Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Maksties plotis

Maksties plotis

Megeja

M

2 įrašai

2010/06/27 14:59:08 14:59:08

esu isbandziusi visokio ilgio ir plocio peni (man apie 50),tai is savo gyvenimiskos patirties galiu atsakyti, kad kaliosu dar tikrai nesijauciu,reikia tiktai treniruoti maksties raumenukus,kaip jei kam aktualu ,galesiu paaiskinti.Neseniai turejau santykius su visai jaunu vyruku, tai jis man pasake(ir ne tik jis vienas),kad seksas su manimi fantastiskas ,nepalyginsi su jaunom.Taip ,kad neuzsileiskit, o,treniruokit savo privalumus ir nereikes dejuoti,kad kaliosai,viskas pataisoma ir nereikia sakyti, kad vyru nera ,nera tik norinciu duoti bet kam.

atsakau

A

3 įrašai

2010/06/27 15:07:11 15:07:11

Mano makstele stangri ir visuomet dregna,nes nori priimti gera draugeli.Nors as irgi ne pirmos jaunystes, bet pasidulkinti pasiruosusi bet kada.Taip ,kad aie kokius nors issitampymus nera net kalbos.Taip kad siulau temele ,kuo dazniau ir su ivairiais dydziais,mano makstele visus apglebia.

medutis

M

403 įrašai

2010/06/27 16:19:15 16:19:15

džiugu kad į šį forumą užklysta teigiamo požiūrio į seksą ir vyrus nepraradusios moterys

abo

A

183 įrašai

2010/06/27 17:15:12 17:15:12

As nebegaliu ,kai perskaiciau sia tema,tai is kart nulekiau i vonia su veidrodziu ,nusimoviau kelnaites ir pasiemus centimetra pasimatavau savo skylute.Ji 10 cm ilgio.Manau standartas.Paskui neiskenciau ir savo grazuole pamylejau pirstuku Buvo labai gera ypac kai ziurejau pro veidroduka,tai skylutes visai neliko Nepagalvokit ,kad iskrypele,tiesiog siou metu neturim draugelio

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/06/28 07:25:53 07:25:53

megeja: esu isbandziusi visokio ilgio ir plocio peni (man apie 50),tai is savo gyvenimiskos patirties galiu atsakyti, kad kaliosu dar tikrai nesijauciu,reikia tiktai treniruoti maksties raumenukus,kaip jei kam aktualu ,galesiu paaiskinti.Neseniai turejau santykius su visai jaunu vyruku, tai jis man pasake(ir ne tik jis vienas),kad seksas su manimi fantastiskas ,nepalyginsi su jaunom.Taip ,kad neuzsileiskit, o,treniruokit savo privalumus ir nereikes dejuoti,kad kaliosai,viskas pataisoma ir nereikia sakyti, kad vyru nera ,nera tik norinciu duoti bet kam.

Jus jau man dovanokit. Bet menkoje savo vaizduoteje, jusu atoportreta nupiesiau kaip treniruota dulkinimosi aparata. Uz pasiekimus visa kaip nukabineta ordinais.
Zinat kai kaip kuriems lengvai "duoda", naivoka butu laukti, kad seksas su tavimi buvo toks, tik it drabuziai susiglamziojo.
E dar norejau paklaust. Jums cia visoms palei penkiasdesimt kyla idejos maksties raumenukus tobulinti ir kolibrus matuotis?

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/28 08:27:32 08:27:32

Vaikams prasidejo atostogos, o dar pilnatis veikia

abo: As nebegaliu ,kai perskaiciau sia tema,tai is kart nulekiau i vonia su veidrodziu ,nusimoviau kelnaites ir pasiemus centimetra pasimatavau savo skylute.Ji 10 cm ilgio.Manau standartas.Paskui neiskenciau ir savo grazuole pamylejau pirstuku Buvo labai gera ypac kai ziurejau pro veidroduka,tai skylutes visai neliko Nepagalvokit ,kad iskrypele,tiesiog siou metu neturim draugelio

atsakau: Mano makstele stangri ir visuomet dregna,nes nori priimti gera draugeli.Nors as irgi ne pirmos jaunystes, bet pasidulkinti pasiruosusi bet kada.Taip ,kad aie kokius nors issitampymus nera net kalbos.Taip kad siulau temele ,kuo dazniau ir su ivairiais dydziais,mano makstele visus apglebia.

megeja: esu isbandziusi visokio ilgio ir plocio peni (man apie 50),tai is savo gyvenimiskos patirties galiu atsakyti, kad kaliosu dar tikrai nesijauciu,reikia tiktai treniruoti maksties raumenukus,kaip jei kam aktualu ,galesiu paaiskinti.Neseniai turejau santykius su visai jaunu vyruku, tai jis man pasake(ir ne tik jis vienas),kad seksas su manimi fantastiskas ,nepalyginsi su jaunom.Taip ,kad neuzsileiskit, o,treniruokit savo privalumus ir nereikes dejuoti,kad kaliosai,viskas pataisoma ir nereikia sakyti, kad vyru nera ,nera tik norinciu duoti bet kam.

Pamella

P

14 įrašai

2010/07/04 13:15:43 13:15:43

neveltui yra sakoma :Atitiko kirvis kota!!!!! Neatitinkat vienas kito todel taip ir yra...

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/04 13:46:19 13:46:19

ARBATĖLĖS VIETOJ TO

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/07 14:08:11 14:08:11

O jetus, ar visai nuo proto nusokot, makstis matuotis...

gabi

G

2 įrašai

2010/07/24 10:46:13 10:46:13

Na, ilgis tai cia maziausiai detas, na nebent koks 8 cm tebutu...Skersmuo-gal but. Ne butinai varpa turi remtis y moters gimdos kaklely...otai kartais buna ir skausminga moteriai. Pakeisti padetis visai geras patarimas! Visi mes turi me pozas, kurios mums yra mieliausios. Vienose leciau, kitose greiciau baigiame. Taip ,kad verta ismeginti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume