Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mane isprievartavo

Mane isprievartavo

renuske

R

18 įrašai

2009/12/29 09:32:32 09:32:32

Advokata?:))))))))))))) jei taip daro ji jam nei pirma nei paskutine, davei vaikinam po simtuka ir po beisbolo lazda vakarai tamsus ir laikai neramus:) P.S jei ka tai as tipo tik juokauju:) (TIPO) O TEISISKAI SIAIS LAIKAIS GALI TIK GARANTINIAM REMONTUJ TELEFONA ATIDUOT IR TAI NE VISADA:)))

xxx

X

308 įrašai

2009/12/29 13:45:50 13:45:50

Kad cia panele spangsta net nejaucia uzdirbo milijonus spekuliuodama NT, bet pazinciu neturi? Vien sklypa perpardavus neuzdirbsi, reikia keisti paskirtis ir t.t., o tam jau savaime reikia pazinciu, ir gana itakingu.
Isprievartavo, bet rysiu nenutrauke? tai matyt patiko, ir lauke kol pakartos O dabar nesulaukusi pakartojimo ir supyko...

Lijundra

L

52 įrašai

2009/12/29 14:47:46 14:47:46

renuske: Advokata?:))))))))))))) jei taip daro ji jam nei pirma nei paskutine, davei vaikinam po simtuka ir po beisbolo lazda vakarai tamsus ir laikai neramus:) P.S jei ka tai as tipo tik juokauju:) (TIPO) O TEISISKAI SIAIS LAIKAIS GALI TIK GARANTINIAM REMONTUJ TELEFONA ATIDUOT IR TAI NE VISADA:)))

Na, kodėl tik smurtauti, beisbolo lazdos ir visą kitą Juk bet kuriam veiksmui visuomet reikalingas paskatinimas, atleiskit bet man tai primena seną anekdotą apie užpuolimus parke. Kai dvi senučiukės pasibėdavojusios, kad jame nesaugu, prievartauja; vis tiek nusprendė eiti į parką.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/12/29 15:47:58 15:47:58

Nesuprantu-o koks tikslas kalbėti apie prievartavimą po aštuonių metų?
Taip, tema yra labai delikati ir šiuo atveju suprantu autorę ir užjaučiu-turėjo būti labai skaudu, kad nepavyksta pamiršti po tiek metų. O turbūt ir šeimos nesat sukūrusi, nes sunku pasitikėti kitu vyru.
Manau, kad reiktų kelių psichoanalizės seansų-padeda susivokti savyje. Arba rašymas ant popieriaus padeda-tiesiog surašyti jausmus, kuriuos jautėte ir po kurio laiko popierių mesti lauk kartu su negerais prisiminimais.

colas

C

2 įrašai

2010/01/02 13:06:17 13:06:17

na kad isprievartavo ir praejo 8,5 metai tai didelis laiko tarpa. ir nemanau kad gali siuo metu kas padeti. manau reikejo kreiptis tuo metu. nes kaip dabar tu irodysi kad tai buvo?geriau jam asmeniskai "uzlipti " ant sazines kad jis grauztusi viduje pats. priversk ji taves atsiprasyti viesai.

marijele

M

8 įrašai

2010/01/02 20:29:20 20:29:20

Si istorija keista. Jei tas zmogus zinomas,ir nepalaikant rysiu jo nepamesit is akiu. 8m. su juo bendrauti tikrai nebutina,kaip ir girtis savo saskaita...Gyvenkit savo gyvenima be jo,pykit ar spjaukit,bet pas psichologa jums tikrai reikia.

:)

:

20 įrašai

2010/01/04 23:06:53 23:06:53

Nepatikesit! Uzbludijau y saita atsitiktinai, paskaitinejau- isvada: "mergaite" pilna jaunatviskos fantazijos- rasineja, tautiecius savo sexualinem fantazijom uzima ( O SIE RASO, komentuoja- uzjaucia ir ne...) . Visu pirma - kas turi KIEK SMEGENU, tiems tokios istorijos nenutinka. Antra - parodykit man boba su "limonu" verkslenancia (juk limono be diedo, boba paprastai, viena pati, neuzsidirba) RASYKIT, RASYKIT, JUK KRIZE, KAZKUOM REIK UZSIIMT )

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/01/05 07:33:12 07:33:12

Seksas ir smurtas turi tam tikrą specifinį ryšį, susietą su prigimtimi, gamta, evoliucija. Smurtą vienokį ar kitokį patiria daugybė žmonių Tai yra užprogramuota prigimtyje. Vien kaltinti vyrus, kad jie, mes, esame linkę smurtauti tik dėl savo pačių kaltės nėra visai teisinga, nes tai yra paslėpta genuose ir tuose, deja, kuriuos perduoda, perneša moteris, motina savo sūnui. Juk yra teisėta konkurencija, yra kova už būvį, yra varžybos, lenktynės, pasauly nuolat vyksta karas ir vyksta natūralioji atranka, vyksta koreguojama atranka ir suteikiama teisė, galimybė gyventi tiems, kuriuos Gamta jau buvo nurašiusi, pasmerkusi. Mane irgi, nes kažkada jaunystėje, kai man buvo 19 metų, buvau kiaurai pervertas ir manęs šiaip jau nebeturėtų būti, jei ne medicinos mokslas. Beje, pagrindinis ir pats stipriausias instinktas yra kovos už būvį instinktas, o jei grubiai – tai žudymo instinktas, teikiąs didžiausia malonumą, didžiausią pasitenkinimą – prigimties orgazmą. Be abejo, tik ne aukai, tampančiai maistu, išgyvenimu, darbo vieta, pajamomis, turtu, karjera stipresniam, pavyzdžiui, politikui, verslininkui ir pan. Vyrai, manau, patiria kur kas didesnį smurtą nei moterys. Skirtumas tik tas, kad vyrai patiria fizinį smurtą nuo vyrų, o naudą gauna žmona, jo moteris, nes rezultatą neša žmonai, šeimai. Aišku, technologijos, civilizacija ir išpuikęs vyrų protas įnešė čia atitinkamas korekcijas taip pat. Išmokino pabėgti nuo atsakomybės, nuo rūpinimosi savo vaikais. Nuo moterų vyrai patiria rafinuotą psichologinį smurtą. Moterims Gamta, Dievas yra palikęs ne mažiau galių prieš vyrus ir būdų jiems, mums, suvaldyti ir apsiginti arba net sunaikinti. Moters lytinio išprievartavimo skausmas ir prievarta, pažeminimas ir, tarkim, mano kūno perdūrimo skausmas ir pasekmės sveikatai nelabai sulyginamos. Toks yra gyvenimas, taip Gamtos padaryta ir labai stipriai, kad moteris dės savo proto puikybės neatsisakytų pratęsti giminę ir nenustotų mylėtis ar seksuoti, lytiškai santykiauti su vyrais, todėl ir yra užprogramuotas smurto elementas ir abu negali būti vienodai fiziškai stiprūs, nes jie tada nesimylėtų, o užmušinėtų vienas kitą ir žmonija išnyktų.

Gvardietis

G

107 įrašai

2010/01/11 22:23:22 22:23:22

Lelis Borgia: Seksas ir smurtas turi tam tikrą specifinį ryšį, susietą su prigimtimi, gamta, evoliucija. Smurtą vienokį ar kitokį patiria daugybė žmonių Tai yra užprogramuota prigimtyje. Vien kaltinti vyrus, kad jie, mes, esame linkę smurtauti tik dėl savo pačių kaltės nėra visai teisinga, nes tai yra paslėpta genuose ir tuose, deja, kuriuos perduoda, perneša moteris, motina savo sūnui. Juk yra teisėta konkurencija, yra kova už būvį, yra varžybos, lenktynės, pasauly nuolat vyksta karas ir vyksta natūralioji atranka, vyksta koreguojama atranka ir suteikiama teisė, galimybė gyventi tiems, kuriuos Gamta jau buvo nurašiusi, pasmerkusi. Mane irgi, nes kažkada jaunystėje, kai man buvo 19 metų, buvau kiaurai pervertas ir manęs šiaip jau nebeturėtų būti, jei ne medicinos mokslas. Beje, pagrindinis ir pats stipriausias instinktas yra kovos už būvį instinktas, o jei grubiai – tai žudymo instinktas, teikiąs didžiausia malonumą, didžiausią pasitenkinimą – prigimties orgazmą. Be abejo, tik ne aukai, tampančiai maistu, išgyvenimu, darbo vieta, pajamomis, turtu, karjera stipresniam, pavyzdžiui, politikui, verslininkui ir pan. Vyrai, manau, patiria kur kas didesnį smurtą nei moterys. Skirtumas tik tas, kad vyrai patiria fizinį smurtą nuo vyrų, o naudą gauna žmona, jo moteris, nes rezultatą neša žmonai, šeimai. Aišku, technologijos, civilizacija ir išpuikęs vyrų protas įnešė čia atitinkamas korekcijas taip pat. Išmokino pabėgti nuo atsakomybės, nuo rūpinimosi savo vaikais. Nuo moterų vyrai patiria rafinuotą psichologinį smurtą. Moterims Gamta, Dievas yra palikęs ne mažiau galių prieš vyrus ir būdų jiems, mums, suvaldyti ir apsiginti arba net sunaikinti. Moters lytinio išprievartavimo skausmas ir prievarta, pažeminimas ir, tarkim, mano kūno perdūrimo skausmas ir pasekmės sveikatai nelabai sulyginamos. Toks yra gyvenimas, taip Gamtos padaryta ir labai stipriai, kad moteris dės savo proto puikybės neatsisakytų pratęsti giminę ir nenustotų mylėtis ar seksuoti, lytiškai santykiauti su vyrais, todėl ir yra užprogramuotas smurto elementas ir abu negali būti vienodai fiziškai stiprūs, nes jie tada nesimylėtų, o užmušinėtų vienas kitą ir žmonija išnyktų.

Naturali atranka,kova uz buvi... dar pradek cia propuogoti Hitlerio mein kampf.Juodai uzknisai su savo politikavimu,jei nori varyti savo politikas,tai pasirink tam reikalui skirtus tinklalapius.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/11 22:33:10 22:33:10

Tai kad čia į tema pasisakė kolega

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume