O aš manau, kad tamsta esate labai įžūlus-atsigrūdate į forumą, esate naujokas ir pradedate nurodinėti kur kam kada ir ką rašyti. Būtų malonu, kad forume bendrautų žmonės o ne idiotai.
Gvardietis: Lelis Borgia: Seksas ir smurtas turi tam tikrą specifinį ryšį, susietą su prigimtimi, gamta, evoliucija. Smurtą vienokį ar kitokį patiria daugybė žmonių Tai yra užprogramuota prigimtyje. Vien kaltinti vyrus, kad jie, mes, esame linkę smurtauti tik dėl savo pačių kaltės nėra visai teisinga, nes tai yra paslėpta genuose ir tuose, deja, kuriuos perduoda, perneša moteris, motina savo sūnui. Juk yra teisėta konkurencija, yra kova už būvį, yra varžybos, lenktynės, pasauly nuolat vyksta karas ir vyksta natūralioji atranka, vyksta koreguojama atranka ir suteikiama teisė, galimybė gyventi tiems, kuriuos Gamta jau buvo nurašiusi, pasmerkusi. Mane irgi, nes kažkada jaunystėje, kai man buvo 19 metų, buvau kiaurai pervertas ir manęs šiaip jau nebeturėtų būti, jei ne medicinos mokslas. Beje, pagrindinis ir pats stipriausias instinktas yra kovos už būvį instinktas, o jei grubiai – tai žudymo instinktas, teikiąs didžiausia malonumą, didžiausią pasitenkinimą – prigimties orgazmą. Be abejo, tik ne aukai, tampančiai maistu, išgyvenimu, darbo vieta, pajamomis, turtu, karjera stipresniam, pavyzdžiui, politikui, verslininkui ir pan. Vyrai, manau, patiria kur kas didesnį smurtą nei moterys. Skirtumas tik tas, kad vyrai patiria fizinį smurtą nuo vyrų, o naudą gauna žmona, jo moteris, nes rezultatą neša žmonai, šeimai. Aišku, technologijos, civilizacija ir išpuikęs vyrų protas įnešė čia atitinkamas korekcijas taip pat. Išmokino pabėgti nuo atsakomybės, nuo rūpinimosi savo vaikais. Nuo moterų vyrai patiria rafinuotą psichologinį smurtą. Moterims Gamta, Dievas yra palikęs ne mažiau galių prieš vyrus ir būdų jiems, mums, suvaldyti ir apsiginti arba net sunaikinti. Moters lytinio išprievartavimo skausmas ir prievarta, pažeminimas ir, tarkim, mano kūno perdūrimo skausmas ir pasekmės sveikatai nelabai sulyginamos. Toks yra gyvenimas, taip Gamtos padaryta ir labai stipriai, kad moteris dės savo proto puikybės neatsisakytų pratęsti giminę ir nenustotų mylėtis ar seksuoti, lytiškai santykiauti su vyrais, todėl ir yra užprogramuotas smurto elementas ir abu negali būti vienodai fiziškai stiprūs, nes jie tada nesimylėtų, o užmušinėtų vienas kitą ir žmonija išnyktų.
Naturali atranka,kova uz buvi... dar pradek cia propuogoti Hitlerio mein kampf.Juodai uzknisai su savo politikavimu,jei nori varyti savo politikas,tai pasirink tam reikalui skirtus tinklalapius.