Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ieskoma vyresne moteris romantiskam seksui

Ieskoma vyresne moteris romantiskam seksui

martaM

M

87 įrašai

2010/01/15 13:20:16 13:20:16

Nesu turėjusiu daug vyresnio draugo (10>) , bet jaunesnį (13) teko . Ir, kadangi galvojau esanti pakankamai brandi moteris, visados kirbėjo mintis "ne tau ,Martynai , mėlynas dangus" . Pavydėjau , jaučiau diskomfortą , galvodavau ir laukiau dienos ,kada jis man pasakys , jog susirado jaunesnę...Ir aišku ,kad susirado Išsiskyrėme
Moteris visados galvoja apie save ir, kaip ji atrodo,o jeigu dar šalia jaunas vyras ,turintis gražų raumeningą kūną , apima negeras jausmas, save stebi vos ne pro padidinamąjį stiklą , kad tik neatsirastų koks nors, kur nors nereikalingas riebalų sluoksnelis,norisi būti visados pasitempusiai, kad ne tik jis žavėtųsi , bet tuo pačiu ir aplinkiniai žarstytų komplimentus.Pamažu tai pradeda įkyrėti ir pagalvoji tai kokio velnio aš su juo tampausi ? Nervinuosi , pergyvenu , pavydžiu, darausi žiežula ?
Seksas su jaunesniu - nereikia idealizuoti Apart gražaus kūno ...kelių naujų pozų ,na supratote - stebuklų nebūna ...

Reziume : Vaikine , savo moters ieškokis tarp bendraamžių .Sėkmės

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/01/15 13:38:55 13:38:55

martaM: ...apima negeras jausmas, save stebi vos ne pro padidinamąjį stiklą ... Pamažu tai pradeda įkyrėti ir pagalvoji tai kokio velnio aš su juo tampausi ? Nervinuosi , pergyvenu , pavydžiu, darausi žiežula ?

cha, o derėtų padaryti kitokią išvadą- [b:xt0uo9aw]kokio velnio aš čia suku galvą dėl visokių nesąmonių?[/b:xt0uo9aw] ne vaikinas kaltas, ne amžius, o kompleksai...

martaM

M

87 įrašai

2010/01/15 14:48:03 14:48:03

Nė nebandau įrodinėti, kad tai netiesa, bet galvoju - "kas ciesoriaus - ciesoriui"

Viešnia

V

281 įrašai

2010/01/15 19:30:16 19:30:16

Lorele:
viesna: Mano sunus 24 metu. Buciau LABAI nusivylusi, jei mano sunus taip rasytu ir butu toki jo poreikiai kaip Pesticido. Galvociau kur buvo auklejimo, bendravimo spraga, kad tik sitaip . Ir jei tau 24metai-tai ne cia sunau, rasai. Esi nevykes ir niekur kitur neuzmezgi pazinciu? Mano sunus tokio amziaus randa kur susipazinti, ir nekabina "makaronu" vyresnems moterims. Tai pagarba mamai ir visai moteriskai giminei .

Nei tu žinai su kuo tavo sūnus bendrauja, nei tu žinai kam ir ką siūlo Motinos meilė akla. Ar daug savo pačios nuotykių esi pasipasakojus savo motinai ? O negražiai pavadinti kitą žmogų labai lengva... Nesakau, kad man patinka temos autoriaus užmojai, bet visi mes žmonės ...

kaip as nezinosiu su kuo bendrauja mano sunus . Aisku, kad zinau. Gal ir yra tokiu seimu, kuriose vienas apie kita nieko nezino. O savo mamai as pati tikrai daug pasakojuosi, kartais net pagalvoju-ar reikejo atvirauti. Bet mama -visada MAMA ir ji visada nori savo vaikams tik gero.

tigriukstis

T

38 įrašai

2010/01/16 08:06:42 08:06:42

Gerai zmones tema baigta

4eva

4

34 įrašai

2010/02/08 12:38:48 12:38:48

abejoju ar vyresnes yra geresnes, ziurint kiek metu daugiau ta vyresne. vadovaujames nuovoka kuo vyresne tuo geresne lovoje, nors taip istikro nera, yra patyrusios kuriom tai pareiga ir patyrusioms kuriom malonumas, toms kurioms malonumas jos daug kartu karstesnes.. o tas zmogus kas sukure ta tema manau jauciasi nuskriaustas tarp vienmeciu ir bijo paneliu tdl savo seksualines fantazijas sieja su vyresnem

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/08 16:44:11 16:44:11

Jauni tikisi is vyresniu nemokamo sekso ir tiek. Seip as nieko pries jaunus neturiu, jei jie elgiasi kaip tikri vyrai , o ne linke pasinaudoti.

4eva

4

34 įrašai

2010/02/08 18:41:19 18:41:19

svecias turi omeny, kad is jaunesniu reikalauji suaugimo ir atsakomybes? na man 21, bet as ne uz ka pasimylejes neskubu ziureti taip lyg seima jau kurciau )) nemanau, kad vyrukas labai noretu su vyresne gyventi kaip tik manau kaip ateity taip ir dabar visi ziuri tik i jaunesnes paneles ))p

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/08 21:33:05 21:33:05

4eva: svecias turi omeny, kad is jaunesniu reikalauji suaugimo ir atsakomybes? na man 21, bet as ne uz ka pasimylejes neskubu ziureti taip lyg seima jau kurciau )) nemanau, kad vyrukas labai noretu su vyresne gyventi kaip tik manau kaip ateity taip ir dabar visi ziuri tik i jaunesnes paneles ))p

Durniau tu, vat iskart ir matosi, kad mazvaikis- ne vyras. Turejau galvoj, kad pradziai vyras turi sugebeti moteri i teatra nuvesti, i restorana, o tik tada apie seksa svaigti. Nesugebi? Mama pinigu nedave? Tada smaukykis ir lauk kol uzdirbsi.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/02/09 09:03:02 09:03:02

Svečias:
Durniau tu, vat iskart ir matosi, kad mazvaikis- ne vyras. Turejau galvoj, kad pradziai vyras turi sugebeti moteri i teatra nuvesti, i restorana, o tik tada apie seksa svaigti. Nesugebi? Mama pinigu nedave? Tada smaukykis ir lauk kol uzdirbsi.

Svečias, bandote pateikti moteris kaip nuperkamas-paperkamas? Na, nesiginčysiu, malonu teatrai, kavinės. Bet jeigu jis neturi galimybės viso to suteikti, o merginai jis patinka - kodėl negali jis tikėtis sekso? Atrodo viskas perkama? Bet jausmų vargu ar nupirksi, tai bus laikina, tol kol turi galimybę pirkti. Apgailėtina ir netikra.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume