2010/06/14 19:52:25 19:52:25
Taigi situacija yra tokia kad turiu mergina, su ja uzsiimame sexu kaip ir visi normalus zmones, taciau kazkodel ne visada man pavyksta "nuleisti" lytinio akto metu (kazkodel kai ji daro oralini nuleidziu visada), zinau kad pries mane jinai yra turejusi ne 1 sexo partneri ir kai kurie is ju turejo tikrai nemazus pasididziavimus (20+ cm manau storesni) na pats pasigirti kazkuo ypatingu negaliu pas mane yra kaip ir standartas 16~ cm. Ir mane kankina klausimas del to mano "nenuleidimo" ar menko jautrumo akto metu. Aisku itakos turi viskas ir susijaudinimas ir sexo daznumas ir kiti faktoriai, taciau turiu 1 klausima: ar maksties skersmuo gali buti prasitampes nuo didesniu dydziu ir del to mums mylintis trintis yra mazesne? Prasau normaliu atsakymu.dekui (dideles sexualines patirties neturiu tik 2 partneres su dabartine mergina)
2010/06/14 20:19:48 20:19:48
gal vartoji transkviliantus ar antidepresantus? jai taip tai taip ir turi būt.
trikapeikis intelektualas
T
327 įrašai
2010/06/14 20:56:39 20:56:39
jau ne mergina.......
J
1 įrašai
2010/06/15 10:15:44 10:15:44
sekso metu sieneles visada issitampo, bet visada pagal vyro penio dydi. Po sekso jos atsistato atgal, net jei mergina turejo vyrus su ,, dideliais,, po tam tikro laiko tarpo, sieneles vis tiek turejo grizti i pradine busena- stadija- forma. Taigi problemos ne joje, o tavo psichologineje busenoje. Be to sekso metu, jei merginai labai gera, tai ji stipriai sudreksta. Vyro penis tiesiog plaukioja- o tai pliusas, o ne minusas. Taigi problemos tavyje
2010/06/15 13:40:42 13:40:42
Anonimas: Taigi situacija yra tokia kad turiu mergina, su ja uzsiimame sexu kaip ir visi normalus zmones, taciau kazkodel ne visada man pavyksta "nuleisti" lytinio akto metu (kazkodel kai ji daro oralini nuleidziu visada), zinau kad pries mane jinai yra turejusi ne 1 sexo partneri ir kai kurie is ju turejo tikrai nemazus pasididziavimus (20+ cm manau storesni) na pats pasigirti kazkuo ypatingu negaliu pas mane yra kaip ir standartas 16~ cm. Ir mane kankina klausimas del to mano "nenuleidimo" ar menko jautrumo akto metu. Aisku itakos turi viskas ir susijaudinimas ir sexo daznumas ir kiti faktoriai, taciau turiu 1 klausima: ar maksties skersmuo gali buti prasitampes nuo didesniu dydziu ir del to mums mylintis trintis yra mazesne? Prasau normaliu atsakymu.dekui (dideles sexualines patirties neturiu tik 2 partneres su dabartine mergina)
Matyt tokia jau jos kuno konstitucija : ) Kitas dalykas jei moteris yra gimdziusi,tai turi itakos. Jeigu manot, kad plati skyle problema, tada merginai reikia lavinti raumenukus...arba ieskoti su storesniu
2010/06/15 14:40:56 14:40:56
Gali pabandyti pozas pakeitinėti - man būna, kad vienose pozose jautrumas mažesnis nei kitose.
2010/06/15 17:15:41 17:15:41
vaizdas kad kaliosus visi matuojates.
nuvaziuosit visi i Karkle, pasimatuosit kas kam tinka ir rasit sau pora
2010/06/15 17:33:58 17:33:58
ko ten vaziuot labai toli jai dėl kaliošu man beveik 300 km maximoj nusipirksiu
2010/06/16 16:35:47 16:35:47
Anonimas: Taigi situacija yra tokia kad turiu mergina, su ja uzsiimame sexu kaip ir visi normalus zmones, taciau kazkodel ne visada man pavyksta "nuleisti" lytinio akto metu (kazkodel kai ji daro oralini nuleidziu visada), zinau kad pries mane jinai yra turejusi ne 1 sexo partneri ir kai kurie is ju turejo tikrai nemazus pasididziavimus (20+ cm manau storesni) na pats pasigirti kazkuo ypatingu negaliu pas mane yra kaip ir standartas 16~ cm. Ir mane kankina klausimas del to mano "nenuleidimo" ar menko jautrumo akto metu. Aisku itakos turi viskas ir susijaudinimas ir sexo daznumas ir kiti faktoriai, taciau turiu 1 klausima: ar maksties skersmuo gali buti prasitampes nuo didesniu dydziu ir del to mums mylintis trintis yra mazesne? Prasau normaliu atsakymu.dekui (dideles sexualines patirties neturiu tik 2 partneres su dabartine mergina)
normalus klausimas, i kuri atsakymas paprastas: niekas ten niekur neissitampe, tiesiog jus teisingai spejat, kad tiesiog neatitinka jusu dydziai...patikekit, mergina taip pat jaucia del to diskomforta.
2010/06/27 14:09:49 14:09:49
Tai tipinis lytiniu organu neatitikimo pavyzdys,ir nemanau,kad si pora turi sansu,nesvarbu kaip bekaitaliotu pozas ir pan.Deja...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume