nebijok, pupuli, musu su tavim santykiai isliks paslaptyje
tai as tai nebijau, nes nera ko bijoti... as cia tik stebetojas is salies, forumo dalyvis:)
marijuana
2009/03/29 21:24:00 21:24:00
tai as tai nebijau, nes nera ko bijoti... as cia tik stebetojas is salies, forumo dalyvis:)
sub
2009/03/30 08:48:41 08:48:41
O aš... net baisu... esu vedes, brandus zmogus... Taciau jau senokai i galva lenda ikyrios mintys, erotinės fantazijos apie... žmogieną. Yra didelis noras paragauti, ir tuo paciu didele baime del pasekmiu. Tiek fiziologiniu, tiek psichologiniu.
gal čia yra tokiu, kurie tai perėjo?...
Manau, kad anksčiau ar vėliau vis tiek pabandysiu. (Kaip Yolantayo - santykius su kita moterimi (#17190): nes juk turbūt tuomet bent jau įkyrios mintys (galinčios peraugti į obsesinį-kompulsinį sutrikimą), apleis.
Ir argi tai nusikaltimas???
Ponia Dainelė, galit būti rami, tikrai jūsų negaudysiu ir nežudysiu. Ketinu paragauti tik to, kuris pats norės ir TIK tada, kai jis pats numirs.
Na pagalvokit, kas geriau: būti knbždančių kirmėlių ėdamam, fui , dvokti po žemėm - ar būti iškilmingai suvalgytam tokios vertingos būtybės kaip kitas žmogus (aš). Tai būtų šioks toks jo gyvenimo pratęsimas mano asmeny.
Tik būkštauju... nesinoretu velti i tai kazka is pazistamu rato. Cia turbut kaip ir su kokia ispazintimi, lengviau yra atsiskleisti visiskai nepazistamam zmogui. Tam atvejui, jei tai nepatiktu, ar del kitu priezasciu nepazistamas zmogus ir liktu nepazistamas. Draugui tektu visa laika ziureti i akis. Taciau visos mano pastangos rasti toki nepazistamaji deja niekur nenuvede, kandidatu daug, o pasitikejimo jais nera. Stai ir belieka grauzti save mintimis kas butu, jei butu, kaip butu...
Vokietijoje buvo, kad vienas vyras kitą GYVĄ!!! ėmė valgyti. Tiesa, to valgomojo Pasididžiavimą jiedu suvalgė drauge. Pagrindinis likęs gyvas buvo nuteistas, vargšelis...
O kodėl? Koks kieno reikalas, ką veikia du suaugę žmonės savo laisva valia??????
Vienas svajojo būti suvalgytas, kitas - suvalgyti.
O prichologinės pagirios. O jei man patiks? Ir norėsis dar? Be to, suprasiu, kad aš - nenormalus. Šitoj ksenofibiškoje šalyje stogas gali nuvažiuot. Ir dar - visokių Gayju tiklalapių pilna, o kur kanibalų?
Gal kas man emaila?
Gal norit isbandyt... jusu likimo privalumus jau aprasiau - isvengsit kirmeliu.
Tik prieš tai prašyčiau sveikatą pasitikrinti - kad manęs kokia liga neužkėstumet. baisu gi.
O... svarstau... nuo kurios vietelės pradėt - kur riebaliuko daugiau, ar raumenuko. Turbūt kepta skaniau. Gal patartumėt?
zodiakas9
2009/03/30 10:44:25 10:44:25
Tiesa sakant nelabai as supratau sio komentaro (jei ji taip galima pavadinti) minties, kazkoks pykcio ir neapykantos issiliejimas. As tik vieno niekaip negaliu suprasti: ka tokie zmones, su tokiomis mintimis veikia tokiuose forumuose? Panasu kad butent jiems labiausiai reikalinga psichologine pagalba. Nors kita vertus, gal ir gerai kad issilieja internete, butu daug blogiau jei pradetu savo emocijas reiksti gatveje...
Galima tik pasidziaugti kad tokiu "komentatoriu" yra mazuma, daugumai tikrai esu dekingas uz mintis. Noras, zinoma, teigti kad problemos nebeliko, negaleciau.
Lelis Borgia
2009/03/30 10:49:29 10:49:29
Nagi ryžkis, kam dar čia tą gumą tempi? Po to papasakosi, kaip buvo be nutylėjimų. Publika gi laukia...aptarsime.
kora
2009/03/30 14:07:27 14:07:27
Gaila, nespejote Praeita laikotarpi vyko valstybines reiksmes projekto igyvendinimas, kurio dabar visi kratosi kaip maro, nesuprasdami, kas galejo ji pasirasyti ir pradeti igyvendinti. Ten darzelinukams buvo sekamos pasakos homoseksualumo orientacijos pagrindais. Nereikeje butu klausineti apiE pritarima.
Ryztis ar ne? - kodel klausiate kitu patarimo? Pakankamai jau subrendes turetumete buti ir reiketu jau tureti savo susiformavusia tvirta orientacija
ieva
2009/03/30 16:26:20 16:26:20
Čia tai BEENT!
Pas psihologa, pas psihologa - kuo greičiau!!!
Erikut??
2009/03/30 16:30:36 16:30:36
Sub,man jau baius pasidarė.
ak1303584654_db
2009/03/30 19:05:03 19:05:03
o ko jus taip pakraupot? ar nebepatinka jusu pachiu "geleziniai" ir "protingi" argumentai?
sub komentaras - superinis. galima tik paploti
mie
2009/04/02 19:45:27 19:45:27
niekas taves nesuprato ... Juokiaus iki apsisiusiojimo ,aciu uz subtilu jumora
EricaSky
2009/04/02 21:39:18 21:39:18
tai normalu