Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Moteris iesko meiluzio

Moteris iesko meiluzio

pirmas kartas

P

4 įrašai

2010/06/14 21:45:53 21:45:53

Demesio !
Yra tokks pasivadines "svecias"- tai kazkoks iskrypelis.Reiskiasi visuose forumuose ir kysa visur savo nuomone.Nekreipkite i ji jokio demesio.Jis arba yra tiesioginis iskrypelis arba beviltiska davatka

liux.mergyte

L

2 įrašai

2010/06/18 12:27:15 12:27:15

Na, zinot, kodel moteris iesko meiluzio???? Ogi todel, kad nebera tarp vyro ir moters siltu santykiu arba jie yra, bet nepilnavertiski... Vyrui atrodo, kad viskas gerai, o moteriai truksta... Juk mums visad negana ir negana... Beto, reikia kazko naujo, nepatirto, neisbandyto, naujos aistros, naujo jaudulio ir pan.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/06/18 12:43:19 12:43:19

Na zinai, vyras - ne klounas, kad tave visa gyvenima linksmintu, o tu ne avele, besigananti po pieva ir vis ieskanti nauju sviezios zoles plotu.

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/06/18 13:06:52 13:06:52

pirmas kartas: Moteriskaites,jei norite rasti normalu meiluzi klaipedoje tai galiu pasiulyti kaip tai padaryti,man tai paaiskino drauge.Nereikia jokiu anketu,seskite ant dviracio nuvaziuokite i Smiltyne kokiu 6 km.Ten kur dege miskas nusileiskite prie juros ir judekite link juodkrantes.Ten tikrai yra vienisu kaitinanciu sauleje vyru.Nesidrovekite juk norite tikslo.Jei pamatote kad jums priartejus jis ar jie apsivercia ant pilvo arba jei stovejo tai atsigule ivertinkite ji savo akimis,kokio jus norite sutikti ar apkunaus ar pagyvenusio ir t.t.Man jau 45 m.ir as tikrai radau sau tinkama,maniau kad jaunesnis o pasirode kad 7 m.vyresnis.Priejau prie jo ir paprasiau paziureti mano dviracio,kad kazkas atsitiko.Aisku jis pasimete,bet as pasakiau kad nesidrovetu juk esme suauge ir paklausiau ar galiu isitaisyti salai kol jis sutvarkis man dvirati,Nugalejau save ir nusirengiau,na o toliau tai tai,vienu zodziu ryztingai emiausi iniciatyvos ir po keliu susitikymu as savo pasiekiau,pilnai patenkinau savo "moteriska" alki.Dabar susitinkame gan daznai,bet tik tada kai as noriu,jam uzdraudziau man skambinti ir jokiu dovanu ir paramos man nereikia.Vienu zodziu dabar jauciuosi kaip naujai uzgimusi negu iki tol meditavau su savo vyru.Jis irgi vedes tik zmona ilgai buna uzsienyje nes ten dirba.Fantastika,jokiu isipareigojimu,jokiu lygu gavimo ir patikekite pasirodo kad as jam esu pirma kita moterys,todel man taip gera.Bandykite ir jus,nerasite tai nors gamtoje pabusite,o gal pasiseks ten tikrai neblogu rimtu vyru buna ne taip kaip iskrypeliu oficialiu nudistu pliazuose.Sekmes "Undine"

bet ir kaliu pasirodo ten buna.

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/18 13:09:02 13:09:02

ne kaliu o aistringu moteru norinciu buti meiluzemis. o jus ne to ieskote?
ar ne jus norejote jaunos raganos?

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/18 13:40:59 13:40:59

Svečias: ne kaliu o aistringu moteru norinciu buti meiluzemis. o jus ne to ieskote?

Galim vadinti kaip norit, esmes tai nekeicia. O apie raganas tai cia jumoro formoj buvo. Nors man tikrai patinka pabendrauti su jaunom, idomiom merginom. Nesakau, kad seksas yra blogai, bet nemanau kad tuom kaip elgiasi ta persona reiketu girtis ir didziuotis.

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/06/18 14:06:07 14:06:07

Svečias:
Svečias: ne kaliu o aistringu moteru norinciu buti meiluzemis. o jus ne to ieskote?

Galim vadinti kaip norit, esmes tai nekeicia. O apie raganas tai cia jumoro formoj buvo. Nors man tikrai patinka pabendrauti su jaunom, idomiom merginom. Nesakau, kad seksas yra blogai, bet nemanau kad tuom kaip elgiasi ta persona reiketu girtis ir didziuotis.

Nors paziurejes dabar i temos pavadinima supratau, kad mano rasliava ne tuo adresu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/12 12:06:07 12:06:07

Nei kaip negaliu suprasti. Tai ar čia bandoma ką nors surasti? ar tik "varyti" ant moterų, kurios ieško meilužių?

pats asmeniškai ieškau tokios

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/12 12:30:16 12:30:16

Svečias: Nei kaip negaliu suprasti. Tai ar čia bandoma ką nors surasti? ar tik "varyti" ant moterų, kurios ieško meilužių?

pats asmeniškai ieškau tokios

Sėkmės sporte, suderink paieškas su žmona ir vaikais, kad kriterijai sutaptų. Būk tikras vyras - ir žmonai tuo pačiu meilužio paieškok, o vaikams pedofilo. Liux šeimynėlė

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/15 11:56:47 11:56:47

Svečias: Sėkmės sporte, suderink paieškas su žmona ir vaikais, kad kriterijai sutaptų. Būk tikras vyras - ir žmonai tuo pačiu meilužio paieškok, o vaikams pedofilo. Liux šeimynėlė

kažkaip tikėčiausi, kad tokio dorovingo požiūrio žmogus net neskaito tokios nedoros temos

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume