Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/16 09:07:46 09:07:46

Negi jau skęstam, kad apie Pigmeleono parinimąsi užsiminei? Tai kas čia save sureikšmino? Išsigandai 1907 metų Ketvirtosios Hagos konvencijos, kad jos teks laikytis ir skaistybės kombatantams - Paprotinės karo teisės papročių, karo įstatymų, kurių niekada nesilaikė Rusija ir CK, bet pačiam teks, jei nenori nuskęsti dar plaukti nepradėjęs ir garo neišleidęs. Vietoj to, kad čia norėtum "parinti" Pigmaleoną, geriau sukurtum savo vieninteliai užrakintajai mylimajai "L'Hymne à l'Amour".

swx

S

127 įrašai

2009/03/16 09:20:47 09:20:47

Pigmeleonai sutarkime, Jūs man nesakykite ką aš turiu daryti, o aš Jums nesakysiu kur eiti !!!

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/16 09:34:16 09:34:16

Sutarta! Skaitome Vaidos Marijos Knabikaitės "Mėnesieną tamsiame lange" ir mokomės mylėti - vieni nueinant, kiti ateinant. Tai bus paskutinis Medley čia: Der letzte Zug nach Liebe, Cara Mia!

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/16 10:01:46 10:01:46

Pigmaleonas: Drąsuoli tu, drąsuoli, o ne pagalvoji, kad tas Pigmaleonas gali turėti ir patranką, net mirktelėti nespėsi, kaip tokio erelio gali ir nelikt? Be to, mane gina ir aš ginu Europos Sąjungos Žmogaus teisių ir pagrindinių laisvių apsaugos konvencija su visa jos protokolų galia, lygiai taip pat kaip ir Ženevos bei Hagos konvencijos ir jų elgesio bei karo taisyklės - Paprotinės karo teisės konvencijos. Mes ne Rusija. Čia jos galioja. O kol nesusikaupė kritinė bedarbių masė, prašom į Rojų pašlovint Oligarchiją ir jos 2K, Liberalizmą ir jų atstovę, tokią mielą, tokią gerą, tokią intelektualią kol dar neįvesta cenzūra ir diktatūra, kuriai ruošiamasi Rojaus vidury: “Und wir wollten doch eine Ewigkeit – mitten im Paradies – tausend Träume weit bis zum Rand der Zeit.”

Uzskaitau tavo jumora Ka tu su ta zaisline patranka darysi, papurksi is vandenelio? Nebent cia tavo tokia taktika, nuzudyti priesininka ji mirtinai prajuokinant...

Zinok, mielas Pigmelitai, laimi ne tas, pas kuri patranka kiseneje (ar tarp koju) didesne. Laimi tas, kuris moka ja teisingai naudotis. Isidemek siuos zodzius.

Man, patikek, ir patrankos nereikia, kad tave, ar bet kuri kita be patrankos uzlenkciau. Galva duota ne tam, kad i pilva neprilytu, o kad ja naudotumeis - o tam patrankos nereikia.

Vezhant tave i mishka bus "labai idomu" paklausyti sapaliojimu apie Hagos konvencija ar teise i laisve, teise i bendravima su moterimi, kad moteris nera nuosavybe... Galesi dar pacituoti ir BK straipsnius uz asmens laisves suvarzyma, ar ATPK straipsni uz sustojima paimti tave nuo gatves draudziamoje sustoti vietoje... Tik labai abejoju, kad tuo metu tu apie tai galvosi

Teko uz skolas tokiems veikejams padaryti ekskursija po miskus. Patikek, prisipazindavo ka tik nori, nereikdavo du kartus to pacio klausti. Tuo tarpu, manau savo protu dar suvoki, kad asmeninis reikalas yra asmeninis, o reikalas su moterimis - labiau jautrus, nei pinigai, kuriuos siandien praradai, rytoj uzdirbai.

Tiesiog linkiu, kad musu keliai nesusikirstu. Ar panasiai mastanciu vyru. Nes nenoriu gadinti kitiems gyvenimo, bet jei kas nors dris kesintis i mano santykius... As nezlopametnas, bet tiesiog turiu labai gera atminti : atkersiju ir atleidziu. Ir stengiuosi is pirmo karto atkersyti kuo stipriau, kad paskui nesigaileciau, kad per mazai atkersijau ir reiketu dar pakartoti, kol pasijusiu, kad jau "pakankama". Beje, as kantrus. Reiks, ir 5 metus palauksiu, kad ir toliausia komisariato ziurke neuzuostu...

Galvokite, vyrai ir moterys, ka darote, nes prarasite tai, ko net neisivaizdavote, kad galite prarasti.

mie

M

161 įrašai

2009/03/16 10:10:07 10:10:07

swx:
mie: Meiluzius reikia tureti tris.

Ar žinote, kad Jūsų trys meilužiai gali turėti po dar dvi meilužes. Ir po vieną žmoną

Jie ne tik gali, bet ir turi.
Aiskinu nesuprantantiems. Meiluzis, tai ne tavo pora. Jis turi savo gyvenima, tu savo. Kadangi jis turedamas savo gyvenima tau gali skirti laiko ne tiek, kiek noretusi, reikia isitaisyti juos kelis. Tuomet visi patenkinti ir jokiu konfliktu.
Be to, tai apsaugo nuo prisirisimo.

mie

M

161 įrašai

2009/03/16 10:12:15 10:12:15

Svečias:

Galvokite, vyrai ir moterys, ka darote, nes prarasite tai, ko net neisivaizdavote, kad galite prarasti.

Mes galvojam galvojam. Todel ir skiriames, kad nusibode vyrai netrukdytu gyvent.

neistikimybes nepasekejas

N

1 įrašai

2009/03/16 10:18:50 10:18:50

Mano draugo sesuo buvo pastojus nuo vyro su kuriuo gyveno ir kuri 8'ame nestumo menesyje uztiko su kita lovoje... Apimta emocinio soko ji neistvere ir pasikore, taip nusinesdama savo ir negimusio kudikio gyvybes anapilin...

Draugas su broliais kartu prisieke nelikti skoloje tam vyrui uz neistikimybe, del kurios uzgeso dvi gyvybes - jaunos moters ir dar nespejusio gimti kudikio - tai pasake ir tam vyrui. Nors ir suprantu savo drauga, bet gaila ir to vyro, kuris gyvena nuolatineje baimeje ir zinodamas, kad jo laikas suskaiciuotas... Kvailas poelgis kartais gali kainuoti labai daug.

Jei norite kito zmogaus - skirkites ir turekite ta, kita ar dar kazkuri zmogu. Galbut, issiskyrimas bus skaudus, bet tikrai ne toks skaudus, kaip neistikimybe. Pries KIRPDAMI, devynis kartus PAMATUOKITE.

Atminkite, kad rizikuojate ne tik santykiais, bet ir savo bei aplinkiniu sveikata bei gerove

Nebukite naivus, galvodami, kad jums taip neatsitiks - kuriam is tu, kuriems taip atsitiko, galvojo, kad jiems taip gali atsitikt? - Llabai nedaugelis.

Svenciausioji Mergele Marija

S

1 įrašai

2009/03/16 10:22:38 10:22:38

mie: Jie ne tik gali, bet ir turi.
Aiskinu nesuprantantiems. Meiluzis, tai ne tavo pora. Jis turi savo gyvenima, tu savo. Kadangi jis turedamas savo gyvenima tau gali skirti laiko ne tiek, kiek noretusi, reikia isitaisyti juos kelis. Tuomet visi patenkinti ir jokiu konfliktu.
Be to, tai apsaugo nuo prisirisimo.

Jei nesi isipareigojusi niekam, tai koks jis tavo meiluzis?

Simpatija, su kuria susitinki pasidulkint? Kuriu turi tris, keturis ar dar kiek? Jei jis tai zino ir tu tai zinai, tai kokios problemos?

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/16 10:28:04 10:28:04

Nežinot, kad geras seksas degina kalorijas, teikia energijos? Daug solidžių bodybuilder’ių yra seksualiai nepajėgūs ir ne vieną aukštaūgį taip pat kamuoji ši problema. Yra nemaža eilė įtakingų piliečių pas tokį plastikos sex konstruktorių Vitkų. Mokamos nemenkos iš mokesčių mokėtojų pavogtos babkės, kad ką nors prisiūti, pakeisti ar padidinti – pasidaryti seks gigantu, kai dėl prestižo esi priverstas patenkinti kelias žmonas ir būrį meilužių. Įsuktas silikono suktukas. Aš nepalaikau gyvenančių kitų sąskaitą. Savo, prašom, į sveikatą. Todėl nevertėtų smerkti tų, kurie turi meilužę, meilužį, intymų draugą savo sąskaita ir gerina savo savijautą, degina kalorijas, stabdo svorio didėjimą ir jaučiasi sveiki ir laimingi, besišypsantys ir mieli. Geismų bangos moteris lanko lygiai taip pat, kaip ir vyrus. Todėl ir nebeaišku, kas čia ta fizinė neištikimybė yra? Manau, kad politikų neištikimybės nulėpausiams rinkėjams yra blogis, o visa tai kas natūralu ir yra natūralu ir gryna – miela ir malonu, jei saugu ir atsakinga. Aš čia nekalbėjau apie niekšelius ir niekadėjus, savanaudžius ir idiotus, išpaikintus, išlepintus mamyčiukus, manjakus, chamus ir kitokius netikėlius, kurių, patarčiau moterims tik saugotis ir vengti ryšių su tokiais. Va ir visa grynojo sekso kritika.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/16 10:32:26 10:32:26

[b:2aoh3s9y]Jei esi poroje, tai apie koki "kaloriju deginima" be antros puses zinios gali eiti kalba?[/b:2aoh3s9y] Tu trinkteltas slapiu maisu, ar tiesiog vaikysteje is medzio zemyn galva nukritai? Pig'malun'ai, atsikvosek pagaliau...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume