Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mane isprievartavo

Mane isprievartavo

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/11 22:33:45 22:33:45

O aš manau, kad tamsta esate labai įžūlus-atsigrūdate į forumą, esate naujokas ir pradedate nurodinėti kur kam kada ir ką rašyti. Būtų malonu, kad forume bendrautų žmonės o ne idiotai.

Gvardietis:
Lelis Borgia: Seksas ir smurtas turi tam tikrą specifinį ryšį, susietą su prigimtimi, gamta, evoliucija. Smurtą vienokį ar kitokį patiria daugybė žmonių Tai yra užprogramuota prigimtyje. Vien kaltinti vyrus, kad jie, mes, esame linkę smurtauti tik dėl savo pačių kaltės nėra visai teisinga, nes tai yra paslėpta genuose ir tuose, deja, kuriuos perduoda, perneša moteris, motina savo sūnui. Juk yra teisėta konkurencija, yra kova už būvį, yra varžybos, lenktynės, pasauly nuolat vyksta karas ir vyksta natūralioji atranka, vyksta koreguojama atranka ir suteikiama teisė, galimybė gyventi tiems, kuriuos Gamta jau buvo nurašiusi, pasmerkusi. Mane irgi, nes kažkada jaunystėje, kai man buvo 19 metų, buvau kiaurai pervertas ir manęs šiaip jau nebeturėtų būti, jei ne medicinos mokslas. Beje, pagrindinis ir pats stipriausias instinktas yra kovos už būvį instinktas, o jei grubiai – tai žudymo instinktas, teikiąs didžiausia malonumą, didžiausią pasitenkinimą – prigimties orgazmą. Be abejo, tik ne aukai, tampančiai maistu, išgyvenimu, darbo vieta, pajamomis, turtu, karjera stipresniam, pavyzdžiui, politikui, verslininkui ir pan. Vyrai, manau, patiria kur kas didesnį smurtą nei moterys. Skirtumas tik tas, kad vyrai patiria fizinį smurtą nuo vyrų, o naudą gauna žmona, jo moteris, nes rezultatą neša žmonai, šeimai. Aišku, technologijos, civilizacija ir išpuikęs vyrų protas įnešė čia atitinkamas korekcijas taip pat. Išmokino pabėgti nuo atsakomybės, nuo rūpinimosi savo vaikais. Nuo moterų vyrai patiria rafinuotą psichologinį smurtą. Moterims Gamta, Dievas yra palikęs ne mažiau galių prieš vyrus ir būdų jiems, mums, suvaldyti ir apsiginti arba net sunaikinti. Moters lytinio išprievartavimo skausmas ir prievarta, pažeminimas ir, tarkim, mano kūno perdūrimo skausmas ir pasekmės sveikatai nelabai sulyginamos. Toks yra gyvenimas, taip Gamtos padaryta ir labai stipriai, kad moteris dės savo proto puikybės neatsisakytų pratęsti giminę ir nenustotų mylėtis ar seksuoti, lytiškai santykiauti su vyrais, todėl ir yra užprogramuotas smurto elementas ir abu negali būti vienodai fiziškai stiprūs, nes jie tada nesimylėtų, o užmušinėtų vienas kitą ir žmonija išnyktų.

Naturali atranka,kova uz buvi... dar pradek cia propuogoti Hitlerio mein kampf.Juodai uzknisai su savo politikavimu,jei nori varyti savo politikas,tai pasirink tam reikalui skirtus tinklalapius.

Armijos Gvardiečiui

A

1 įrašai

2010/01/12 05:54:20 05:54:20

"Naturali atranka,kova uz buvi... dar pradek cia propuogoti Hitlerio mein kampf.Juodai uzknisai su savo politikavimu,jei nori varyti savo politikas,tai pasirink tam reikalui skirtus tinklalapius" - o pats skaitei tą savo minėtą "Mein Kampf"? Jau laikas būtų ir perskaityti, o tai blusinėjiesi, kaip netašytas kaimo bernas, gyvenime perskaitęs tik "SSKP istoriją". Vyras turi daug ką mokėti ir sugebėti, būti protingu ir atsakingu, visuomenišku, daug ką būti perskaitęs ir perpratęs, supratęs, domėtis politika, menais, filosofija, būti verslus, išmanyti biznio reikalaus, gaudytis teisėje, o ne tupėti mamytei ar seneliams ant sprando ir nesizombinti viešai, negaudyti ant durniaus kaifo - orgazmo ir tik orgazmo su paikomis "Cosmopolitan" uch, ach mergužėlėmis.

Gvardietis

G

107 įrašai

2010/01/18 16:52:18 16:52:18

Mango,pries kvailindama kitus,apsiziurekite, kokia pati esate.Daznai buna taip,kad kitus tepi tuo,kuo pati "kvepi".Jei manai,jog as esu idiotas-tai buk tu proto bokstas ir jei nuo to pasijutai ben kiek protingesne,tai tebunie as idiotas... Niekam as cia nieko nenurodineju,pasakiau savo nuomone tam tikru klausimu ir ka?ar delto reikia kvailinti?o del lelio borgios,tai dar karta galiu pakartoti,ka sakiau anksciau:politikavimui yra specialiai pritaikyti tinklalapiai ir ten galima politikuoti niekam nekeliant alergijos.Ir dar...pries tampant kieno nors kito advokatu,pirmiausia, reikia zinoti reikalo esme.Esu prisiregistraves kartu su borgia kitame pazinciu tinklalapyje ir ten jis irgi mane uzknyso savo "megstu bereciu"politikavimu,ir nemane viena...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/18 17:57:15 17:57:15

Tavo užsiknisimas kaip ir tavo asmeninis gyvenimas niekam neįdomūs. Pasilik sau visa tai kas tave užnisa. Nepatinka diskusija-pasakai viso gero ir ten nebelendi-tada niekas neužknisa. Jeigu tau netinka šio puslapio diskusijos kodėl tiesiog nenyksti iš čia? Man nepatinka būti grubiai, bet jeigu nesusiprantama gražiai-spyris į šikną kartais padeda.

Gvardietis: Mango,pries kvailindama kitus,apsiziurekite, kokia pati esate.Daznai buna taip,kad kitus tepi tuo,kuo pati "kvepi".Jei manai,jog as esu idiotas-tai buk tu proto bokstas ir jei nuo to pasijutai ben kiek protingesne,tai tebunie as idiotas... Niekam as cia nieko nenurodineju,pasakiau savo nuomone tam tikru klausimu ir ka?ar delto reikia kvailinti?o del lelio borgios,tai dar karta galiu pakartoti,ka sakiau anksciau:politikavimui yra specialiai pritaikyti tinklalapiai ir ten galima politikuoti niekam nekeliant alergijos.Ir dar...pries tampant kieno nors kito advokatu,pirmiausia, reikia zinoti reikalo esme.Esu prisiregistraves kartu su borgia kitame pazinciu tinklalapyje ir ten jis irgi mane uzknyso savo "megstu bereciu"politikavimu,ir nemane viena...

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/18 19:34:01 19:34:01

mangofruit0406: Tavo užsiknisimas kaip ir tavo asmeninis gyvenimas niekam neįdomūs. Pasilik sau visa tai kas tave užnisa. Nepatinka diskusija-pasakai viso gero ir ten nebelendi-tada niekas neužknisa. Jeigu tau netinka šio puslapio diskusijos kodėl tiesiog nenyksti iš čia? Man nepatinka būti grubiai, bet jeigu nesusiprantama gražiai-spyris į šikną kartais padeda.

[/quote]

Pritariu, Mango. Vietoj to kad nervintis dėl "politikierių" ir kitų erzinančių asmenų, ar ne geriau jų postų tiesiog nematyti? Nes peršasi mintis, kad specialiai ieškoma erzinančių postų, kad būtų dėl ko prikibti.

tadas_22

T

6 įrašai

2010/01/22 14:11:41 14:11:41

saukstai po pietu...pasijutai galinga praturtejus ar kaip cia?nejaugi tavo galvele nebesugeba kazko sugalvoti,jei esi kerstinga kersik,bet jeigu cia klausi kazkieno patarimo belieka lankytis pas psichologa MOTERYTE SU 6 NULIAIS

19621116

1

110 įrašai

2010/01/23 17:27:24 17:27:24

Zinokit kad kerstas ne iseitis, bandykite gyvenima gyventi toliau ir sia skaudzia dalialia tesiog ko toliau uzgneusti ir neprisiminti tai kaip baisu sapna. Aisku galite kreiptis i viesuma bet ar tai jium pades po tiek metu? Kersijant kitam jius skaudinsite save visais prisiminimais kas iviko ta diena. isvaziokite kad jo nematytumete ir uzmirskite tai ko norejot jam kersto. Tai zinoma sunki zaizda, tenka sukurti savo gyvenima ir pamirsti kaip seubo filma. Su pagarba Petras.

Erkiulis Puaro

E

1 įrašai

2010/01/24 22:09:51 22:09:51

TV direktorius, milijonierius, kurio draugai - buvę ministrai...? Nei Jakilaitis, nei Siauras į prievartautojus bent jau man nepanašūs. Tai kas belieka?...

Kažkaip neįtikino manes ši istorija. Dauguma moterų bandytų tą tokią istoriją kaip galima greičiau pamiršti, o ne dešimtmetį bandytų nepaleisti prievartautojo iš akių... Gal čia kokiai "Meilės istorijų" kūrėjai prireikė minčių naujo romano scenarijui ?...

Jei klystu, atsiprašau...

ernestas exsiuke

E

1 įrašai

2010/07/16 12:23:03 12:23:03

mane isprievartavo

ernesta keksite

E

1 įrašai

2010/07/16 12:25:37 12:25:37

žinokit jai jum taip atsitiko geriausiai kita merga išdulkinti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume