2010/01/27 18:26:33 18:26:33
Darius: Ir dar as ne vien del zmonos as cia vargstu bet ir del savo mergaites kad ji visko turetu ir nieko netruktu.
Dar pridursiu - tikėk ar ne, bet tavo mergytei kai ko truks - tėčio. Ir tai gali turėti daug įtakos jos ateičiai. Žinai, kad asmenybės pagrindas susiforuoja per pirmus kelerius metus? Be to, ir mama net pati nenorėdama perduos jai savo nepasitenkinimą gyvenimu. O jei dar ir šeima iširs, kaip augs tavo ergaitė tada ? Aš iš savo darbo toj pačioj UK uždirbčiau 2 ar 3 kartus daugiau, nei čia, turiu viliojančių pasiūlymų, bet nedarau to tik dėl to, kad nenoriu palikti vaikų. Pati vaikystėje pusę metų gyvenau be tėvų, žinau, ką tai reiškia. Jokie pinigai to neatitaisys.
Sorry, jei dar didesnę sumaištį sukėliau, užuot nuraminusi, bet tikrai turi pagalvoti...
2010/01/27 19:14:35 19:14:35
Tikrai labai dekui uz jusu patarimus ir nuomones.Tai ir galvosiu daba kaip cia geriau padarius.Bet dar yra ir toks dalykas kad ji ir pati nori to kad as ten dyrbciau nes lietuvoi dirbdamas tikrai nepabaigciau darbu kuriuos pradejau kuriuos galiu tik pabaigt dyrbdamas uzsienija ir ji pati sako kad man gryzus sunku butu pragyventi dyrbant lietuvoi.
2010/01/27 19:44:30 19:44:30
Daug nekalbant ir neaiškinant , negąsdinant patarimas vienas - išsivežk ją su savimi. Užsidirbsit grįšit, per jauni esate gyventi atskirai ,sėkmės
2010/01/27 19:53:55 19:53:55
Lengva pasakyt sunku padaryt nes plius yra maza mergaite ir dar ji niekur nenori vaziuoti jau siulyta n kartu...
2010/01/27 20:13:26 20:13:26
Suprantu, Dariau, tavo susirupinima. Tavo atveju ir as labai susirupinciau. Tiksliau, net issigasciau. Nepyk, bet man tokie dalykai yra nesveikas iskrypimas. Nesuprantu, nepateisinu, netoleruoju. Bet, visgi, tu nukrypimu musu visuomeneje nemaza... Kas su tais zmonem yra?!
2010/01/27 20:34:44 20:34:44
Man nera ir ko pykt nes man tai pat tokie dalykai nenormalus.As ir esu isgandes todel i jus visus ir kreipiausi.Ir pradejaudometis ar daug zmoniu to nori nu as siaip tik idomumo deliai ir ziuriu kad ju visai nemazai as tai nesuprantu kaip taip galima.Tik man dar tas yra baisu kad norai norai bet kad kada nesumastytu tu noru igyvendinti ir as nemanau kad cia vien kaltas atstumas tarp musu bet ir smalsumas koks jausmas ir panasiai...
2010/01/27 21:02:49 21:02:49
Darius: Lengva pasakyt sunku padaryt nes plius yra maza mergaite ir dar ji niekur nenori vaziuoti jau siulyta n kartu...
Jei ji važiuoti nenori - tenka susimąstyti, kodėl tėveliai jai yra už vyrą brangesni. O gal priežastis kitame - pvz. jos troškimuose ir fantazijose?...Šalia jūsų užsieny ji negalės jų realizuoti, teks jai ten ir dirbti. Ne kartą girdėjau iš pažistamų moterų, kad yra patogu ir labai gera, kai vyrai kala pinigą užsieny, o jos sau leidžia pinigėlius, jokių rūpestėlių dėl vyro ir buities, maisto gamnimo... Aišku, meilės ten nėra. Na čia jau kraštutinis variantas (tikiuosi).
2010/01/27 21:08:10 21:08:10
Darius: As ir esu isgandes todel i jus visus ir kreipiausi.Ir pradejaudometis ar daug zmoniu to nori nu as siaip tik idomumo deliai ir ziuriu kad ju visai nemazai as tai nesuprantu kaip taip galima.
Labai abejoju, ar žmonių su tokiais norais yra daug. Forume yra tema "grupinis seksas - ar sutiktumėte". Paskaitykite. Man kaip tik susidarė nuomonė, kad nelabai kas tiems norėtojams pasirašo. Natūralus iškrypimas.
2010/01/27 21:30:30 21:30:30
Na, as dar cia paskaitinejus, patarimu prigalvojau.
Sakai, kad paciam gryzti sunku. O juk zmona gali pas tave ne visam laikui atvaziuoti, bet kelioms dienoms, kad ir 2-3d., bet kas menesi. Kai aerouoste dirbau, maciau daug moteru skrendanciu su vaikais vezimeliuose. Pagalvokit, kiek supratau, pinigu netruksta, be to gal kazka kitka pataupyti, o ne santykius.
Kitas dalykas, tai tos web kameros ir skype. Sakei zmona nori rodytis. Ok, tegu rodosi tau. Nu kuom ne seksas, bet su savu, ne svetimu. Pasiulyk jai.
2010/01/27 22:08:55 22:08:55
Nu man ir cia pasako bendradarbiai savo nuomone apie zmona kad ziureciau gryzes kgal jau manes nebereikes ar ba reikes tam tarpui kol vel isvaziuosiu.Nu vienu zodziu nesinori tiketi stengiuos galvot gerai kad to nieko panasaus nebus kartais taip lengviau apgaut save netiek nervu kainuoja.Jai tikrai ji ryztusi tokiam dalykui tai as manaau tikrai susirastu su kuo zinant jos charakteri.Nu vienu zodziu.......
aciu viesiem uz nuomones ir kad isklausot mane siektiek lengviau kai yra su kuo apie tai pakalbet dekui
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume