Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Noriu vaikino už pinigus...

Noriu vaikino už pinigus...

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/11 17:47:39 17:47:39

man atrodo,kad Zuzanos durnelis jau nebeateis prie katedros boksto,nes neturi to 1000 uz nusiurusios prostitutes paslaugas susimoketi

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/11 18:06:13 18:06:13

Proto reik turet stuka uzdirbt.
Bet moketi uz paziureti i trecia pasaulini kara del ko per langa sokineti...
Moketu desimt kart tiek, nepasirasyciau.

zuzanna

Z

12 įrašai

2012/04/11 18:23:33 18:23:33

Svečias: man atrodo,kad Zuzanos durnelis jau nebeateis prie katedros boksto,nes neturi to 1000 uz nusiurusios prostitutes paslaugas susimoketi

mazvaikuti, teatleidzia tau Dievas uz tas slikstybes, kur loji ant manes , nes tavo baisus zodziai kaip rupuzes lenda is tavo burnos, tai kas tada viduje tavo????

mazvaikuti (nes protingas vyras taip nekalbetu), tavo siauram proteliui logiskai ir dedukciskai aiskinu:
1.kaip galima nemacius zmogaus vadinti ji nusiurusiu (nebent tu pats nusiures ir su nusiurelem bendrauji, ir net nesivazduoji, kad gali buti ir graziu mielu merginu)
2. kaip protelis tavo nesinesa, kad kai durnelis ateina atlikti masaza graziai merginai, tai kuris is ju prsotitutas?????

gal tas durnelis susimoka, nes niekas apskritai jam neleidzia prisiliesti prie kitos merginos kuno, o cia juk eina pas grazuole ir turi kazkaip tai kompensuoti

zuzanna

Z

12 įrašai

2012/04/11 18:28:43 18:28:43

Svečias: Proto reik turet stuka uzdirbt.

cia tas pats durnelis tirkiausiai

durneli, aiskinu antra karta:
1. tas durnelis (kur soko per langa) paprase manes parengt dokumentus isteigi asociacijai, ir pasake kad uz teisines paslaugas susimes
2. kadangi mane tas durnelis jau senai nervavo, tai cia buvo proga pastatyti durneli i vieta, be to jis slyksciai ivardijo "kad susimes",. nes tas durnelis yra durnelsi gyvenime, niekur neistvirtines, kazkur plaikstosi, kazka daro su ufonautais, tai mane sunervino, kad jis sau leido nepagarbiai pasielgti (ir is anksciau keleta kartu buvo negraziai apsielges, nors buvo a la mano draugas)
3. durneli pagasdinau, akd uz asociacijso dokumentus is jo 2000 islupsiu, kadangi jis protingas tik rpie draugeliu- tai prisiko i kelnes ir isoko pro langa

taigi, durnelis pas mane atvaziavo ne i mano paziureti, o pasiimti parengtus asociacijso dokumentus ir uz juos susimoketi, bet apsisko ir pabego

taip ir reikai durneliams, su tokiu net grybaut neiciau (ka jau kalebti apie kitus riekalus )

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/11 18:31:32 18:31:32

Nu jo.
Nera svarbu, kai turi saibu kur pamyzt. Svarbiau estetika.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/11 18:36:23 18:36:23

zuzanna:

cia tas pats durnelis tirkiausiai

durneli, aiskinu antra karta:
1. tas durnelis (kur soko per langa) paprase manes parengt dokumentus isteigi asociacijai, ir pasake kad uz teisines paslaugas susimes
2. kadangi mane tas durnelis jau senai nervavo, tai cia buvo proga pastatyti durneli i vieta, be to jis slyksciai ivardijo "kad susimes",. nes tas durnelis yra durnelsi gyvenime, niekur neistvirtines, kazkur plaikstosi, kazka daro su ufonautais, tai mane sunervino, kad jis sau leido nepagarbiai pasielgti (ir is anksciau keleta kartu buvo negraziai apsielges, nors buvo a la mano draugas)
3. durneli pagasdinau, akd uz asociacijso dokumentus is jo 2000 islupsiu, kadangi jis protingas tik rpie draugeliu- tai prisiko i kelnes ir isoko pro langa

taigi, durnelis pas mane atvaziavo ne i mano paziureti, o pasiimti parengtus asociacijso dokumentus ir uz juos susimoketi, bet apsisko ir pabego

taip ir reikai durneliams, su tokiu net grybaut neiciau (ka jau kalebti apie kitus riekalus )

o kvaisa Afririka-Zuzana-blonde atgijo su visom savo slikstybem.Nedapistitas kankina,ane?Sluotkoti isikisk i p....,krasnavica

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/11 18:38:36 18:38:36

zuzanna:

varna,rasybos pasimokyk,kiekvienam zodi po klaida,tipo teisininke vaidina,8 klasiu nebaigusi priedurne

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/11 18:51:37 18:51:37

kiekvienam durniui aisku,kad jei tema Noriu vaikino uz pinigus tai reikia,kad beviltiskos bobos iesko nusipirkti pasidulkinimui vyra.Kas cia jums neaisku? dundukai kokie tai

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/11 19:01:09 19:01:09

Svečias: kiekvienam durniui aisku,kad jei tema Noriu vaikino uz pinigus tai reikia,kad beviltiskos bobos iesko nusipirkti pasidulkinimui vyra.Kas cia jums neaisku? dundukai kokie tai

tik ne Blondinei.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/11 19:07:35 19:07:35

Svečias: beviltiskos bobos

nebutinai beviltiskos.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume