2011/02/28 18:19:03 18:19:03
TOMAZAS: vikau: Nėra už ką Dėkoju už atsakymą Gaila, bet matyt tikrai visi geri vyrai jau vedę
Džiugu kam nors suteikti teigiamas emocijas Beja, jūs taip pat vedęs, kaip ir daugelis jūsų bičiulių?
Cha cha cha - dar kartą pamaloninot tokiu savo klausimu Aš esu single, nes skirtingai nuo mano lietuviškų bičiulių esu neperspektyvus ekonomine prasme. Bet nors nefiguruoju puikių merginų sarašuose kaip potencialus jaunikis, esu patikimas draugas. Dėl to turiu puikias rekomendacijas. Vieną net raštišką
Smagu, kad jaučiatės pamalonintu Negi šiais laikais merginos renkasi tik perspektyvius ekonomine prasme? Negi tai joms svarbiausia? Na o būti patikimu draugu tai jau labai daug Kad daugiau tokių vyrų būtų...
Matyt daug draugių turite, kad net rekomendacijas išrašė Būtų įdomu paskaityt
Beja single tai dar nereiškia kad lonely
2011/02/28 18:31:57 18:31:57
Svečias: As labai noreciau susipazinti su p.Tomazu. Jo ekonomine padetis mane nedomina. Su savo padetimi galeciau islaikyti 5 tokius Tomazus.
Su pagarba - panele...., taipogi single
Tiesą pasakius, šitas pasisakymas labai teigiamų emocijų nesukėlė...
Labai keista tai girdėti iš merginos, besilankančios šiame forume. Gal jūs ne lietuvė?
Kadangi kol kas galiu pasiūlyti tiktai bičiuliškumą, tai užtikrinu, kad manęs niekam nereiks išlaikyti
O šiaip, sociologiniais tikslais aš turiu susikūręs profilį kitame labai populiariame pažinčių puslapyje (iš D raidės). Kas norės, tas susiras mane pseudonimu Silvicola.
Perspėju iš anksto - aš, kaip ir mano draugai, esu krikščionis ir netgi katolikas
2012/02/03 18:53:08 18:53:08
alina: manau neverta, nes nezinai kox jis ar ji lovoje..o jei tau nepatix?? kosmaras...o juk lova pagrindinis gyvenimo saltinis )
jo... tikrai "lova pagrindinis gyvenimo saltinis"....
pamiegot tai jo nes be miego neilgai temsi, o as megstu pamiegot gerai
tiesiogine prasme pamiegot
o tau tikrai parsatai
2012/02/04 21:54:37 21:54:37
Svečias: oi kaip noriu!!!
Malonumo siekimas ir jo iškėlimas į pirmą vietą yra šio amžiaus rykštė. Regis DarniPora moko kad be harmoningo sekso iki santuokos nėr gyvenimo? ar čia tiesiog tokių dauguma susibūrę? Pritariu tam ar tai, kas parašė, kad mergina pačių geriausių pažiūrų ir džiaukis, kad tokią radai. Turėsi gerą žmoną. Ji sugeba susivaldyti, tai tikrai nelakios kaip plaštakė į visas puses
absurdas negali zinoti kokia moteris bus paragavus. O siais laikais, tai is vis, trumparegiskumas is moters puses.
2012/03/29 18:22:35 18:22:35
jau nebe tie laikai kad nesimyleti iki vestuviu:)
pamirskit tuos senus laikus;D
mano nuomone,tai yra NEnormalu.
2012/04/05 04:10:07 04:10:07
Daug visokių nuomonių apie sexą iki vestuvių. Šeimyninis gyvenimas kaip biznis norint gauti reikia duoti. Tikrai jei mergina bus mėgėja patinginiauti o vaikinas paišdykauti, ir atvirkščiai tai iš jų poros nieko gero nebus. Šeima tai bandymų poligonas, atitiks kirvis kotą ar ne. Pats tokioj pekloj buvau. 4 metus nėjau į kairę. Po 5 metų susikroviau lagaminą ir išėjau. Kaip gali būti kad žmoogus su kuriuom gyveni tavęs gėdyjasi. Tai buvo asmenybė pilna kompleksų ir principų. Klausimas vaikai.Vaikų nebuvo. Viena iš priežasčių galėjo būti kompleksai. Dabar kaip? SUPER. Žmona kuri mėgausjasi su manim gyvenimu, sexu. Du vaikučia. Ir jau 6 metai kartu. IŠvada. Nelaukit kol pasensit, jei kas negerai laikas dingti. Tiek vyrai tiek moterys. Nebijokit skrtis, gyvename tik sykį....
senas hrienas
S
540 įrašai
2012/04/05 07:56:25 07:56:25
Laukti sekso iki vestuvių nera blogai, blogai kai nesulauki jo ir po vestuviu.
2012/04/05 12:38:29 12:38:29
Aisku, kad neverta laukti. Jei mama leidzia gali jau dabar pradeti drocintis, po penkiu metu nieko panasaus jau nebenoresi-busi atsidrocines iki valiai.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume