Svečias: Samanta NERA dvasines arba fizines neistikimybes. Ji viena ir vadinasi NEISTIKIMYBE. O visa kas bandytu tai neigti tai tik migla "poelgiui" pateisinti.
Visi tie grupiniai, tai demesio stoka. Is noro buti svarbiam. Dominuoti. ir tt... Paprastai kalbant.
O tai, kad jo zmona nori grupinio tai nera autoriaus problema. Jo problema tai, kad jam tai nepriimtina. I jos problemas tiesiog "neturi teises". Lieka tvarkytis su savosiomis. Vien tik todel, kad ji, jo zmona, tame nemato problemos. Nuosirdziai sakau neteko skaityti, kad si "nesamone" "isgydoma".
Buciau jo vietoje "negrizsciau", bandyciau kelti salyga pamirsti visus grupinius "varai pas mane".
arba ATE.
Lt jo niekas* nelaukia. Grizes be darbo,- du palaidojas.
Cia kaip veidrodis. Kas turi islaikyti seima?!
Jei pameni mes kalbejom, kai slapciausios sielos daleles lieka neissakytos. Cia ta pati tema, kitu pavadinimu "ar slepiate praeiti".
Cia tik mano nuomone.
Gera nuomonė. Ji ir maniškė - tai tik du galimi sprendimo būdai, gal yra ir trečias, ir ketvirtas...Galiausiai rinktis Dariui.
Ginčytina:[i:hq7buqrg]NERA dvasines arba fizines neistikimybes[/i:hq7buqrg]. Įsivaizduokite, pamatėte gražią merginą/vaikiną ir kyla noras su juo/ja...Bet juk to nebūtina realizuoti. Galima apie tai svajoti. Tai kai kurie vadina dvasinę neištikimybe. O fizinę neištikimybę mėgsta akcentuoti vyrai, jie sako: man tai buvo tik seksas, tik fizinis dalykas, tai nepalietė mano širdies, vis tiek myliu tik tave. tai iš čia toks skirstymas. Man asmeniškai taip pat priimtina nuomonė, kad yra tik Neištikimybė. Bet nuomonės skiriasi...