Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Reikia patarimu ir pasiulymu tiek is merginu tiek is vyru.

Reikia patarimu ir pasiulymu tiek is merginu tiek is vyru.

Darius

D

27 įrašai

2010/01/27 12:23:45 12:23:45

Alida: Tiek laiko be sekso jaunai moteriai- ne pyragai. Ir fantazijos galvelėj verda. Tik gaila, kad tomis fantazijomis dalinasi su artimu žmogumi ir jį skaudina. Nesuprasčiau partnerio su tokiais konkrečiais norais. Įskaudintų.

Tai vat kai isreiskia tokius norus ir kai as pasakau savo nuomone dar lieka baisiausiai nepatenkinta.Tai vat tas yra kad ji nesupranta kad man skaudu kaip ji taip elgesi.Tai poto as net nezinau net ka galvoti ir nerandu sau vietos.Taip sunku be ju cia man. Mano darbas labai sunkus atima daug sveikatos net sirgdamas turiu eiti kad tik neprarsti darbo ir kai dar tokias naujienas pasako isvis kosmaras...

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/01/27 14:03:54 14:03:54

Gal tu visada nusileidi ir perdaug lepini ? Pasiūlyk sugrįžti ir pagyventi iš bedarbio pašalpos, bet su seksu. O juk gyvenime kiekviena patyčia, kiekvienas kito pažeminimas sugrįžta atgal, gal per kitą vietą, bet sugrįžta.

Darius

D

27 įrašai

2010/01/27 15:17:32 15:17:32

Nu daznai palepinu bet manau dauguma vyru savo mylimasias palepina ir panasiai.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/27 17:29:28 17:29:28

Svečias: Samanta NERA dvasines arba fizines neistikimybes. Ji viena ir vadinasi NEISTIKIMYBE. O visa kas bandytu tai neigti tai tik migla "poelgiui" pateisinti.
Visi tie grupiniai, tai demesio stoka. Is noro buti svarbiam. Dominuoti. ir tt... Paprastai kalbant.
O tai, kad jo zmona nori grupinio tai nera autoriaus problema. Jo problema tai, kad jam tai nepriimtina. I jos problemas tiesiog "neturi teises". Lieka tvarkytis su savosiomis. Vien tik todel, kad ji, jo zmona, tame nemato problemos. Nuosirdziai sakau neteko skaityti, kad si "nesamone" "isgydoma".
Buciau jo vietoje "negrizsciau", bandyciau kelti salyga pamirsti visus grupinius "varai pas mane".
arba ATE.
Lt jo niekas* nelaukia. Grizes be darbo,- du palaidojas.
Cia kaip veidrodis. Kas turi islaikyti seima?!
Jei pameni mes kalbejom, kai slapciausios sielos daleles lieka neissakytos. Cia ta pati tema, kitu pavadinimu "ar slepiate praeiti".
Cia tik mano nuomone.

Gera nuomonė. Ji ir maniškė - tai tik du galimi sprendimo būdai, gal yra ir trečias, ir ketvirtas...Galiausiai rinktis Dariui.
Ginčytina:[i:hq7buqrg]NERA dvasines arba fizines neistikimybes[/i:hq7buqrg]. Įsivaizduokite, pamatėte gražią merginą/vaikiną ir kyla noras su juo/ja...Bet juk to nebūtina realizuoti. Galima apie tai svajoti. Tai kai kurie vadina dvasinę neištikimybe. O fizinę neištikimybę mėgsta akcentuoti vyrai, jie sako: man tai buvo tik seksas, tik fizinis dalykas, tai nepalietė mano širdies, vis tiek myliu tik tave. tai iš čia toks skirstymas. Man asmeniškai taip pat priimtina nuomonė, kad yra tik Neištikimybė. Bet nuomonės skiriasi...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/27 17:34:54 17:34:54

Darius:
Alida: Tiek laiko be sekso jaunai moteriai- ne pyragai. Ir fantazijos galvelėj verda. Tik gaila, kad tomis fantazijomis dalinasi su artimu žmogumi ir jį skaudina. Nesuprasčiau partnerio su tokiais konkrečiais norais. Įskaudintų.

Tai vat kai isreiskia tokius norus ir kai as pasakau savo nuomone dar lieka baisiausiai nepatenkinta.Tai vat tas yra kad ji nesupranta kad man skaudu kaip ji taip elgesi.Tai poto as net nezinau net ka galvoti ir nerandu sau vietos.Taip sunku be ju cia man. Mano darbas labai sunkus atima daug sveikatos net sirgdamas turiu eiti kad tik neprarsti darbo ir kai dar tokias naujienas pasako isvis kosmaras...

Gal tokia situacija duota jums, Dariau, kad galutinai neprarastume sveikatos, nes jei tai įvyks, galite jau nebeturėti nei mylimosios, nei darbo kad ir paprasto. Kodėl būtinai grižęs jūs turite gyventi iš bedarbio pašalpos? Rasite ir čia darbą, ir žmona tikriausiai dirba. Kiek yra svarbių dalykų žmogui gvenime - bet meilė iš jų visų svarbesnė. Visa kita bus jums duota. Nebent turtams duotas prioritetas - tada jau nebėra vietos meilei.

Darius

D

27 įrašai

2010/01/27 17:42:52 17:42:52

Ne pinigam niekados neteikiau pirmenybes.As daba tik teikiu pirmenybe tam kad noriu aprupinti savo seima kad jai niekoo netruktu.Nesiruosiu as cia visa laika dyrbti noriu pratemti ta laika ka esu pasiplanaves,bet va seimyniniai reikalai man neduoda ramybes ir varo mane is proto.Bet kaip manot kai busiu sale taip ims jos svajones ir norai isgaruos? As kazkaip tuo nelabai noriu tiketi

Darius

D

27 įrašai

2010/01/27 17:47:01 17:47:01

Ir dar as ne vien del zmonos as cia vargstu bet ir del savo mergaites kad ji visko turetu ir nieko netruktu.

G_G

G

21 įrašai

2010/01/27 17:59:44 17:59:44

Man atrodo, kad jei tavo žmona apskritai būtų linkusi eiti į kairę ir tuo būtų patenkinta, tai nieko tau nepasakotų. Neabejoju, kad jai tavęs trūksta. Kas kad protu supranta, jog tavęs nėra dėl šeimos gerovės, bet širdy vistiek jai skaudu, kad turi kentėti tą sex bei artumo trūkumą. Negali jos dėl to kaltinti. Manau tau rikrai reikia apsispręsti - arba siūlyti jai persikelti, arba grįžti pačiam. Pakalbėk su ja apie tai atvirai.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/27 18:19:21 18:19:21

Darius: Ne pinigam niekados neteikiau pirmenybes.As daba tik teikiu pirmenybe tam kad noriu aprupinti savo seima kad jai niekoo netruktu.Nesiruosiu as cia visa laika dyrbti noriu pratemti ta laika ka esu pasiplanaves,bet va seimyniniai reikalai man neduoda ramybes ir varo mane is proto.Bet kaip manot kai busiu sale taip ims jos svajones ir norai isgaruos? As kazkaip tuo nelabai noriu tiketi

Visko neįmanoma turėti ir viskuo apsirūpinti, Dariau, ir manau jūs tai puikiai suvokiate. Žmogus taip sutvertas, kad niekada nepasakys stop pinigams, visada kažko truks. O jūsų pašliję seimyniniai santykiai būtent tai ir rodo: laikas keisti požiūrį. Prisiminiau puikų kažkieno pasakymą: vaikas niekada neprisimins, kiek tėvai pinigų parsinešė - bet visada prisimins tą laiką, praleistą su tėvais drauge... Deja, mūsų visuomenėje būdinga materializacija.
Jūs kaip tik ir patikrinsite, ar kai būsite šalia, jos norai ir svajonės išgaruos ar ne. Linkiu jums atrasti teisingą sprendimą.

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/27 18:25:58 18:25:58

Darius: Ir dar as ne vien del zmonos as cia vargstu bet ir del savo mergaites kad ji visko turetu ir nieko netruktu.

Dar pridursiu - tikėk ar ne, bet tavo mergytei kai ko truks - tėčio. Ir tai gali turėti daug įtakos jos ateičiai. Žinai, kad asmenybės pagrindas susiforuoja per pirmus kelerius metus? Be to, ir mama net pati nenorėdama perduos jai savo nepasitenkinimą gyvenimu. O jei dar ir šeima iširs, kaip augs tavo ergaitė tada ? Aš iš savo darbo toj pačioj UK uždirbčiau 2 ar 3 kartus daugiau, nei čia, turiu viliojančių pasiūlymų, bet nedarau to tik dėl to, kad nenoriu palikti vaikų. Pati vaikystėje pusę metų gyvenau be tėvų, žinau, ką tai reiškia. Jokie pinigai to neatitaisys.
Sorry, jei dar didesnę sumaištį sukėliau, užuot nuraminusi, bet tikrai turi pagalvoti...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume