Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ieskoma vyresne moteris romantiskam seksui

Ieskoma vyresne moteris romantiskam seksui

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/08 23:59:00 23:59:00

Taip ir rašykite, kad ieškote darbo, o ne dalyvaujate diskusijoje, nes kažkaip nelabai ir norisi su tamsta diskutuot

no offence

RainmakerLTU: Komentarų?

Prašom.

Bizūno tamstai reik, kad rašyti nelabai mokate. Jei Jūsų postas temoj paskutinis, prašom redaguoti ankstesnį, pažymėti papildomą tekstą data, "Edit" ar dar kaip kitaip ir išsaugoti vėl. Kitaip gaunasi tas kas vadinama doublepostinimu.

Slystant nuo temos...
O kitos priežastys būna, kodėl niekas neatsako: rašymas onišku (one.lt) stiliumi, gramatikos klaidos, minėtas doublepostinimas, necenzūriniai pasisakymai ir kita, kas prieštarauja forumo taisyklėms.

Nuslydus nuo temos...
Galvoju, ar čia koks moderatorius yra iš viso... Šiaip, galėčiau tokią vietą užimti be problemų, turiu 2 metus moderavimo patirties.

no offence.

rainmakerltu

R

132 įrašai

2010/01/09 06:35:38 06:35:38

Prašom nesuprasti manęs klaidingai. Darbo paieška nebuvo pagrindinė mano posto mintis.

tigriukstis

T

38 įrašai

2010/01/09 07:55:22 07:55:22

Sutinku bet prie sekso prisideda dar daugelis dalyku, tokiu kaip abipusis bendravimas, rupinimasis vienas kitu. Cia tolygu kaip kas zodi seksas supranta. Kiekvienam pagal supratima:) man pavyzdziui seksas ne tik instinktyvus mylejimasis , bet ir abipusis bendravimas, rupinimasis partnere

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/09 08:36:42 08:36:42

pesticidas: Sutinku bet prie sekso prisideda dar daugelis dalyku, tokiu kaip abipusis bendravimas, rupinimasis vienas kitu. Cia tolygu kaip kas zodi seksas supranta. Kiekvienam pagal supratima:) man pavyzdziui seksas ne tik instinktyvus mylejimasis , bet ir abipusis bendravimas, rupinimasis partnere

Jūsų būsimajai partnerei pasisekė, jei iš tikrųjų taip manote . Jums ir vėliava į rankas, ieškokite ir rasite savęs vertą.

tigriukstis

T

38 įrašai

2010/01/09 08:49:35 08:49:35

samanta:
pesticidas: Sutinku bet prie sekso prisideda dar daugelis dalyku, tokiu kaip abipusis bendravimas, rupinimasis vienas kitu. Cia tolygu kaip kas zodi seksas supranta. Kiekvienam pagal supratima:) man pavyzdziui seksas ne tik instinktyvus mylejimasis , bet ir abipusis bendravimas, rupinimasis partnere

Jūsų būsimajai partnerei pasisekė, jei iš tikrųjų taip manote . Jums ir vėliava į rankas, ieškokite ir rasite savęs vertą.

galbut bet tokia sunkiai randama

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/01/09 09:23:35 09:23:35

Kaip ten bebūtų, vis dėlto prigimtis, instinktas, lytinis potraukis suveda vyrą ir moterį, o ne kas nors kitas. Tai yra gerai ir tame nėra jokio blogio ar ko nors negarbingo, juo labiau negražaus. Nustokim meluoti viens kitam ir veidmainiauti, kaip tie babkiniai politikieriai vardan tos Lietuvos ar Kauno prokurorai ir jų pats pačiausias Vilniuje, galintys skriausti silpniausią, sąžiningiausią, talentingiausią ar net drąsiausią. Svarbu tik kokius žmones suveda ir su kokiais ketinimais, su kokia kultūra ir atsakomybe. Lytynis potraukis yra ne vyrų "išmislas" ir ne mūsų sugalvotas ar sukurtas, todėl gal visus šunis ant mūsų karti nereiktų. Gal reikia susėsti ir pasikalbėti? Mes, vyrai, vis dėlto kilę iš jų jūsų, moterų, o ne kažkur pamesti ar rasti, todėl dėl esamų problemų ir blogybių kalte reiktų dalintis pusiau arba pagal situaciją ir įvykusį įvykį ar padarytą nusikaltimą.

DimDim

D

27 įrašai

2010/01/09 14:12:01 14:12:01

Idomia diskusija vedat )
Merginos tik ir nori yrodit kokios jos subrendelės .. manau jums mergaitės sunku bus rast antra pusyte.. pernelyg vaidinat geležynės ledi vaidmeni , juokas išjusu ima , suprantu bent išvaizda butu , o kai nei proto nei išvaizdos ...

DimDim

D

27 įrašai

2010/01/09 14:17:31 14:17:31

Inkstinktas yra inkstinktas ... zmonės sukurti daugintis.
Manau pesticidas yra tikras vyras , ne koks eilinis veidmainis , ieško to ko nori ir tikrai kažka ras sau. O tokiėm , kaip samanta , kuri tik gali pakritikuot. .. teks mėgautis pirštais ..

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/01/09 15:00:14 15:00:14

Negalima nepritarti Samantai. Kita nuomonė yra gerbtina, o Samanta šiuo metu yra laiminga, harmoninga asmenybė ir mes linkime jai visokeriopos laimės ir sėkmės. Mūsų, vyrukų nuomonės būna kitokios, bet ne visos jos piktybiškos, o tik kitokios.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/10 07:00:05 07:00:05

Lelis Borgia: Negalima nepritarti Samantai. Kita nuomonė yra gerbtina, o Samanta šiuo metu yra laiminga, harmoninga asmenybė ir mes linkime jai visokeriopos laimės ir sėkmės. Mūsų, vyrukų nuomonės būna kitokios, bet ne visos jos piktybiškos, o tik kitokios.

Ačiū jums, esu sujaudinta gerų linkėjimų . Mano nuomonė apie vyrus kardinaliai pasikeitė į gerą pusę. Vyrai nuostabūs ir be jų gyvenimas pilkas. Tikrai esu laiminga šiandien . Ko ir kitiems nuoširdžiai linkiu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume