2011/02/27 18:22:35 18:22:35
Mangofruit: kas cia per nusirasymas ?
prasau man atleisti, bet tai tikrai kazkokio nevisprocio, niekad gyvenime nemylejusio, niekad nieko negerbusio paistalai. tokiu (net nezinau kaip pavadinti - zmogum vadint negaliu) kuiliu reiketu vengti ir ... kastruoti, kad neturetu tokiu pat issigimusiu palikuoniu.
Svečias: Myletis reikia visur ir visada ir jokios vestuves cia ne riba ir ne slenkstis. Taip buvo daroma visada, tik kazkodel davatkos tam priestarauja, nors pacios to trokste troksta. Gyvenimas trumpas ir reikia naudotis tuo jei tik yra priejimas - visur ir visada. Nesuprantu kodel kai kuriem zmonem hedonizmas asocijuojasi su neigiamais dalykais. Juk kalba eina tik apie teigiamus. Pries vestuves, po vestuviu, salia vestuviu. Juk nelauksi kol merginai ar zmonai menstruacijos, o juolab kai jinai laukiasi - niekur nera reglamentuota, kad vyras (ar zmona) privalo kenteti ir kazkam kazka saugoti. Juk samoningos poros net malonumo paivairinimui buriasi i svingerizmo vakarelius, ir tai yra puiku. Nei vienas vyras nepavydes savo zmonos kitam vyrui, jeigu tik ja myles ir nores, kad ji butu laiminga; zmona adekvaciai. Neturiu nei vieno pazistamo, kuris sutiktu pasnykauti kol jo zmona laukiasi, tai kodel moteris turi susilaikyti ir saugoti kazka tik savo vyrui, jei pasitaiko gera proga kur nors pakeliui. Visi vyrai zino kaip zmonos organai issitampo po keliu gimdymu ir kaip nemalonu paskui buna myletis - supratinga zmona nedraus savo vyriskiui pasidziaugti su jaunesnem, standesnem. Neklausykite tu krikscionybes apologetu - gyvenimas tik vienas mums duotas ir mes esame simtaprocentiniai jo seimininkai. Nei dievai, nei zmones, nei kazkokie moraliniai varztai ar kvaili paprociai negali musu riboti ir uzkirsti kelio i pasitenkinima. Krikscionybe greit isnyks, o mes puotausime ant jos kapo. Saves ribojimas ivaro liga ir nepasitenkinima gyvenimu. Zmogau, tu esi didis tik tada, kai esi LAISVAS!
tai kad cia tu kuiliu kaip prisikta
2011/02/27 18:24:28 18:24:28
Mangofruit: siaip pagalvojau-o pas vyrus turbut su metais pimpalas vis grazesnis darosi, vis kietesnis. toks, kad net imk ir dziaukis..
akivaizdu, kad sveciui, ko gero, ne tik pimpalas yr suminkstejes, bet ir smegenine praradus turi.
Svečias: Visi vyrai zino kaip zmonos organai issitampo po keliu gimdymu ir kaip nemalonu paskui buna myletis - supratinga zmona nedraus savo vyriskiui pasidziaugti su jaunesnem, standesnem.
nu saunuole MANGO,dejai tiems parazitams kaip reikalas
2011/02/27 22:56:02 22:56:02
Mangofruit: siaip pagalvojau-o pas vyrus turbut su metais pimpalas vis grazesnis darosi, vis kietesnis. toks, kad net imk ir dziaukis..
akivaizdu, kad sveciui, ko gero, ne tik pimpalas yr suminkstejes, bet ir smegenine praradus turi.
Svečias: Visi vyrai zino kaip zmonos organai issitampo po keliu gimdymu ir kaip nemalonu paskui buna myletis - supratinga zmona nedraus savo vyriskiui pasidziaugti su jaunesnem, standesnem.
Mangofruit, mieloji, nesinervuok - grožiui kenkia. Jeigu būtum atidžiai perskaičius kas ten parašyta, tai suprastum, kad tiek vyras, tiek moteris gali būti laisvi pasirinkdami - tiek kokybiškai, tiek kiekybiškai. Tu taip pat gali ieškotis kietesnio (storesnio, ilgesnio) pimpalo, kaip ir tavo vyras standesnio urvelio. Arba abu kartu galite susirasti kitą porą (keletą porų) svingerizmui. Juk tu ne davatka (iš tolo tai jaučiu) ir gali būti laisva nevarydama ant vyrų, nes protingi vyrai nepavydės tavęs kitiems vyrams su standesniais pimpalais. Juk ten nebuvo parašyta, kad moterys privalo pasnykauti - atvirkščiai. Svarbiausia teisingai perskaityti tekstą ir neinterpretuoti jo savaip. Visi mes esam gamtos vaikai ir nekenčiame kvailų suvaržymų. Jei gyventum su manim, aš tikrai netrukdyčiau tau pasismaginti su kitais - juk tai tavo teisė, mieloji.
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/02/28 02:35:39 02:35:39
Svečias: Visi mes esam gamtos vaikai ir nekenčiame kvailų suvaržymų. Jei gyventum su manim, aš tikrai netrukdyčiau tau pasismaginti su kitais - juk tai tavo teisė, mieloji.
Nesuprantu. Sako vyru nera. Va kokis, gyventi siulo, vaikas neproblema ir i kaire gales vaikscioti. Teises zmogus ismano. Tik ateik.
Nesuprantu. Kaip cia taip gaunasi "kvaili suvarzymai", o siulosi gyventi "su manimi". Cia savu noru i nelaisve?! ar laisveje gyventi poroje? kam tada "su manimi"? kam "su tavimi" jei visas gyvenimas ejimas i kaire?!
Paaiskinkit man prasau.
PS sypsausi
2011/02/28 05:21:15 05:21:15
vikau: Gaila, bet matyt jūsų koordinačių taip ir negausiu O taip norėčiau su jumis susipažint...
Keista, kad manęs kažkam prisireikė. Kuriuo klausimu panelei vikau būtų naudinga su manimi susipažinti: ar Kinsio instituto tyrimų rezultatais, ar atskleidimu paslapties kur rasti mano draugo antrininką? Manau, kad antruoju klausimu nelabai galėčiau kuo padėti, nes beveik visi mano bičiuliai lietuviai jau vedę. O pirmuoju pagelbėti galėčiau kol kas tik teoriškai
Tuštybė, bet likau pamalonintas tokiu jūsų noru. Ačiū už teigiamas emocijas.
2011/02/28 09:04:51 09:04:51
Gal tu ir teisi, ale tikrai suminkštėjęs.
2011/02/28 11:48:23 11:48:23
TOMAZAS: vikau: Gaila, bet matyt jūsų koordinačių taip ir negausiu O taip norėčiau su jumis susipažint...
Keista, kad manęs kažkam prisireikė. Kuriuo klausimu panelei vikau būtų naudinga su manimi susipažinti: ar Kinsio instituto tyrimų rezultatais, ar atskleidimu paslapties kur rasti mano draugo antrininką? Manau, kad antruoju klausimu nelabai galėčiau kuo padėti, nes beveik visi mano bičiuliai lietuviai jau vedę. O pirmuoju pagelbėti galėčiau kol kas tik teoriškai
Nėra už ką Dėkoju už atsakymą Gaila, bet matyt tikrai visi geri vyrai jau vedę
2011/02/28 16:04:11 16:04:11
vikau: TOMAZAS: vikau: Gaila, bet matyt jūsų koordinačių taip ir negausiu O taip norėčiau su jumis susipažint...
Nėra už ką Dėkoju už atsakymą Gaila, bet matyt tikrai visi geri vyrai jau vedę
Džiugu kam nors suteikti teigiamas emocijas Beja, jūs taip pat vedęs, kaip ir daugelis jūsų bičiulių?
2011/02/28 17:46:50 17:46:50
vikau: Nėra už ką Dėkoju už atsakymą Gaila, bet matyt tikrai visi geri vyrai jau vedę
Džiugu kam nors suteikti teigiamas emocijas Beja, jūs taip pat vedęs, kaip ir daugelis jūsų bičiulių?
Cha cha cha - dar kartą pamaloninot tokiu savo klausimu Aš esu single, nes skirtingai nuo mano lietuviškų bičiulių esu neperspektyvus ekonomine prasme. Bet nors nefiguruoju puikių merginų sarašuose kaip potencialus jaunikis, esu patikimas draugas. Dėl to turiu puikias rekomendacijas. Vieną net raštišką
2011/02/28 18:03:29 18:03:29
As labai noreciau susipazinti su p.Tomazu. Jo ekonomine padetis mane nedomina. Su savo padetimi galeciau islaikyti 5 tokius Tomazus.
Su pagarba - panele...., taipogi single
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume