Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ieskoma vyresne moteris romantiskam seksui

Ieskoma vyresne moteris romantiskam seksui

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/10 07:03:51 07:03:51

DimDim: Idomia diskusija vedat )
Merginos tik ir nori yrodit kokios jos subrendelės .. manau jums mergaitės sunku bus rast antra pusyte.. pernelyg vaidinat geležynės ledi vaidmeni , juokas išjusu ima , suprantu bent išvaizda butu , o kai nei proto nei išvaizdos ...

Ei, ei, tu čia apie ką

gryzau

G

32 įrašai

2010/01/10 21:02:42 21:02:42

DimDim: Idomia diskusija vedat )
Merginos tik ir nori yrodit kokios jos subrendelės .. manau jums mergaitės sunku bus rast antra pusyte.. pernelyg vaidinat geležynės ledi vaidmeni , juokas išjusu ima , suprantu bent išvaizda butu , o kai nei proto nei išvaizdos ...

Ko taip 'siausies'?koks skirtumas -jug pas vyrus 'tas daiktas'akiu neturi,manau (isprovokavai-sitaip parasyti)

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/10 22:06:55 22:06:55

DimDim: Inkstinktas yra inkstinktas ... zmonės sukurti daugintis.
Manau pesticidas yra tikras vyras , ne koks eilinis veidmainis , ieško to ko nori ir tikrai kažka ras sau. O tokiėm , kaip samanta , kuri tik gali pakritikuot. .. teks mėgautis pirštais ..

Nematau, kur kritikavau čia. Pirštais man neteks, nesirūpinkite . Ir temos realų kontekstą pajuskite.

viesna

V

2 įrašai

2010/01/11 07:43:39 07:43:39

Mano sunus 24 metu. Buciau LABAI nusivylusi, jei mano sunus taip rasytu ir butu toki jo poreikiai kaip Pesticido. Galvociau kur buvo auklejimo, bendravimo spraga, kad tik sitaip . Ir jei tau 24metai-tai ne cia sunau, rasai. Esi nevykes ir niekur kitur neuzmezgi pazinciu? Mano sunus tokio amziaus randa kur susipazinti, ir nekabina "makaronu" vyresnems moterims. Tai pagarba mamai ir visai moteriskai giminei .

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/11 18:53:30 18:53:30

Tu kazkoks nesusitupejes geltonsnapis, pesticidai.

Alida1309810884_db

A

99 įrašai

2010/01/12 14:01:16 14:01:16

viesna: Mano sunus 24 metu. Buciau LABAI nusivylusi, jei mano sunus taip rasytu ir butu toki jo poreikiai kaip Pesticido. Galvociau kur buvo auklejimo, bendravimo spraga, kad tik sitaip . Ir jei tau 24metai-tai ne cia sunau, rasai. Esi nevykes ir niekur kitur neuzmezgi pazinciu? Mano sunus tokio amziaus randa kur susipazinti, ir nekabina "makaronu" vyresnems moterims. Tai pagarba mamai ir visai moteriskai giminei .

Hmm, džiaugiuosi ir aš, kad sūnus bendrauja su dailia bendraamže panelyte. O tai tektų gerai įkrėsti, jei matyčiau tokius nukrypimus.

Lorele

L

135 įrašai

2010/01/12 15:09:25 15:09:25

viesna: Mano sunus 24 metu. Buciau LABAI nusivylusi, jei mano sunus taip rasytu ir butu toki jo poreikiai kaip Pesticido. Galvociau kur buvo auklejimo, bendravimo spraga, kad tik sitaip . Ir jei tau 24metai-tai ne cia sunau, rasai. Esi nevykes ir niekur kitur neuzmezgi pazinciu? Mano sunus tokio amziaus randa kur susipazinti, ir nekabina "makaronu" vyresnems moterims. Tai pagarba mamai ir visai moteriskai giminei .

Nei tu žinai su kuo tavo sūnus bendrauja, nei tu žinai kam ir ką siūlo Motinos meilė akla. Ar daug savo pačios nuotykių esi pasipasakojus savo motinai ? O negražiai pavadinti kitą žmogų labai lengva... Nesakau, kad man patinka temos autoriaus užmojai, bet visi mes žmonės ...

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/01/12 15:10:25 15:10:25

Kažkaip moteriškės jautriai reaguoja į šią temą... Kodėl?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/12 15:41:06 15:41:06

Todėl, kad ko gero moteriškės gauna daug laiškų iš tokios vyrų amžiaus grupės su nedviprasmiškais pasiūlymais. Ko gero, gal kam ir teko susitikt.Ir ko gero, teko nusivilti.O nusivilti teko todėl, kad tiesiog pasijuto išnaudojamos (t.y. pabuvo vietoj guminės lėlės, kol jauniklis aistras tenkino). Bet aš ne apie tai-na nejaugi subrendusi moteris gali tikėti santykiais, kai labai daug vyresnės už savo partnerį?

rudnosiukas: Kažkaip moteriškės jautriai reaguoja į šią temą... Kodėl?

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/01/12 17:35:29 17:35:29

mangofruit0406: Todėl, kad ko gero moteriškės gauna daug laiškų iš tokios vyrų amžiaus grupės su nedviprasmiškais pasiūlymais. Ko gero, gal kam ir teko susitikt.Ir ko gero, teko nusivilti.O nusivilti teko todėl, kad tiesiog pasijuto išnaudojamos (t.y. pabuvo vietoj guminės lėlės, kol jauniklis aistras tenkino)...

O tai ką jau taip tie laiškai ir tokios temos užgauna? Teko kažkuo nusivilti? Dabar visi ir visos tokios?

mangofruit0406: ... Bet aš ne apie tai-na nejaugi subrendusi moteris gali tikėti santykiais, kai labai daug vyresnės už savo partnerį?

Subrendusi moteris? Subrendusi kam? Subrenusi netikėti? Tada taip, tikra tiesa, tokia tikrai tikėti negali...

...o aš maniau, kad branda ne pagal kalendorių matuojama...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume