Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar verta laukti sekso iki vestuvių?

Ar verta laukti sekso iki vestuvių?

medutis

M

403 įrašai

2011/02/27 12:58:02 12:58:02

vikau:
TOMAZAS: Temos autorius yra idiotas (čia ne įžeidimas, o diagnozė) arba tamsus budulis. Tokia mergina tai juk yra LOBIS šiais laikais!!! Dabar kojas išskėtusių ant kiekvieno kampo rasi, o tik savo vyrui šviežumą saugančių jau beveik nelikę. Vienokiu ar kitokiu atveju - tu esi nevertas jos. Sakau tai atsakingai. Jei būčiau prisiregistravęs šitame puslapyje, paprašyčiau atsiųsti tos merginos koordinates man į pm, o tau pasiūlyčiau susirasti eilinę laisvų pažiūrų mergšę. Dar kartą pasikartosių - tokia mergina yra lobis ir deimantas šiame morališkai supuvusiame pasaulyje.
Pavyzdys iš mano draugo gyvenimo - jis su savo būsimąja žmona iki vestuvių draugavo 5 metus be jokių ten seksų. Tiesa, jam net mintis nekilo ją laužti, nes labai gerbė. Apie jokias alternatyvas taip pat negalvojo - darbas ir mokslas buvo svarbu, o ne kur nuleisti. Taigi, po vestuvių, anot jūsų, turėjo kilti didelių neaiškumų... Anaiptol - viskas buvo super! Super šviežia ir nauja, ir intensyvu. Žmonės didėle jėga ir džiaugsmu išliejo viską, ką tiek ilgai taupė savo vieninteliam. O į kilusius klausimus lengvai rado atsakymus pavartę Z. Snablio ir A. Kinsio instituto knygutes. Dabar abu gyvena laimingai, neseniai susilaukė ketvirto vaikučio, o kadangi draugelis paauglystėje laiką leido mokydamasis, o ne nuotykių ieškodamas, tai dabar gauna labai neprastą atlyginimą, kas leidžia žmonai ne tik kad nedirbti, bet ir auklę kai kuriom dienom samdytis bei atostogas su visa šeima leisti ne kažkokioj ten Turkijoj, o solidžiuose kurortuose.

Gaila, bet matyt jūsų koordinačių taip ir negausiu O taip norėčiau su jumis susipažint...

Turbūt jei būtų bent sykį pasidulkinęs per tuos 5 metus, jo alga dabar būtų perpus mažesnė ir tektų tenkintis Turkija

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/27 13:03:18 13:03:18

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
svetlana: [ Cia ne moksliskai pagrista mano nuomone (nors taip pat esu psichologe, ir niekur neskaiciau apie minetaji reiskini kaip apie realiai egzistuojanti), o is gyvenimo.

Tai, kad neskaitei hm. Imk paskaitysi
[url:27qcpy8m]http://gyvenimas.delfi.lt/love/psichologo-patarimai-nesimyli-vadinasi-nemyli.d?id=42397989[/url:27qcpy8m]

Aciu, idomus straipsnis, bet pasirode kiek priestaringas ir atitrukes nuo tikroves, nors ji parase gerbiamas psichologas. Buna ir balansas, nebutinai - pas viena jeigu daug, pas kita butinai mazai. Aprasytasis atvejis veikiau isimtis nei taisykle.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/02/27 14:52:54 14:52:54

o man pasirode, kad tai taisykle bet ne isimtis.
Isimciu nerasytu, manau. Nepopuliaru, niekas neskaitytu to kas neaktualu.
Ale balansas, kompromisais gali vadintis. Girdejau susistygavimu kai kas tai vadina.
Komentarus pasiskaitykit, kai kurie verti demesio tikrai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/27 15:21:35 15:21:35

tam draugui kuris neskambina

ar su Jumis galima būtų susipažinti?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/02/27 15:55:27 15:55:27

Svečias: tam draugui kuris neskambina

ar su Jumis galima būtų susipažinti?

Ne.
Vien tik todel, kad nereik kurti iliuziju.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/27 16:00:42 16:00:42

Kaip griežtai.
Nu aišku :

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/02/27 16:10:31 16:10:31

svetlana:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
svetlana: [ Cia ne moksliskai pagrista mano nuomone (nors taip pat esu psichologe, ir niekur neskaiciau apie minetaji reiskini kaip apie realiai egzistuojanti), o is gyvenimo.

Tai, kad neskaitei hm. Imk paskaitysi
[url:1tnsuvi5]http://gyvenimas.delfi.lt/love/psichologo-patarimai-nesimyli-vadinasi-nemyli.d?id=42397989[/url:1tnsuvi5]

Aciu, idomus straipsnis, bet pasirode kiek priestaringas ir atitrukes nuo tikroves, nors ji parase gerbiamas psichologas. Buna ir balansas, nebutinai - pas viena jeigu daug, pas kita butinai mazai. Aprasytasis atvejis veikiau isimtis nei taisykle.

Manau, kad tas disbalansas būna žymiai dažniau, nei viešai skelbiama. Ir manau, kad tai yra viena pagrindinių neištikimybės ir skyrybų priežasčių. Nes dažnai, kai porose būna koks apsibarimas, bet šiaip santykiai puikūs, žmonės dažnai susitaiko būtent lovoje. Gerai tai ar blogai, dabar ne apie tai kalba.
Ir nė kiek ne rečiau būna, kad visais aspektais santykiai lyg ir puikūs poroje, išoriškai jie lyg niekada nesibara ir nesikivirčija, o paskui - bac ir išsiskiria arba paaiškėja, kad kažkuris jau seniai nuklydęs į šoną.
Kodėl? Dėl to paties beviltiškai skirtingo seksualinio suderinamumo. Kas nesusidūręs - niekada to nesupras, net neįsivaizduos. Kas susidūręs - visi taip įvardija kaip labai rimtą problemą.
Užmėtykit mane dorieji, akmenimis: tikrai neteigiu, kad seksas valdo pasaulį, bet esu visiškai tos nuomonės, kad viena iš laimingos poros sąlygų - aistra vienas kitam ir suderinamumas (susistygavimas, atitikimas, kaip bepavadinsime) toje srityje.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/27 16:41:12 16:41:12

Mangofruit: kas cia per nusirasymas ?
prasau man atleisti, bet tai tikrai kazkokio nevisprocio, niekad gyvenime nemylejusio, niekad nieko negerbusio paistalai. tokiu (net nezinau kaip pavadinti - zmogum vadint negaliu) kuiliu reiketu vengti ir ... kastruoti, kad neturetu tokiu pat issigimusiu palikuoniu.
Svečias: Myletis reikia visur ir visada ir jokios vestuves cia ne riba ir ne slenkstis. Taip buvo daroma visada, tik kazkodel davatkos tam priestarauja, nors pacios to trokste troksta. Gyvenimas trumpas ir reikia naudotis tuo jei tik yra priejimas - visur ir visada. Nesuprantu kodel kai kuriem zmonem hedonizmas asocijuojasi su neigiamais dalykais. Juk kalba eina tik apie teigiamus. Pries vestuves, po vestuviu, salia vestuviu. Juk nelauksi kol merginai ar zmonai menstruacijos, o juolab kai jinai laukiasi - niekur nera reglamentuota, kad vyras (ar zmona) privalo kenteti ir kazkam kazka saugoti. Juk samoningos poros net malonumo paivairinimui buriasi i svingerizmo vakarelius, ir tai yra puiku. Nei vienas vyras nepavydes savo zmonos kitam vyrui, jeigu tik ja myles ir nores, kad ji butu laiminga; zmona adekvaciai. Neturiu nei vieno pazistamo, kuris sutiktu pasnykauti kol jo zmona laukiasi, tai kodel moteris turi susilaikyti ir saugoti kazka tik savo vyrui, jei pasitaiko gera proga kur nors pakeliui. Visi vyrai zino kaip zmonos organai issitampo po keliu gimdymu ir kaip nemalonu paskui buna myletis - supratinga zmona nedraus savo vyriskiui pasidziaugti su jaunesnem, standesnem. Neklausykite tu krikscionybes apologetu - gyvenimas tik vienas mums duotas ir mes esame simtaprocentiniai jo seimininkai. Nei dievai, nei zmones, nei kazkokie moraliniai varztai ar kvaili paprociai negali musu riboti ir uzkirsti kelio i pasitenkinima. Krikscionybe greit isnyks, o mes puotausime ant jos kapo. Saves ribojimas ivaro liga ir nepasitenkinima gyvenimu. Zmogau, tu esi didis tik tada, kai esi LAISVAS!

O skalpelį turi?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/27 16:43:00 16:43:00

Laukti neverta, galite pradėti jau dabar nedelsiant.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2011/02/27 18:22:22 18:22:22

siaip pagalvojau-o pas vyrus turbut su metais pimpalas vis grazesnis darosi, vis kietesnis. toks, kad net imk ir dziaukis..
akivaizdu, kad sveciui, ko gero, ne tik pimpalas yr suminkstejes, bet ir smegenine praradus turi.

Svečias: Visi vyrai zino kaip zmonos organai issitampo po keliu gimdymu ir kaip nemalonu paskui buna myletis - supratinga zmona nedraus savo vyriskiui pasidziaugti su jaunesnem, standesnem.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume