Nesuk per daug galvos. Kas daro- tas tyli. Tai man atrodo, jei tikrai eitu i kaire, tai jau tikrai tau nesakytu

ieva
2010/01/27 22:13:14 22:13:14
Nesuk per daug galvos. Kas daro- tas tyli. Tai man atrodo, jei tikrai eitu i kaire, tai jau tikrai tau nesakytu
Darius
2010/01/27 22:23:17 22:23:17
Siuliau kad gali man pasirodyti bet tipo cia visai kas kita nori buten pries kita vyra pasirodyt.Nu o del atvykimo nors keliom dienom ji daba nesutynka jokiu gyvu.Tai as grysiu uz poros su biskiu menesiu ir vel isvaziuosiu tai sake vaziuos rudeni paziuret pas mane o tikrai ne daba.
ieva
2010/01/27 22:26:59 22:26:59
Kiek mazdaug laiko suplanavot, kad tu Anglijoj busi?
Darius
2010/01/27 22:30:04 22:30:04
As ir taip galvoju bet... Kiek as manau ji norejo pabandyt graziai viska padaryt gal ir as sutikciau bet kai pasakiau grieztai ne,tai neaisku kas jai galvoi sukas tas ir yra baisiause
Darius
2010/01/27 22:33:32 22:33:32
Dar metus su biskiu
ieva
2010/01/27 23:06:31 23:06:31
Metai, neatrodo daug. Yra sansu, kad fantazijos taip ir liks fantazijom.
Ar tavo zmona visa laika netradiciniu noru turejo?
P.S. vyrai retai nori grupinio, kai 2 vyrai ir 1 moteris. Jie, ereliai, nori su 2 moterim. Ir isivaizduoja, kad sugebes abi patenkinti
Darius
2010/01/27 23:57:22 23:57:22
[quote="Svečias"]Metai, neatrodo daug. Yra sansu, kad fantazijos taip ir liks fantazijom.
Ar tavo zmona visa laika netradiciniu noru turejo?
P.S. vyrai retai nori grupinio, kai 2 vyrai ir 1 moteris. Jie, ereliai, nori su 2 moterim. Ir isivaizduoja, kad sugebes abi patenkinti [/quote
Nu ne dar tokiu noru taip nebuvo isreiskus.Apie web cam esu gurdejas bet nieko daugiau.Ka noretu padaryt vos neatsiklausdama ar leidziu as taip padaryt.As tai asmeniskai nenoreciau buti su dviem moterim man uztenka ir vienos mylimos moters juk ir taip gali prigalvot visokiu fainu zaidimuku nebutina dar trecia kist ir panasiai.Cia bent mano nuomone.
Darius
2010/01/28 00:05:34 00:05:34
Tiesa kai vienas vaikinas isireiske tik nepamenu ar sitam forume.Jo patarimas buvo tai tu paprasyk grupinio kad ji butu ir dar viena mergina tipo gerai paselsi ir abu laimyngi busit:D Nu jo jai as jau ant tiek nusileisciau tai manau kiltu reikalavimas kad davai pabandom tu ir dar vienas vaikinas neduok dieve dar nesutikciau tai nesivaiduoju jos rekcijos poto.
Bet siaip man toks patarimas nepriimtinas nes as buvau parases kad manes tokie dalykai nedomina.
As cia tarp kitko tik parasiau pasidalinu su jumis kokius man patarimus siulo
ieva
2010/01/28 08:51:18 08:51:18
O kodėl nepasiginčijus? Tiek daug į tokį mažą langelį vargiai ar pavyks. Bandau.
Sąmoningai ar nesąmoningai dairosi, tiesiog taip užprogramavo motulė gamta. Ko gi mes, o kiekvienas pagal savo vertybes ir tos dienos nuotaiką.
Alkanas seksui, ieškos sekso. Noriu pabrėžti ir tuo pačiu atkreipti dėmesį šis alkis dažnam temdo protą. Visi mes santykiu pradžioje hiper seksualūs. O po metų? Kokie tvarkingi, sąžiningi, geri tėvai ir visaip idealūs, prekybos centre nepamatysi. O „defektai“? ar juos pamatysime? Pažvelkime į aibe panašių temų, tokių kaip ši.
Seksas pamato dalis, bet ne vertybė.
Išpildęs savo bet kokį alkį su savo partneriu, prekybos cente dairysies ko atėjęs.
“man tai buvo tik seksas, tik fizinis dalykas, tai nepalietė mano širdies, vis tiek myliu tik tave.“
Galiu išversti. Eik „skalbti“, plauti „indu“ man taip gerai.
Aš nebūčiau toks kategoriškas, bet moterys daug dažniau sako, kad myli. Dažna sako, kad myli nors nežino kas tai yra. Šiandiena tarė po „mėnesio“ neigia.
Autoriui. Tikiuosi busiu neteisus, bet:
Vienintelė mintis paaiškinti dėl ko ji tau sako, kad nori „grupinio“ nors žino, kad tau tai nepatiks. Tai noras, perkelti kaltę tau. (Jei tai darytum slapta jaustum kaltę) Taip pat manau, kad ji jau tai padarė, o apie šį žygdarbį žino kažkas iš tavo artimų.
Spredžiant iš to ką rašei, iš savos “patirties”.
Meilė apie kurią tau suokia, tai “būk ramus” atsiūsk pinigėlių.
Išmesk iš galvos pasenusį stereotipą, kad tik vyras turi išlaikyti šeima. Šeima kuria du lygiaverčiai partneriai. Tai, kad šeimos biudžetas susidaro tavo dėka, tai ne pareiga, o tai, kad esi ne materialistas.
Tai, kad moterims skirta gimdyti, tai ne tavo problema, tai evoliucija. Tai, kad Lietuvoje šimtai tūkstančių bedarbių, tai valstybės problema. Tai, kad pasirinkai dirbti svetur ir uždirbti daugiau nei būtų galima čia, tai tavo* valia. Raginu tave daugiau nesiaukoti. Daugiau dėmesio skirti sau.
Samanta
2010/01/28 09:50:40 09:50:40
Pritariu.