2010/08/15 17:38:57 17:38:57
Kurva tai ir iesko ka cia daugiau diskutuot mazu koki lita uz dziundze gaus ar kitaip kas nors atsidekos kas cia neaiskaus spirt lauk tokią senai reikia,nebūk lopas iš tavęs tyčiojasi nesupranti ar ka patarimų dar cia klausinėja pats zinai ka turi daryt .
mergina - moteris
M
1 įrašai
2010/08/15 18:11:56 18:11:56
Svečias: Kurva tai ir iesko ka cia daugiau diskutuot mazu koki lita uz dziundze gaus ar kitaip kas nors atsidekos kas cia neaiskaus spirt lauk tokią senai reikia,nebūk lopas iš tavęs tyčiojasi nesupranti ar ka patarimų dar cia klausinėja pats zinai ka turi daryt .
klausyk Rimuk, xxx ir kaip ten tu dar vadiniesi, o dabar jau ir ''svecias''.
Buk geras, nerasyk savo rasliavu, kuriu neimanoma suprast del tavo ''didelio gramatikos mokejimo'' ir diletantisko sampratavimo, nereiks koliotis ir visiems lengviau bus. Is anksto dekojame.
2010/08/15 18:12:27 18:12:27
Svečias: Kurva tai ir iesko ka cia daugiau diskutuot mazu koki lita uz dziundze gaus ar kitaip kas nors atsidekos kas cia neaiskaus spirt lauk tokią senai reikia,nebūk lopas iš tavęs tyčiojasi nesupranti ar ka patarimų dar cia klausinėja pats zinai ka turi daryt .
klausyk Rimuk, xxx ir kaip ten tu dar vadiniesi, o dabar jau ir ''svecias''.
Buk geras, nerasyk savo rasliavu, kuriu neimanoma suprast del tavo ''didelio gramatikos mokejimo'' ir diletantisko sampratavimo, nereiks koliotis ir visiems lengviau bus. Is anksto dekojame.
2010/08/15 18:53:30 18:53:30
tu kas čia tinklapio savininkė eik tu zinai kur nu pati supranti kur is anksto dėkoju tokios man nevadovaus.pačios issaukiat priesprieša savo rasliavom ir žeminat kitus ir galvojat kad jūs zodis paskutinis na jau ne tad užsikisk ir pati čiuozk bo pats tai kaip tu sakai rasliava tave is cia isprasysiu dar viena pranasė atsirado. .
2010/08/15 19:06:10 19:06:10
Bet žiūrėk, gramatika iš karto pagerėjo
Vadinasi tikslas pateisina priemones.
Dar pora tokių paaiškinimų - ir gal net norimą išsakyti mintį pavyks suprasti.
Į jūsų sveikatą.
2010/08/15 19:15:40 19:15:40
Nu matai galima juk be piktumo bendraut ir priešpriešos čia tokia tema jei ženota moteris ieško meilužio, tai jei būtų mano žmona tai savaime suprantama daugiau tokia nebūtų, aš tik atstovėt norėjau savo pozicija, tad tamstos pyktis mano atžvilgiu nieko nelemia ,puolamas aš visada ginuosi o ne bėgu iį krūmus.
2010/08/15 19:53:38 19:53:38
1) tavo rašliava piktinosi e vienas žmogus ir būtum atidesnis - suprastum, kad "svečias" buvo ne vienas
2) visokių yra ir visokių reikia. nebeskaitinėjau visos tos temos - bet anketa pažinčių puslapye dar nereiškia, kad moteris ieško meilužio (nepamirškit ir kažkieno pikto pokšto galimybės). ir kaip taip atsitiko, kad tas vedęs vyras naršo po tuos puslapius - kad matyt narių anketas juk irgi reikia ten būti užsiregistravusiu.
3) kai žmoną turėsi tada ir aiškink apie konkrečią situaciją - gyvenimas būna visoks
4) ir galiausiai - aš vistiek nesupratau kas čia tave puolė ir nuo ko čia gintis ir pozicijas atstovėti reikėjo?
2010/08/15 20:13:56 20:13:56
bet kas idomiausia, tai kad Rimukui su buteliuku - xxx dar vadinamam, tai sakyk nesakes, bet raso be tu savo kableliu ir tos tirados ne velnio nesuprasi. supratau tik, kad cia visos kurvos, pardavinejancios dziundzes. Bet ka gali zmogus, pats budamas vos ne 50 senberniu pasakyti, jokios patirties nei apie seiminini gyvenima, nei apie vaiku auginima nenutuokiantis.
2010/08/15 20:18:39 20:18:39
O as tai darau taip: paziuriu, jei tekstas prasideda mazaja raide ir visam 4 eiluciu poste nera nei vieno kablelio ir tik liejama pagieza, vadinasi tai musu ''didysis rasytojas'' apsireiske ir net nesivarginu skaityti.
Nu gal Dievas pades musu rasytojui zmona kitose svetainese rasti, tai nebevargins jis cia skaitytoju.
2010/08/15 20:22:36 20:22:36
Jau paaiskinau nenoriu to zodžio kartot antra karta jei žmona nuo vyro laksto pas meiluži, tai ji yra tokia kokia rasiau anksciau cia yra diskusija apie tai taigi ir jos gynimas siuo atveju tai mano nuomonės ir tų kurie raso kitaip nesutapimas as paaiskinau kaip galvoju apie ta moterį ,be to jai tokiu nebūtų tai ir maziau seimų issiskirtu dėl sio reikalo daugiau nenoriu eskaluot sios problemos nes matau mėgstat pasiginčyti o as tik nuomonę išreikt ir tikrai jau ne jum sprest rašinėti man čia ar ne jeigu norit kad nerašinečiau turit tokia teisia apskūst mane adminui o šis įvertines situacija mane užblokuot tik nelabai suprantu ko keliat bangas jus irgi svečias veido nerodot, gero vakaro nesusigadinkit nuotaikos nakčiai nes paskui nesimiega nes man jau tikriausiai nesimiegos ,gero vakaro.IR KAM MAN TIE KABLELIAI
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume