2010/01/12 21:49:38 21:49:38
O aš supratau iš temos autoriaus vieno posto, kad jis ieško tik 2-4 metais už save vyresnės ir tai vadina "ieškoma vyresnė moteris" . Juk toks apibūdinimas neatitinka tikrovės. jis ieško savo bendraamžės, bet kažkodėl supranta kitaip ir intriguoja čia visas ir visus
2010/01/13 05:39:03 05:39:03
Svečias: O aš supratau iš temos autoriaus vieno posto, kad jis ieško tik 2-4 metais už save vyresnės ir tai vadina "ieškoma vyresnė moteris" . Juk toks apibūdinimas neatitinka tikrovės. jis ieško savo bendraamžės, bet kažkodėl supranta kitaip ir intriguoja čia visas ir visus
Taip, tai tikra tiesa - aš tai netgi įvardyčiau: ''ieškau jokiu būdu ne jaunesnės už save moters...''
Bet realybėje ir šioje svetainėje tikrai egzistuoja toks dalykas, kai jauni, išvaizdūs, ir sakyčiau - tikrai niekuo Dievo nenuskriausti vyrukai rašo ir bendravimui ieško daug vyresnės moters. Man tai nelabai suprantama... Nes labai gerai prisimenu save studijų metais ar kiek vėliau ir manęs niekas ir su pagaliu tada nebūtų nuvaręs į to daug vyresnio vyro glėbį. O jei būtume sužinoję, kad mūsų koks moksladraugis linksminasi su solidžia teta, turbūt būtume pašiurpę ir nelabai besileidę su artimesnes draugystes su juo.
2010/01/13 09:42:18 09:42:18
ugnelė: Svečias: O aš supratau iš temos autoriaus vieno posto, kad jis ieško tik 2-4 metais už save vyresnės ir tai vadina "ieškoma vyresnė moteris" . Juk toks apibūdinimas neatitinka tikrovės. jis ieško savo bendraamžės, bet kažkodėl supranta kitaip ir intriguoja čia visas ir visus
Taip, tai tikra tiesa - aš tai netgi įvardyčiau: ''ieškau jokiu būdu ne jaunesnės už save moters...''
Bet realybėje ir šioje svetainėje tikrai egzistuoja toks dalykas, kai jauni, išvaizdūs, ir sakyčiau - tikrai niekuo Dievo nenuskriausti vyrukai rašo ir bendravimui ieško daug vyresnės moters. Man tai nelabai suprantama... Nes labai gerai prisimenu save studijų metais ar kiek vėliau ir manęs niekas ir su pagaliu tada nebūtų nuvaręs į to daug vyresnio vyro glėbį. O jei būtume sužinoję, kad mūsų koks moksladraugis linksminasi su solidžia teta, turbūt būtume pašiurpę ir nelabai besileidę su artimesnes draugystes su juo.
Taip, ir man čia siulėsi 9 metais jaunesnis, suokė gražiai, bei manęs visiškai netraukė, nes sakė, kad mėgsta "įdomiai praleisti laiką". Nesupratau jo motyvų. Atseit vyresnės seksualiai subtilesnės . Kažin ar tai tikroji priežastis. Gal kai būsiu pensininkė, susidomėsiu .
O temos autorius normalius norus turi, tik nemokėjo jų pateikti . Nebūtų jam jokios problemos jei nevadintų jis "vyresne moterimi".
2010/01/13 09:53:52 09:53:52
O as palaikau tas moteris! Ir tuos vyrukus, kurie to nori. Jei JIS butu zavus, protingas, nesibodintis apsaugos priemoniu - kodel gi ne? Jam patirtis, Jai - malonumas. Juolab, kad ne kiekvienas vienmetis-meilužis gali patenkinti. o ko stebetis, matyt ir ieskosi drauges del to, kad kyla problemu su vyriskuoju pasididziavimu. kaltina zmona, vietoj to, kad pas daktarus nueitu. na o jei ir su meiluze patiria fjasko - tuomet puola i menkavertiskuma..Mes moterys turime bvuti psihologemis taip pat, nes tai labai subtilu ir trapu
2010/01/13 16:02:41 16:02:41
Na, 9 metai, tai dar ne taip baisu... (Čia man, pagyvenusiai..)) Aš žinau atvejų, kai parašo 20-25 metais jaunesni, mėgstantys gerai praleisti laiką... Na ir kokios tada išvados?:)))
Lelis Borgia
L
826 įrašai
2010/01/13 16:27:06 16:27:06
ugnelė: Svečias: O aš supratau iš temos autoriaus vieno posto, kad jis ieško tik 2-4 metais už save vyresnės ir tai vadina "ieškoma vyresnė moteris" . Juk toks apibūdinimas neatitinka tikrovės. jis ieško savo bendraamžės, bet kažkodėl supranta kitaip ir intriguoja čia visas ir visus
Na jau ne, nes mano laikais, būtent, gerokai vyresni vyrai nujodavo mūsų draugužes - kandidates į žmonas, mūsų bendraamžes iš po nosies arba su triukšmais ir grąsinimais susidoroti. Ir taip nutikdavo ne tik man vienam. Jaunuolės mano laikais nelabai žiūrėdavo į bendraamžius, gal dėl jų ištižimo ir negebėjimo atsiplėšti nuo mamos sijono. Juk po mamos sparnais būdavo gyvenimas be rūpesčių, gera ir saugu - nieko pačiam nereikėjo nei veikt, nei užsidirbt, kai visaks gatava ir paduota ant lėkštutės. Va tas dabar ir atsisuko prieš moteris kitu kampu, labai blogu kampu.
2010/01/13 17:57:28 17:57:28
ugnelė: Na, 9 metai, tai dar ne taip baisu... (Čia man, pagyvenusiai..)) Aš žinau atvejų, kai parašo 20-25 metais jaunesni, mėgstantys gerai praleisti laiką... Na ir kokios tada išvados?:)))
Ai, gal tokios pačios išvados, tik + dar baisesnės . gerontofilija....
2010/01/13 18:03:18 18:03:18
Alessanndra: Mes moterys turime bvuti psihologemis taip pat, nes tai labai subtilu ir trapu
Na tarkim esu aš psichologė - ir kas? Netraukia manęs jaunesni, ne tai kad neįdomu - nesaugu . Visiems savo kūnu gera negaliu būti, dvasia - taip. Ir negali moterys, kas jos bebūtų pagal profesiją, gelbėti visų nepavykusiųjų (nebent mylėtų...)
Alida1309810884_db
A
99 įrašai
2010/01/15 09:20:47 09:20:47
Kai jaunuolis ieško mamytės, gal ieško ir materialios paramos , net tik priglaudimo.
Kažkas parašė, kad moterys jautriai reaguoja šioje temoje. Gal tai ne jautrumas, o , sakyčiau , sveikas reagavimas, ypač iš moterų , kurios augina sūnus . Visi buvome jauni ir jaunos, yra kažkokie prisiminimai , kaip reaguodavome į ryškia vyresnius kitos lyties atstovus. Manęs niekas nebūtų privertęs bendrauti su bent dvylika metų vyresniu dėdule. Su tėvu santykiai buvo puikūs ir tėviškos meilės neieškojau. Ir kai matai, kaip jaunuolis dairosi į ryškiai vyresnes moteris- taip ir pagalvoji savaime, kažkas jam netvarkoj. O juk gyvenimas margas, jei abu tai tenkina- valio. Koks tada kitų reikalas?
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2010/01/15 10:30:13 10:30:13
bendraamžiai, nebendraamžiai..., patikėkit, yra žmonių, kurie žmogaus amžių matuoja ne pagal metus, o pagal brandą...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume