Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ieskoma vyresne moteris romantiskam seksui

Ieskoma vyresne moteris romantiskam seksui

tigriukstis

T

38 įrašai

2010/01/08 22:15:44 22:15:44

samanta:
pesticidas:
samanta: Pesticide, bijote savo amžiaus merginų? Kada nors juk vis tiek teks tą kompleksą nugalėti savyje, jeigu norėsite šeimos. Nežinočiau ką veikti su jaunuoliu net ir 10 m. už jus vyresniu. Jums tiktų nebent kompleksuojanti dėl savo amžiaus senstanti nimfa.

savo amziaus merginu nebijau, mano amziaus meginomis esu daug bendraves, tiesiog daugelis is ju atrodo tusčios. Atvirai sakant tik su nedaugeliu galima pasikalbeti rimtomis temomis.

Neapsigaukite: kaip danguje, taip ir žemėje. Vyresnių moterų tiek pat tuščių yra kiek ir merginų - nes iš tuščios merginos dažniausiai subręsta tokia pat moteris.. Intelektas kažkiek lavinamas, bet jei jo nerasta jaunystėje - nerasit ir brandoje. Gal jums tiesiog tobulesnio sekso reikia? O merginos toli gražu ne visos "prabunda" tam jaumnam amžiuje, be to ir ištekėti nori..

Tobulumas sekse ateina su gyvenimo patirtimi. Jus visiškai teisi iš tuščių merginų išauga tuščios moterys. Norėtusi savarankiškos , bet tuo pačiu ir protingos, bei mėgstančios lepinimą aišku proto ribose.

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/08 22:21:48 22:21:48

[quote:1gjnmnon] Pagal JUS jei žmogui 24m tai jis peimburnis ir tik sms rupi kai su merginom pasimyleti vienai nakčiai.[/quote:1gjnmnon]

Zmogau, bet tu pats savo skelbime tik sexa minejai.Tau visiskai nerupi kas ir kokia bus ta moteris, tau bile ikist. Argi tai ne paaugliuko mastymas? Tokio amziau jums atrodo, kad moterims tik sexo reikia, apsireiskia sitam forume periodiskai tokie savim pasitikintys brestantys jaunuoliai... Net jei tau 24 m., uzuojauta, sunku patiketi, kai toks mastymas ir poziuris i moteris.

[quote:1gjnmnon]
savo amziaus merginu nebijau, mano amziaus meginomis esu daug bendraves, tiesiog daugelis is ju atrodo tusčios. Atvirai sakant tik su nedaugeliu galima pasikalbeti rimtomis temomis.[/quote:1gjnmnon]

cha cha, pasikalbeti jis nori

tigriukstis

T

38 įrašai

2010/01/08 22:28:34 22:28:34

Svečias: [quote:28ue5guz] Pagal JUS jei žmogui 24m tai jis peimburnis ir tik sms rupi kai su merginom pasimyleti vienai nakčiai.

Zmogau, bet tu pats savo skelbime tik sexa minejai.Tau visiskai nerupi kas ir kokia bus ta moteris, tau bile ikist. Argi tai ne paaugliuko mastymas? Tokio amziau jums atrodo, kad moterims tik sexo reikia, apsireiskia sitam forume periodiskai tokie savim pasitikintys brestantys jaunuoliai... Net jei tau 24 m., uzuojauta, sunku patiketi, kai toks mastymas ir poziuris i moteris.

[quote:28ue5guz]
savo amziaus merginu nebijau, mano amziaus meginomis esu daug bendraves, tiesiog daugelis is ju atrodo tusčios. Atvirai sakant tik su nedaugeliu galima pasikalbeti rimtomis temomis.[/quote:28ue5guz]

cha cha, pasikalbeti jis nori [/quote:28ue5guz]

Jei buciau kaipm sakai paaugliukas imciau su tavimi gincytis, bet tai mano suvokimas neleidžia. o kas del sekso taip neisgincysiu rasiau, bet matosi, kad nemoki izvelgti tarp eiluciu priimu tavo nuomone, nes megstu pripazinti kritika.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/08 22:37:33 22:37:33

pesticidas: [

Tobulumas sekse ateina su gyvenimo patirtimi. Jus visiškai teisi iš tuščių merginų išauga tuščios moterys. Norėtusi savarankiškos , bet tuo pačiu ir protingos, bei mėgstančios lepinimą aišku proto ribose.

Jei ne vien sekso jums reikia, o ir proto iš merginos - patikėkite, yra ir jaunų protingų. Be to juk turi būti smagu abiems pamažu tobulinti bendravimą - tiek dvasinį, tiek seksualinį su protinga mergina, o ne pavytusia moteriške. Nes tam tikra prasme jūs būtumėte vienas kito kūrinys, jūs kaip vyras galėtumėte tapti jai svarbiu, net autoritetu, susižavėjimo objektu, o ne paklusniu mokinuku...
Gal su mama turite ar turėjote problemų, tai ir ieškote "mamos"?

tigriukstis

T

38 įrašai

2010/01/08 22:41:51 22:41:51

samanta:

Jei ne vien sekso jums reikia, o ir proto iš merginos - patikėkite, yra ir jaunų protingų. Be to juk turi būti smagu abiems pamažu tobulinti bendravimą - tiek dvasinį, tiek seksualinį su protinga mergina, o ne pavytusia moteriške. Nes tam tikra prasme jūs būtumėte vienas kito kūrinys, jūs kaip vyras galėtumėte tapti jai svarbiu, net autoritetu, susižavėjimo objektu, o ne paklusniu mokinuku...
Gal su mama turite ar turėjote problemų, tai ir ieškote "mamos"?

na tokios vyresnes neieskau problemu nebuvo . Domina mazdaug 26-28 metu. Net nepagalvojau, kad cia tokia laki vaizduote visu

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/08 22:50:52 22:50:52

pesticidas:
samanta:
na tokios vyresnes neieskau problemu nebuvo . Domina mazdaug 26-28 metu. Net nepagalvojau, kad cia tokia laki vaizduote visu

Juokaujate? 2-4 metų skirtumo merginą jūs vadinate vyresne???? Ir dar vadinate ją moterimi...Nesusikalbėjome, oops. Vadinkite reiškinius savo vardais . Nematau jūsų problemos susirasti, juk iš esmės jums reikalinga ne jaunesnė nž jus bendraamžė mergina. O beje, yra vyrukų čia, rimčiausiai su vyresne susipažinti siekiančių, maniau jūs vienas jų . Gerai, kad jums viskas ok .

tigriukstis

T

38 įrašai

2010/01/08 22:58:41 22:58:41

Kiekviena vyresne mergina yra moteris, kuria reikia gerbti. o kas del vyruku tai joo be komentaru, tokie jau kazko kito tikisi. Beje labai sudomino Jusu fraze, kad net uz mane vyreniu 10 metu vyru negaletumete bendrauti. Bet juk jis uz jus vyresnis butu tai kaip cia?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/08 23:11:55 23:11:55

pesticidas: Kiekviena vyresne mergina yra moteris, kuria reikia gerbti. o kas del vyruku tai joo be komentaru, tokie jau kazko kito tikisi. Beje labai sudomino Jusu fraze, kad net uz mane vyreniu 10 metu vyru negaletumete bendrauti. Bet juk jis uz jus vyresnis butu tai kaip cia?

Well, merginas ar moteris reikia gerbti nepriklausomai nuo jų amžiaus - tai parodo vyro kultūrą. Turėjau omeny kad jums tai jokia problema, nes tikrai toks metų skirtumas nesiskaito 'vyresne'. Ne, nieko nesitikėjo tas vyrukas, tik jam atrodė, kad vyresnės moterys yra subtilesnės, įdomesnės... gal yra kurie tikisi. Kas liečia mane - vyrukas 10 m. už jus vyresnis būtų man per jaunas . Bet kiekvienam savo, kaip sakoma. Man patinka truputį vyresni mano bendraamžiai.

tigriukstis

T

38 įrašai

2010/01/08 23:13:43 23:13:43

samanta:
pesticidas: Kiekviena vyresne mergina yra moteris, kuria reikia gerbti. o kas del vyruku tai joo be komentaru, tokie jau kazko kito tikisi. Beje labai sudomino Jusu fraze, kad net uz mane vyreniu 10 metu vyru negaletumete bendrauti. Bet juk jis uz jus vyresnis butu tai kaip cia?

Well, merginas ar moteris reikia gerbti nepriklausomai nuo jų amžiaus - tai parodo vyro kultūrą. Turėjau omeny kad jums tai jokia problema, nes tikrai toks metų skirtumas nesiskaito 'vyresne'. Ne, nieko nesitikėjo tas vyrukas, tik jam atrodė, kad vyresnės moterys yra subtilesnės, įdomesnės... gal yra kurie tikisi. Kas liečia mane - vyrukas 10 m. už jus vyresnis būtų man per jaunas . Bet kiekvienam savo, kaip sakoma. Man patinka truputį vyresni mano bendraamžiai.

suprantama

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/08 23:21:11 23:21:11

pesticidas:
samanta:
pesticidas: i.

suprantama

Dar aiškumo dėlei noriu paklausti jūsų. Parašėte pirmajame poste "nes domina tik seksas". Vėl neaiškumas: jus ar jas domina?... Skirtumas yra, sutikite .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume