Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mane isprievartavo

Mane isprievartavo

A

113 įrašai

2009/10/16 19:11:58 19:11:58

Pries 8,5 metus, kai man buvo 18 metu- mane isprievartavo per 1 pasimatyma. Tada man neuzteko drasos kreiptis i policija, nes pabijojau viesumo, apkalbu ir tp. Po to ivykio nutariau palaikyti bendravima su tuo vyru, tam, kad tiesiog nepamesciau jo is akiu ir sugalvociau, ka daryti toliau. Praejo 8,5 met. ir kuo toliau, tuo labiau jauciuosi nuskriausta. Labai noriu jam atkersyti. Tada nieko nedariau, nes tai itakingas ir zinomas vieno TV kanalo direkt.; ir dar su 6 nuliukais banko saskaitoje. Siandien as jau nebe tokia silpna, taip pat su 6 nuliukais banko saskaitoje ir pagaliau galiu stoti i kova pries ji. Siandien viesumo jau nebijau, nes tas zmogus buvo mano gyvenime, nuskriaude mane ir per 8,5 metu nei karto neatsiprase, ir nepripazino savo kaltes. Kaip galvojate, ar man verta jam kersyti? Siandien uz pinigus galiu nupirkti viska ir visiskai sugriauti jo ir jo seimos gyvenima, bet ar verta? Niekaip negaliu suvaldyti neapykantos jausmo. Pasakiau jam i akis, kad galiu jam ir atkersyti uz isprievartavima, o jis man grasindamas atsake: ,,blogis gimdo blogi,,. Ar Jus stotumete i kova su galingu ir labai turtingu zmogum? As turiu tik pinigus, bet 0 pazinciu.

Gvardietis

G

107 įrašai

2009/10/16 20:02:12 20:02:12

Tikriausiai kazko nesuprantu,tave isprievartavo,i policija nesikreipei ir toliau stengeisi palaikyti su juo santykius.Pagal mane ,ir pagal tavo logika iseitu,kad tau tas veiksmas patiko?

John Smith

J

11 įrašai

2009/10/16 20:37:02 20:37:02

Laimėjai Teleloto? Kitaip neįsivaizduoju iš kur per 8 metus tokia nevykėlė gali prisirinkti 6 nuliukus į sąskaitą. O tuo labiau, rašinėti forumuose prašydama patarimo kaip atkeršyti kažkokiam ten įsivaizduojamam diedui. Patariu nueit pas gerą psichiatrą.

ALIO - NKA

A

12 įrašai

2009/10/16 21:12:06 21:12:06

"Aš", su visa pagarba, ką veikiat cia, šioj svetainėj, turėdama tuos 6 nulius? Juk turit progą kreiptis pas patį geriausią psichologą pasitarimui. O ir psichiatras nekengtų.

Sandrita.S

S

12 įrašai

2009/10/16 21:23:09 21:23:09

O man tai norėtųsi visiems pasisakiusiems prieš mane prieiti ir spjauti į veidą, nuoširdžiai sakau. Nieko keista, kad šioje šalyje prievartauja ne tik moteris, bet ir vaikus. O svarbiausią, kad jie lieka nenubausti. Tai kam čia psichiatras reikalingas? Jai, ar jums?

Sandrita.S

S

12 įrašai

2009/10/16 21:25:26 21:25:26

O labiausiai man patinka, kad visi tik už nuliukų užsikabino. Koks skirtumas su ar be, ne apie nuliukus kalba buvo.

ALIO - NKA

A

12 įrašai

2009/10/16 21:29:13 21:29:13

Ir dar...Blogis tikrai gimdo blogį. O lazda visada turi du galus. Jis savo atsiims, bet ar verta Jums gadint savo gyvenimą, galvojant apie kerštą? Galvokit apie ateitį, o dar geriau - gyvenkite dabartimi.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/10/17 06:48:36 06:48:36

AS: Pries 8,5 metus, kai man buvo 18 metu- mane isprievartavo per 1 pasimatyma. Tada man neuzteko drasos kreiptis i policija, nes pabijojau viesumo, apkalbu ir tp. Po to ivykio nutariau palaikyti bendravima su tuo vyru, tam, kad tiesiog nepamesciau jo is akiu ir sugalvociau, ka daryti toliau. Praejo 8,5 met. ir kuo toliau, tuo labiau jauciuosi nuskriausta. Labai noriu jam atkersyti. Tada nieko nedariau, nes tai itakingas ir zinomas vieno TV kanalo direkt.; ir dar su 6 nuliukais banko saskaitoje. Siandien as jau nebe tokia silpna, taip pat su 6 nuliukais banko saskaitoje ir pagaliau galiu stoti i kova pries ji. Siandien viesumo jau nebijau, nes tas zmogus buvo mano gyvenime, nuskriaude mane ir per 8,5 metu nei karto neatsiprase, ir nepripazino savo kaltes. Kaip galvojate, ar man verta jam kersyti? Siandien uz pinigus galiu nupirkti viska ir visiskai sugriauti jo ir jo seimos gyvenima, bet ar verta? Niekaip negaliu suvaldyti neapykantos jausmo. Pasakiau jam i akis, kad galiu jam ir atkersyti uz isprievartavima, o jis man grasindamas atsake: ,,blogis gimdo blogi,,. Ar Jus stotumete i kova su galingu ir labai turtingu zmogum? As turiu tik pinigus, bet 0 pazinciu.

Dovanoti neverta, nes kitaip pasijaus visi nebaudžiami už blogį. Moterys turi kitokių savybių revanšui ir kur kas stipresnių nei vyrai, todėl galit jomis ir pasinaudoti. Toleranciją blogiui yra dar didesnė blogybė nei šiaip visos kitos. Vyrai turėtų ne prievartauti, o susitarti dėl seksiuko. Pavyzdžiui, su vokytkomis gali laisvai dėl to susitarti, jei nesi visai kvailas - bukas, kaip naujalietuvis.

Moteris33

M

54 įrašai

2009/10/17 09:43:23 09:43:23

Nežinau, man šioje istorijoje daug ko trūksta. Ir pirmieji komentatoriai tai labai aiškiai pasakė, nors galėjo kiek kita forma.

O dėl keršto... kas labiau nuo to keršto nukenčia - štai ir dabar, 8,5 metų palaikyti santykius (ir ką išvis tai reiškia?) su nekenčiamu žmogumi? Vieną kartą jus nuskriaudė, o dabar suteikti skriaudėjui tiek daug garbės, kad dėl jo švaistyti savo laiką ir energiją.. Ar labiau neapvagiate pati savęs? Ar įvykdytas kerštas atneš gyvenimo džiaugsmą?

O jie jau ryšiesi - pats didžiausias baubas tokiais atvejais - viešumas. Manau pirmiausia pasitarkite su teisininku

A

113 įrašai

2009/10/17 09:46:19 09:46:19

Aciu visiems uz pasisakymus. Tikrai man nepatiko visa sita istorija ir psichiatro man nereikia. Nemanau, kad galetu padeti psichiatras, tokie dalykai tiesiog nepasimirsta ir kaip nenoreciau, is atminties sio ivykio neitrinsiu. Tiesiog, kai isgirdau istorija apie Skedi- viskas grizo atgal. Manau, kad tokiu moteru , kaip as yra pilna aplink, tik visos bijo stoti i kova, nes kaip nekeista Jusu pirmi pasisakymai tikrai ZIAURUS buvo. Jei siandien istorija pasikartotu, as nedovanociau tam vyrui ir stociau i kova. Bet kaip jau sakiau, savo praeities pamirsti neimanoma. Aciu visiems, gal dar kada uzsuksiu i si puslapi paskaityti Jusu komentarus...o kersta atidesim kuriam laikui, kiekviena diena prasysiu Dievo, kad jis ji nubaustu (nors kaip nebutu keista, tokiam zmogui kaip jis sekasi gyvenime labai, labai gerai- nesuprantu niekur teisybes nera).

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume