Pigmaleonas: Drąsuoli tu, drąsuoli, o ne pagalvoji, kad tas Pigmaleonas gali turėti ir patranką, net mirktelėti nespėsi, kaip tokio erelio gali ir nelikt? Be to, mane gina ir aš ginu Europos Sąjungos Žmogaus teisių ir pagrindinių laisvių apsaugos konvencija su visa jos protokolų galia, lygiai taip pat kaip ir Ženevos bei Hagos konvencijos ir jų elgesio bei karo taisyklės - Paprotinės karo teisės konvencijos. Mes ne Rusija. Čia jos galioja. O kol nesusikaupė kritinė bedarbių masė, prašom į Rojų pašlovint Oligarchiją ir jos 2K, Liberalizmą ir jų atstovę, tokią mielą, tokią gerą, tokią intelektualią kol dar neįvesta cenzūra ir diktatūra, kuriai ruošiamasi Rojaus vidury: “Und wir wollten doch eine Ewigkeit – mitten im Paradies – tausend Träume weit bis zum Rand der Zeit.”
Uzskaitau tavo jumora Ka tu su ta zaisline patranka darysi, papurksi is vandenelio? Nebent cia tavo tokia taktika, nuzudyti priesininka ji mirtinai prajuokinant...
Zinok, mielas Pigmelitai, laimi ne tas, pas kuri patranka kiseneje (ar tarp koju) didesne. Laimi tas, kuris moka ja teisingai naudotis. Isidemek siuos zodzius.
Man, patikek, ir patrankos nereikia, kad tave, ar bet kuri kita be patrankos uzlenkciau. Galva duota ne tam, kad i pilva neprilytu, o kad ja naudotumeis - o tam patrankos nereikia.
Vezhant tave i mishka bus "labai idomu" paklausyti sapaliojimu apie Hagos konvencija ar teise i laisve, teise i bendravima su moterimi, kad moteris nera nuosavybe... Galesi dar pacituoti ir BK straipsnius uz asmens laisves suvarzyma, ar ATPK straipsni uz sustojima paimti tave nuo gatves draudziamoje sustoti vietoje... Tik labai abejoju, kad tuo metu tu apie tai galvosi
Teko uz skolas tokiems veikejams padaryti ekskursija po miskus. Patikek, prisipazindavo ka tik nori, nereikdavo du kartus to pacio klausti. Tuo tarpu, manau savo protu dar suvoki, kad asmeninis reikalas yra asmeninis, o reikalas su moterimis - labiau jautrus, nei pinigai, kuriuos siandien praradai, rytoj uzdirbai.
Tiesiog linkiu, kad musu keliai nesusikirstu. Ar panasiai mastanciu vyru. Nes nenoriu gadinti kitiems gyvenimo, bet jei kas nors dris kesintis i mano santykius... As nezlopametnas, bet tiesiog turiu labai gera atminti : atkersiju ir atleidziu. Ir stengiuosi is pirmo karto atkersyti kuo stipriau, kad paskui nesigaileciau, kad per mazai atkersijau ir reiketu dar pakartoti, kol pasijusiu, kad jau "pakankama". Beje, as kantrus. Reiks, ir 5 metus palauksiu, kad ir toliausia komisariato ziurke neuzuostu...
Galvokite, vyrai ir moterys, ka darote, nes prarasite tai, ko net neisivaizdavote, kad galite prarasti.