Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mane isprievartavo

Mane isprievartavo

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/18 11:48:50 11:48:50

O kaip tai 27 metų mergina gali pažinčių neturėti?
Dirbi pradinių klasių mokytoja Kirtimuose? Bet čigonai tai dar ir ohoho kokia galinga pažintis. Keista. Kaip ir ne pati žiopliausia atrodo. Nuliukus užsidirbti - tai jau irgi žmogaus apsukrumo rodiklis

A

113 įrašai

2009/10/18 12:10:16 12:10:16

Svečias: O kaip tai 27 metų mergina gali pažinčių neturėti?
Dirbi pradinių klasių mokytoja Kirtimuose? Bet čigonai tai dar ir ohoho kokia galinga pažintis. Keista. Kaip ir ne pati žiopliausia atrodo. Nuliukus užsidirbti - tai jau irgi žmogaus apsukrumo rodiklis

Ne manau, kad siuo klausimu man labai pravers pazintys: Mokesciu inspekcijoje, pas notarus, pazint. su statybu bendrovem (kurios bankrutuoja) ar nekilnojamo turto agenturom. Tai kurias man pritaikyti? P tokiu painciu, kaip: teisetvarka, policija, ziniasklaida- as neturiu, o jis turi.

A

113 įrašai

2009/10/18 12:16:00 12:16:00

ir su buvusiais ministrais nedraugauju- o jis taip

kora

K

2495 įrašai

2009/10/18 12:33:30 12:33:30

marijuana: ... bet teisybė nugalėtu... nežinia kam...

"marijuana", pirmoj eilej ji reikalinga sau, kad eitum tiesiai ryztingai ir isdidziai iskeles galva, o ne pakampiais susikuprines bailiu zvilgsniu, svarbu, pinigelis saujoj, kuri gal elgetai geriau reiketu atiduoti, kad pasimelstu ne vien tik uz tave, bet ir kitus.

Suprask, teisingai. Tai atsakymas i klausima: Kam?, taciau nera aprasymas apie tave.

kora

K

2495 įrašai

2009/10/18 12:49:33 12:49:33

AS: ... Ar dar kam kas idomu?

"AS", jei rankas nuleisi ir sustosi, vidinis blogis issikeros dar labiau ir nuo to tau bus tik blogiau. Ramybe vidine turi Siela vainikuoti. Kai nameliai kortu griuva, nepergyvenk, nepades nei pazintys fiktyvios, nei ministrai laikini.

leagere

L

354 įrašai

2009/10/18 17:47:07 17:47:07

Be galo keistai skamba visa istorija.. toks jausmas kad kažkas čia ne taip... bet kokiu atveju veikiantieji asmenys vienas kitam neabejingi, ir autorei patarčiau dar labai gerai pamąstyti, ko ji siekia ir tikisi...

miegapele

M

140 įrašai

2009/10/18 18:10:24 18:10:24

AS: Pries 8,5 metus, kai man buvo 18 metu- mane isprievartavo per 1 pasimatyma. Tada man neuzteko drasos kreiptis i policija, nes pabijojau viesumo, apkalbu ir tp. Po to ivykio nutariau palaikyti bendravima su tuo vyru, tam, kad tiesiog nepamesciau jo is akiu ir sugalvociau, ka daryti toliau. Praejo 8,5 met. ir kuo toliau, tuo labiau jauciuosi nuskriausta. Labai noriu jam atkersyti. Tada nieko nedariau, nes tai itakingas ir zinomas vieno TV kanalo direkt.; ir dar su 6 nuliukais banko saskaitoje. Siandien as jau nebe tokia silpna, taip pat su 6 nuliukais banko saskaitoje ir pagaliau galiu stoti i kova pries ji. Siandien viesumo jau nebijau, nes tas zmogus buvo mano gyvenime, nuskriaude mane ir per 8,5 metu nei karto neatsiprase, ir nepripazino savo kaltes. Kaip galvojate, ar man verta jam kersyti? Siandien uz pinigus galiu nupirkti viska ir visiskai sugriauti jo ir jo seimos gyvenima, bet ar verta? Niekaip negaliu suvaldyti neapykantos jausmo. Pasakiau jam i akis, kad galiu jam ir atkersyti uz isprievartavima, o jis man grasindamas atsake: ,,blogis gimdo blogi,,. Ar Jus stotumete i kova su galingu ir labai turtingu zmogum? As turiu tik pinigus, bet 0 pazinciu.

Buti prievartos auka - situacija sudetinga. Nemanau kad tas vyras gerai jauciasi salia taves gyvendamas, nors tik Dievas zino kiek jis suvokia kokia zala tau padare. Teisingai jis sako blogiu blogio nenugalesi ir tikrai tavo savijauta nepageres jei sugriausi dar kelis gyvenimus. Tau rikia ne kersyti, o atrasti kas dirba su prievartos aukom ir gali tau padet issigydyt savo sirdi, kad galetum ateity sukurt sekmingus santykius ir buti laiminga, nes budama auka tu automatiskai kersysi visai vyru giminei ir negalesi iki galo pasitiket.
Jei turi ir nori panaudot savo nuliukus, padaryk reklamos kampanija apie prievarta ir kas atsitinka ja patyrus. Tai pasitarnaus kad tokiu auku butu maziau, dauguma prievartautoju nesupranta kokia zala jie padaro, juk filmuose rodo kitaip

Trolis

T

213 įrašai

2009/10/18 19:27:41 19:27:41

O man susidare toks ispudis, kad tas buves prievartautojas- dabartinis tavo teisetas vyras... Ir tie atsidare 6 nuliai tavo saskaitoje- bent jau dalis jo darbo vaisiu.
Ir, kaip cia auksciau buvo rasyta, akivaizdu, kad abi puses viena kitai neabejingos.
Istorija, verta kokiu 100 seriju muilo operos...

riagis

R

3 įrašai

2009/10/18 19:43:04 19:43:04

isprievartavimas yra niekšingas dalykas Prievartautojo auka isgyvena daug psichologiniu emociniu isgyvenimu daugelis issimena ivyki ir nesioja savyje visa gyvenima Tuo pat ir savyje nesioja kersto paniekos jausmus RE naturalu jaucia ta pati Buna dienu kai tai kai kersto jausmas padazneja bet RE sunku tai ivertinti ir ji nori pasidalynti savo isgyvenimais ir laukia patarymo palaikimo RE PATARSIU ;Laikas pats nubaus ta kaltininka ir nieksa RE tau stirybes

Inga-ramune

I

199 įrašai

2009/10/18 19:45:42 19:45:42

Uzuojauta didziausia, vyrai kartais elgiasi kaip paskutiniai stuobriai. Pati turiu panasia istorija, kur teko po to ne vienus metus gydytis depresija ir statyti gyvenima is naujo. Po to dar buvau su tuo zmogum susitikus - jis du metus praleido psiachiatrinese ir t.t.
Ir tuo metu net geriausia drauge nepalaike, taip cia mes siais laikais gyvenam. Po to ji mano sesei pasake, kad gal ir neteisingai pasielge, bet saukstai labai stipriai po pietu. Vnz, teisybes cia nerasi, o gal ir nereikia ieskoti.

Man rodos, jei vyras taip gali pasielgti su moterimi, tai nevertas yra vyro vardo. Tikra vyra visiskai kitaip piesciau, o ju ir yra, vaiksto ir jie zemele.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume