AS: Pries 8,5 metus, kai man buvo 18 metu- mane isprievartavo per 1 pasimatyma. Tada man neuzteko drasos kreiptis i policija, nes pabijojau viesumo, apkalbu ir tp. Po to ivykio nutariau palaikyti bendravima su tuo vyru, tam, kad tiesiog nepamesciau jo is akiu ir sugalvociau, ka daryti toliau. Praejo 8,5 met. ir kuo toliau, tuo labiau jauciuosi nuskriausta. Labai noriu jam atkersyti. Tada nieko nedariau, nes tai itakingas ir zinomas vieno TV kanalo direkt.; ir dar su 6 nuliukais banko saskaitoje. Siandien as jau nebe tokia silpna, taip pat su 6 nuliukais banko saskaitoje ir pagaliau galiu stoti i kova pries ji. Siandien viesumo jau nebijau, nes tas zmogus buvo mano gyvenime, nuskriaude mane ir per 8,5 metu nei karto neatsiprase, ir nepripazino savo kaltes. Kaip galvojate, ar man verta jam kersyti? Siandien uz pinigus galiu nupirkti viska ir visiskai sugriauti jo ir jo seimos gyvenima, bet ar verta? Niekaip negaliu suvaldyti neapykantos jausmo. Pasakiau jam i akis, kad galiu jam ir atkersyti uz isprievartavima, o jis man grasindamas atsake: ,,blogis gimdo blogi,,. Ar Jus stotumete i kova su galingu ir labai turtingu zmogum? As turiu tik pinigus, bet 0 pazinciu.
o kaip tu įrodysi? nulis šansų po tiek laiko... gal tai tik tavo išmįslas