Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mane isprievartavo

Mane isprievartavo

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/17 09:52:40 09:52:40

O del santykiu palaikymo: pradzioje palaikiau- nes nenorejau pamesti ji is akiu (pirmom savaitem); o visus tuos metus jis pats susiranda mane: skambina (nors NR. jau 5 kartus pakeiciau), kai dirbau- ateidavo i darba. Ir tai nereiskia, kad as jam sakiau savo tel. Nr. ir kur dirbu. Taip jau gyvenima susiklosto, kad gyvenimas visa laika mane su juo suveda, nesvarbu kur: gatveje, kamstyje, parduotuveje, prie juros ir pan. Neimanoma pamirsti, nes as visa laika atsiktinai sutinku ta zmogu kur nors, juolab kad jis pasistate nama beveik salia mano.

marijuana

M

618 įrašai

2009/10/17 10:22:30 10:22:30

AS: Pries 8,5 metus, kai man buvo 18 metu- mane isprievartavo per 1 pasimatyma. Tada man neuzteko drasos kreiptis i policija, nes pabijojau viesumo, apkalbu ir tp. Po to ivykio nutariau palaikyti bendravima su tuo vyru, tam, kad tiesiog nepamesciau jo is akiu ir sugalvociau, ka daryti toliau. Praejo 8,5 met. ir kuo toliau, tuo labiau jauciuosi nuskriausta. Labai noriu jam atkersyti. Tada nieko nedariau, nes tai itakingas ir zinomas vieno TV kanalo direkt.; ir dar su 6 nuliukais banko saskaitoje. Siandien as jau nebe tokia silpna, taip pat su 6 nuliukais banko saskaitoje ir pagaliau galiu stoti i kova pries ji. Siandien viesumo jau nebijau, nes tas zmogus buvo mano gyvenime, nuskriaude mane ir per 8,5 metu nei karto neatsiprase, ir nepripazino savo kaltes. Kaip galvojate, ar man verta jam kersyti? Siandien uz pinigus galiu nupirkti viska ir visiskai sugriauti jo ir jo seimos gyvenima, bet ar verta? Niekaip negaliu suvaldyti neapykantos jausmo. Pasakiau jam i akis, kad galiu jam ir atkersyti uz isprievartavima, o jis man grasindamas atsake: ,,blogis gimdo blogi,,. Ar Jus stotumete i kova su galingu ir labai turtingu zmogum? As turiu tik pinigus, bet 0 pazinciu.

o kaip tu įrodysi? nulis šansų po tiek laiko... gal tai tik tavo išmįslas

Moteris33

M

54 įrašai

2009/10/17 10:36:27 10:36:27

AS: ciu visiems uz pasisakymus. Tikrai man nepatiko visa sita istorija ir psichiatro man nereikia. Nemanau, kad galetu padeti psichiatras, tokie dalykai tiesiog nepasimirsta ir kaip nenoreciau, is atminties sio ivykio neitrinsiu. Tiesiog, kai isgirdau istorija apie Skedi- viskas grizo atgal. Manau, kad tokiu moteru , kaip as yra pilna aplink, tik visos bijo stoti i kova, nes kaip nekeista Jusu pirmi pasisakymai tikrai ZIAURUS buvo. Jei siandien istorija pasikartotu, as nedovanociau tam vyrui ir stociau i kova. Bet kaip jau sakiau, savo praeities pamirsti neimanoma. Aciu visiems, gal dar kada uzsuksiu i si puslapi paskaityti Jusu komentarus...o kersta atidesim kuriam laikui, kiekviena diena prasysiu Dievo, kad jis ji nubaustu (nors kaip nebutu keista, tokiam zmogui kaip jis sekasi gyvenime labai, labai gerai- nesuprantu niekur teisybes nera).

O aš nemanau, adk pasiūyme nueiti pas psichologą buvo kažko įžeidžiančio.
Iš tiesų jūs buvote prievartos auka ir tai duoda savo. Juk iki šiol skauda

Psichologas gali padėti atsirišti nuo šios istorijos ir gyventi savo gyvenimą, džiaugtis juo ir būti savimi, o ne nuskriausta moterimi.

kora

K

2495 įrašai

2009/10/17 10:46:16 10:46:16

marijuana:
AS: Pries 8,5 metus, kai man buvo 18 metu- mane isprievartavo per 1 pasimatyma. Tada man neuzteko drasos kreiptis i policija, nes pabijojau viesumo, apkalbu ir tp. Po to ivykio nutariau palaikyti bendravima su tuo vyru, tam, kad tiesiog nepamesciau jo is akiu ir sugalvociau, ka daryti toliau. Praejo 8,5 met. ir kuo toliau, tuo labiau jauciuosi nuskriausta. Labai noriu jam atkersyti. Tada nieko nedariau, nes tai itakingas ir zinomas vieno TV kanalo direkt.; ir dar su 6 nuliukais banko saskaitoje. Siandien as jau nebe tokia silpna, taip pat su 6 nuliukais banko saskaitoje ir pagaliau galiu stoti i kova pries ji. Siandien viesumo jau nebijau, nes tas zmogus buvo mano gyvenime, nuskriaude mane ir per 8,5 metu nei karto neatsiprase, ir nepripazino savo kaltes. Kaip galvojate, ar man verta jam kersyti? Siandien uz pinigus galiu nupirkti viska ir visiskai sugriauti jo ir jo seimos gyvenima, bet ar verta? Niekaip negaliu suvaldyti neapykantos jausmo. Pasakiau jam i akis, kad galiu jam ir atkersyti uz isprievartavima, o jis man grasindamas atsake: ,,blogis gimdo blogi,,. Ar Jus stotumete i kova su galingu ir labai turtingu zmogum? As turiu tik pinigus, bet 0 pazinciu.

o kaip tu įrodysi? nulis šansų po tiek laiko... gal tai tik tavo išmįslas

Siuo atveju i kova stotu pinigas pries piniga, o laimet turetu sventa tiesa, nes vidinis skausmas neuzgijo, o i blogi issikerojo. Is tiesu, blogis blogi gimdo, bet vardan ramybes viens kita ir sunaikina.

marijuana

M

618 įrašai

2009/10/17 12:05:25 12:05:25

kora:
Siuo atveju i kova stotu pinigas pries piniga, o laimet turetu sventa tiesa, nes vidinis skausmas neuzgijo, o i blogi issikerojo. Is tiesu, blogis blogi gimdo, bet vardan ramybes viens kita ir sunaikina.

... na, taip... ir abipusiai būtų sudeginti tie sunkiai/lengvai uždirbti 6 nuliukai;)... bet teisybė nugalėtu... nežinia kam

na... dar yra išėitis ginklą nusipirkti... ir nežinia kam;) o gal jau yra;)

Moteris33

M

54 įrašai

2009/10/17 14:14:42 14:14:42

Svečias: O del santykiu palaikymo: pradzioje palaikiau- nes nenorejau pamesti ji is akiu (pirmom savaitem); o visus tuos metus jis pats susiranda mane: skambina (nors NR. jau 5 kartus pakeiciau), kai dirbau- ateidavo i darba. Ir tai nereiskia, kad as jam sakiau savo tel. Nr. ir kur dirbu. Taip jau gyvenima susiklosto, kad gyvenimas visa laika mane su juo suveda, nesvarbu kur: gatveje, kamstyje, parduotuveje, prie juros ir pan. Neimanoma pamirsti, nes as visa laika atsiktinai sutinku ta zmogu kur nors, juolab kad jis pasistate nama beveik salia mano.

8 metai - ilgas laiko tarpas, skausmas turėjo atlėgti.
Tuomet tau reikia eiti pas psichoterapeutą. Nes čia tu, o ne jis kankinasi. Ir kažin ar išvis atsiminė tą epizodą iki kol apie visokius blogius ėmei kalbėti. Ir.. nepalengvėjo tau.
O nepagalvojai - tarkim, ims ir paklius jis po mašina. Kaip tada tu gyvensi be savo neapykantos objekto?

O kalbu neiš teorijos, o pati esu buvusi tokioje situacijoje. Žinai, nustojo skaudėti tik tada, kaip pati tikrai labai labai ėmiau norėti išeiti iš tos situacijos. Ne užsimiršti, o išeiti. Ir gyventi savo gyvenimą. Kiekvienas tai turi pereiti sau.

Bonna

B

1 įrašai

2009/10/17 19:56:05 19:56:05

As sakyciau, jog geriausia ji butu nusaut:)) Tau gal kiek atlegtu.., pasijustum atkersijus.

Vieniša_siela

V

73 įrašai

2009/10/18 09:13:59 09:13:59

Sandrita.S: O man tai norėtųsi visiems pasisakiusiems prieš mane prieiti ir spjauti į veidą, nuoširdžiai sakau. Nieko keista, kad šioje šalyje prievartauja ne tik moteris, bet ir vaikus. O svarbiausią, kad jie lieka nenubausti. Tai kam čia psichiatras reikalingas? Jai, ar jums?

Ją išprievartavo... Prieš 8,5 m.! Ir visą tą laiką ji palaikė su "prievartautoju" ryšius Dabar jai 26,5 m. ir ji jau turi milijonus! Bet NETURI pažįstamų Įtariu, kad ji ištekėjo už dar vieno "milijonieriaus prievartautojo" O ant senojo pyksta, kad tas po to "prievartavimo" žieduko ant pirštuko neužmovė
P.S. Man nekeista, kodėl lietuvių taVtos tėtis ideJalas - snaiperis

Sandrita.S

S

12 įrašai

2009/10/18 10:36:01 10:36:01

...

A

113 įrašai

2009/10/18 10:42:50 10:42:50

Vieniša_siela:
Sandrita.S: O man tai norėtųsi visiems pasisakiusiems prieš mane prieiti ir spjauti į veidą, nuoširdžiai sakau. Nieko keista, kad šioje šalyje prievartauja ne tik moteris, bet ir vaikus. O svarbiausią, kad jie lieka nenubausti. Tai kam čia psichiatras reikalingas? Jai, ar jums?

Ją išprievartavo... Prieš 8,5 m.! Ir visą tą laiką ji palaikė su "prievartautoju" ryšius Dabar jai 26,5 m. ir ji jau turi milijonus! Bet NETURI pažįstamų Įtariu, kad ji ištekėjo už dar vieno "milijonieriaus prievartautojo" O ant senojo pyksta, kad tas po to "prievartavimo" žieduko ant pirštuko neužmovė
P.S. Man nekeista, kodėl lietuvių taVtos tėtis ideJalas - snaiperis

Na kadangi visiems idomu, kaip beveik 27metu mergina (be keliu dienu ) turi saskaitoje nemazai nuliuku, atsakau: pardaviau nereikalinga mociutes buta-> nusipirkau sklypa (buvo skubus pasiulymas)->sklypa padalinau i 2 skl. ir pardaviau. Po to dar vienas ir dar vienas... Na ir dar aisku akcijos (kurias spejau laiku parduoti). Ar dar kam kas idomu?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume