Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Noriu vaikino už pinigus...

Noriu vaikino už pinigus...

zuzanna

Z

12 įrašai

2012/04/11 13:23:14 13:23:14

nu tai gal snd 19 val susitinkam prie katedros boskto? as busiu su tokia melsva rankine ryskia
ok?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/11 14:10:17 14:10:17

Madam, nepamirškite susimokėti mokesčių

zuzanna

Z

12 įrašai

2012/04/11 14:47:08 14:47:08

o kas tu toks, kad aiskini??
gal is mokesciu inspekcijos ar FNTT ar STT?
ziurekis savo mokesciu

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/11 15:13:16 15:13:16

zuzanna: o kas tu toks, kad aiskini??
gal is mokesciu inspekcijos ar FNTT ar STT?
ziurekis savo mokesciu

O ką? Aš susirūpinęs pilietis. Nelegaliam darbui - ne, o jei jau samdai kažką, tai jau būkite malonūs už gautas pajamas susimokėti. Beje, šiuo atveju tai jūsų, kaip samdančiojo prievolė.

zuzanna

Z

12 įrašai

2012/04/11 16:08:15 16:08:15

klausyk tu susirupines pilieti, nekvaksek, nes zaibas trenks tau i galva

apie prievoles mat dar klega jis

pirmiausiai, kliedesi ,as tau aiskinu, kad turi buti nustatomi svarbus momentai:
1.ar tai nuolatine veikla ar pavienis atvejis?
2. uz kokias paslaugas mokami pinigai?
3. irodyk pinigu mokejimo fakta, o paskui (jei sugebi )kokiu pagrindu tarkim VMI as tureciau moketi (nes buna verslo liudijimai, pvz verslo liudijimas statyboms, vertejavimui, kapu tvarkymui), t.y. ir po to apskaiciuok kokius moekscisu moketi ir tik paskui cia aiskink

ar man tiesiog nueti i VM pasimti 100 Lt ir sakyti - kad esu piliete sazininga , is matymo ir forumo pazistamas vyrukas sumokejo man uz seksualu erotini masaza 1000 Lt,ir kadangi esu pries seseline ekonomika -noriu saziningai sumoketi mokescius ir paremti 2 proc. seneliu namus

as atsimenu toki durneli, kuris vaidindavo pries mane labai geruti, ir ten tokios paslaugos del sutarties paprase, ir sake a la sumesim.kadangi cia ilga priesistore, tai pasakysiu tik tiek, kad man truko kantrybe ir galvojau as ta susireksminusi intriganteli pamokysiu ir pagasdinsiu, bet gavosi taip, kad priremtas prie sienos (kai aplink nera durnu draugeliu pries kuriuos vaidna) jis taip prisiko i kelnes ir pro langa issoko

geraik, kad pirmam aukste gyvenu

moralas: taip kad baik vaidinti ir tu sazininga pilieti ir eik savo mokesciu moketi , o ne kitu skaiciuoti
o jei toks aktyvistas esi- tai paziurek kiek valdzios, partijos milijonus plauna- eik ir aktyviai streikuok pries juos ar su jais, ar siaip pavieniai reiksk nuomone

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/11 16:59:06 16:59:06

Zuzana ar tavo sviesus plaukai?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/11 17:12:35 17:12:35

tai as taip ir nesupratau, kuris cia kuriam mokes Kaip supratau, Zuzana yra tokia baisi k....,kad dykai ant jos nelipa net gerai prisiliuobes senas diedas, tai sitoji stoties uzdarbiautoja gatava berniukui sumoketi uz prajodinejima O samoningas pilietis gerai, kad isikiso,mokescius turi moketi ir stoties kontingentas

zuzanna

Z

12 įrašai

2012/04/11 17:15:06 17:15:06

taip, bet mano plaukai dazyti

o tu, ka toks durnelis esi, kad galvoji-as pasikviesciau koki durneli, leisciau jam daryti man masaza ir dar jam tureciau moketi ?????????
tu ka durnas?
jis man turi moketi maziausiai stuka, kad leidziu prisiliesti prie tokio grazaus kuno ir svelnios odos

eik tu geriau mitinguok, nenusisnkejes

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/11 17:35:22 17:35:22

zuzanna: taip, bet mano plaukai dazyti

o tu, ka toks durnelis esi, kad galvoji-as pasikviesciau koki durneli, leisciau jam daryti man masaza ir dar jam tureciau moketi ?????????
tu ka durnas?
jis man turi moketi maziausiai stuka, kad leidziu prisiliesti prie tokio grazaus kuno ir svelnios odos

eik tu geriau mitinguok, nenusisnkejes

va va, todėl prostitucija ir yra nusikaltimas. ir pirkti postitutės paslaugas nusiklatimas.
ir nieko čia juokingo.

zuzanna

Z

12 įrašai

2012/04/11 17:42:58 17:42:58

bet tu tikrai durnelis

prostitute yra kuri suteikia seksualines paslaugas, i kurias turetu ieti lytinis aktas tikriausiai visom pozom. tai siuo atveju prie ko cia prostitucija????????

o jeigu kokiam benriokui leidziu padaryti man svelnu masaza, tai kuris is mudvieju teikia paslaugas????????????
tas masazistas sakyciau ir dar teikdamas paslaugas susimoka

idomus tas masazisto verslas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume