloma apie tai zinot neilgai tu trauksi su savo kadru. Gal ir faina tavo pizute,bet galvelej aiskiai nedaug smegeneliu tera.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume