Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar verta laukti sekso iki vestuvių?

Ar verta laukti sekso iki vestuvių?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/23 18:06:37 18:06:37

renata24_: Ačiū už palaikymą
Dėl š.. malimo, tai žinai, kiti nė tiek nesugeba...

Mergaite, bet ar į juos lygiuotis reikia ?

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/23 18:22:49 18:22:49

Svečias: čia turbūt iš savo patirties apie bambalius ?

Oi ne, pavyzdžių pilna Lietuva.
Geriau jau emigruotum - vienu sumažėtų.

imbieras

I

9 įrašai

2011/02/23 18:25:06 18:25:06

renata24_: Ohhhh, shit (atsiprašau), bet aš šoke. Pasirodo seksas - kažkas purvino ir amoralaus savaime. Ir netgi kažkam paranoja, kad seksas visur jus perrrrrrrrrsekioooja. Būūū. Taip pat stereotipiškai mergina "duoda", o vaikinas "ima", ane? O kad tai abipusis noras gali būt, niekas nesugalvoja. Kaip ir nesugalvoja, kad tos, kurios turėjusios daugiau negu vieną partnerį, nebūtinai yra megšės (fe), besiduodančios su "bet kuo" (jomajo, kas tas "bet kas"? Ar taip būna?).
Beje, neginu tos pusės, kai meilužių ieškoma neišsiskyrus su esama. Tik ir viena, ir kita pusė linkusi į kraštutinumus: vieniems - primityvūs gyvuliai, kojų išskėtimas ant kiekvieno kampo, kitiems - lova pagrindinis gyvenimo šaltinis, merginos "duoda". Kas nors pasakys, ką aš čia veikiu?

Renata, mes jau išsiaiškinome, kad esi iš nedarnios šeimos ir tavo tėvų patirties nereikėtų čia kišti visiems kitiems forumo dalyviams. Pilna tokiu yra ant Lietuvos ir atsakingai reikia pareikšti, kad tokios patirties jau GANA. Gana, supranti? Gal jau atėjo laikas darnioms šeimoms ir rimtiems (neparemtiems kergimosi suderinamumu) santykiams. Nes, kaip jau minėjau, ant Lietuvos tokių nedarnių šeimų mes jau turim daugiau nei pakankamai. Šeimos psichologai byloja, kad seksas santuokoje tikrai nėra pats svarbiausias užsiėmimas; atvirkščiai - jis pagal svarbą gal dešimtoje vietoje (nesakau, kad nesvarbus) ir užima ne daugiau kaip dešimtadalį poros laiko. Taigi, suprask, kad seksu dar niekas neišsprendė nei pomėgių suderinamumo, nei vaikų auklėjimo problemų, nei žalingų įpročių, nei dvasinio augimo (taip svarbaus šeimoje), nei finansinių, būsto klausimų, nei apskritai emocinių poros poreikių. Jei išspręstų, tai vizitas pas seksologą būtų atsakymas į visas problemas iškylančias šeimoje. Deje, taip nėra.
Jei nesuprasi šito - kad tavo kūnas yra šventovė, o tavo putė yra skirta tavo gyvenimo partneriui ir vaikų tėvui, o ne visų pasaulio varpų prieglaudą, tol tu neturėsi darnios šeimos. Aš tai tau garantuoju, nors labai norėčiau, kad būtų kitaip. Seksas nėra purvinas, bet šventas ir tai yra labai intymus tik dviejų pačių artimiausių žmonių reikalas. Ir patikėk - jokio skirtumo ar tu būdama ne santuokoje ragauji to kas yra šventa su tokiu pat neįsipareigojusiu vaikinu, ar tu tai darai su vedusiu vyru, kuris pas tave atbėgo nuo savo šiuo metu nėščios žmonos. Jei to nebandysi suprasti, gyvenimas tave skaudžiai pamokys, o to aš 24-tam modeliui tikrai nelinkėčiau, nes galvoju apie jį geriau, nei jis pats apie save.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/23 18:46:09 18:46:09

Svečias:
Svečias: čia turbūt iš savo patirties apie bambalius ?

Oi ne, pavyzdžių pilna Lietuva.
Geriau jau emigruotum - vienu sumažėtų.

Įsivaizduokite, kad išvažiavau, arba susitaikykite, kad kiekvienas reiškiame savo nuomonę, tokia mūsų teisė. Ir aš ja pasinauosiu nepaisant jūsų kvailų palinkėjimų.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/23 18:49:14 18:49:14

imbieras:
renata24_: Ohhhh, shit (atsiprašau), bet aš šoke. Pasirodo seksas - kažkas purvino ir amoralaus savaime. Ir netgi kažkam paranoja, kad seksas visur jus perrrrrrrrrsekioooja. Būūū. Taip pat stereotipiškai mergina "duoda", o vaikinas "ima", ane? O kad tai abipusis noras gali būt, niekas nesugalvoja. Kaip ir nesugalvoja, kad tos, kurios turėjusios daugiau negu vieną partnerį, nebūtinai yra megšės (fe), besiduodančios su "bet kuo" (jomajo, kas tas "bet kas"? Ar taip būna?).
Beje, neginu tos pusės, kai meilužių ieškoma neišsiskyrus su esama. Tik ir viena, ir kita pusė linkusi į kraštutinumus: vieniems - primityvūs gyvuliai, kojų išskėtimas ant kiekvieno kampo, kitiems - lova pagrindinis gyvenimo šaltinis, merginos "duoda". Kas nors pasakys, ką aš čia veikiu?

Renata, mes jau išsiaiškinome, kad esi iš nedarnios šeimos ir tavo tėvų patirties nereikėtų čia kišti visiems kitiems forumo dalyviams. Pilna tokiu yra ant Lietuvos ir atsakingai reikia pareikšti, kad tokios patirties jau GANA. Gana, supranti? Gal jau atėjo laikas darnioms šeimoms ir rimtiems (neparemtiems kergimosi suderinamumu) santykiams. Nes, kaip jau minėjau, ant Lietuvos tokių nedarnių šeimų mes jau turim daugiau nei pakankamai. Šeimos psichologai byloja, kad seksas santuokoje tikrai nėra pats svarbiausias užsiėmimas; atvirkščiai - jis pagal svarbą gal dešimtoje vietoje (nesakau, kad nesvarbus) ir užima ne daugiau kaip dešimtadalį poros laiko. Taigi, suprask, kad seksu dar niekas neišsprendė nei pomėgių suderinamumo, nei vaikų auklėjimo problemų, nei žalingų įpročių, nei dvasinio augimo (taip svarbaus šeimoje), nei finansinių, būsto klausimų, nei apskritai emocinių poros poreikių. Jei išspręstų, tai vizitas pas seksologą būtų atsakymas į visas problemas iškylančias šeimoje. Deje, taip nėra.
Jei nesuprasi šito - kad tavo kūnas yra šventovė, o tavo putė yra skirta tavo gyvenimo partneriui ir vaikų tėvui, o ne visų pasaulio varpų prieglaudą, tol tu neturėsi darnios šeimos. Aš tai tau garantuoju, nors labai norėčiau, kad būtų kitaip. Seksas nėra purvinas, bet šventas ir tai yra labai intymus tik dviejų pačių artimiausių žmonių reikalas. Ir patikėk - jokio skirtumo ar tu būdama ne santuokoje ragauji to kas yra šventa su tokiu pat neįsipareigojusiu vaikinu, ar tu tai darai su vedusiu vyru, kuris pas tave atbėgo nuo savo šiuo metu nėščios žmonos. Jei to nebandysi suprasti, gyvenimas tave skaudžiai pamokys, o to aš 24-tam modeliui tikrai nelinkėčiau, nes galvoju apie jį geriau, nei jis pats apie save.

Imbieras daug kur teisus/teisi.Butent - seksas sventas dvieju zmoniu reikalas,ir jei vienas ju nenori to iki vestuviu, kito reikalas suprasti save, ar jis myli tiek kad palauktu. Gal banali fraze, bet nekart ismeginta laiko: jei myli - palauks. Apie sekso svarba nenoriu svarstyti, nes yra zmoniu kurie per seksa eina i davasinius santykius (nors ir sunku man tuo patiketi), o kiti, ju turbut mazuma - per dvasinius santykius i seksa. Ir tuomet nesvarbu tampa ar iki, ar po vestuviu. Beje,mano gera drauge priejo iki to po vestuviu, rezultatai - blogi.Bet tai tikrai ne taisykle.

Tik tak

T

36 įrašai

2011/02/23 19:06:19 19:06:19

imbieras: Jei nesuprasi šito - [color=#BF0000:2xeqqk10]kad tavo kūnas yra šventovė[/color:2xeqqk10]..
<..>

Auksiniai žodžiai.
Tik apie tai reikia kalbėti jaunesnei kartai, gal tada bus rezultatai, nes mąstymas formuojasi dar, o kreivo medžio jau neištiesinsi.
Meilė sau dabar suvokiama ne ta forma - viskas kūno grožiui, žinoma to irgi reikia, bet pradžia turėtų būti ne nuo to.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/23 19:08:08 19:08:08

Labai teisingai svetlana pastebejo. Meile, pagarba ir laukimas yra susije. Jei vyrukas nesugeba palaukti mylimos merginos "taip" iki vestuviu, tai kur garantijos, kad jis neis pas kitas kai jo moteris lauksis vaikelio. O savo akim maciau kolegas, kurie palike zmonas kitame mieste, komandiruotese pirkdavosi plastakes ir vienas net grizes namo kazkuo uzkrete savo nescia zmona. Neatsimenu, kuom ten baigesi, bet buvo baisokoka.

vikau

V

5 įrašai

2011/02/23 19:45:49 19:45:49

TOMAZAS: Temos autorius yra idiotas (čia ne įžeidimas, o diagnozė) arba tamsus budulis. Tokia mergina tai juk yra LOBIS šiais laikais!!! Dabar kojas išskėtusių ant kiekvieno kampo rasi, o tik savo vyrui šviežumą saugančių jau beveik nelikę. Vienokiu ar kitokiu atveju - tu esi nevertas jos. Sakau tai atsakingai. Jei būčiau prisiregistravęs šitame puslapyje, paprašyčiau atsiųsti tos merginos koordinates man į pm, o tau pasiūlyčiau susirasti eilinę laisvų pažiūrų mergšę. Dar kartą pasikartosių - tokia mergina yra lobis ir deimantas šiame morališkai supuvusiame pasaulyje.
Pavyzdys iš mano draugo gyvenimo - jis su savo būsimąja žmona iki vestuvių draugavo 5 metus be jokių ten seksų. Tiesa, jam net mintis nekilo ją laužti, nes labai gerbė. Apie jokias alternatyvas taip pat negalvojo - darbas ir mokslas buvo svarbu, o ne kur nuleisti. Taigi, po vestuvių, anot jūsų, turėjo kilti didelių neaiškumų... Anaiptol - viskas buvo super! Super šviežia ir nauja, ir intensyvu. Žmonės didėle jėga ir džiaugsmu išliejo viską, ką tiek ilgai taupė savo vieninteliam. O į kilusius klausimus lengvai rado atsakymus pavartę Z. Snablio ir A. Kinsio instituto knygutes. Dabar abu gyvena laimingai, neseniai susilaukė ketvirto vaikučio, o kadangi draugelis paauglystėje laiką leido mokydamasis, o ne nuotykių ieškodamas, tai dabar gauna labai neprastą atlyginimą, kas leidžia žmonai ne tik kad nedirbti, bet ir auklę kai kuriom dienom samdytis bei atostogas su visa šeima leisti ne kažkokioj ten Turkijoj, o solidžiuose kurortuose.

Oi kaip norėčiau gauti jūsų kontaktus...Pritariu jūsų nuomonei 100%

renata_

R

358 įrašai

2011/02/23 20:00:22 20:00:22

imbiere, kraštutinumai, kaip visada. Ar aš sakiau, kad seksas - pats svarbiausias užsiėmimas? Kur įskaitei, kad ta "putė turi būti visų varpų prieglauda"? Kad šeima turi būti paremta "kergimosi suderinamumu"? (na, ir sąvokos...) Kad seksu išsisprendžia visos problemos? Tik sakau, kad jei mergina lytiškai santykiavo iki vestuvių (arba iki paties pačiausio vaikino turėjo, pvz., vieną, su kuriuo išsiskyrė dėl tam tikrų priežasčių, juk visko būna), ji nebūtinai yra mergšė, besiduodanti su kiekvienu, su kuriuo, pavyzdžiui, eina į pasimatymą. Taip pat tai nereiškia, kad ji dvasiškai nuskurdusi, matanti pasaulį per seksą ir tik jis yra svarbiausias. Man jis nėra svarbiausias, bet ir nėra nesvarbus. Bet kad taip sustatyt viską į lentinėles ir suštampuot bei pasmerkt aš nelinkus. Ir kad vienas gyvenimo modelis yra teisingas, o kitas - ne (čia apie seksą iki vestuvių ir po lyginu, neprisigalvokit vėl ko nors).

O dėl nedarnios šeimos, tai prašau: mano tėtis - buvęs alkoholikas, o dabar invalidas (ne tas ant vėžimėlio), o mano mamai daug metų vidutinio sunkumo (nors jaučiasi lyg būtų sunki) depresija. Geriau? O kaip tai susiję su "kergimosi suderinamumu", kad jau drąsus išvadas daryt? Na, turbūt patogiau manyt, kad esu šiltnamio gėlelė arba a la "olialia mergaitė". Temą baigiau.

imbieras

I

9 įrašai

2011/02/23 21:30:05 21:30:05

renata24_: imbiere, kraštutinumai, kaip visada. Ar aš sakiau, kad seksas - pats svarbiausias užsiėmimas? Kur įskaitei, kad ta "putė turi būti visų varpų prieglauda"? Kad šeima turi būti paremta "kergimosi suderinamumu"? (na, ir sąvokos...) Kad seksu išsisprendžia visos problemos? Tik sakau, kad jei mergina lytiškai santykiavo iki vestuvių (arba iki paties pačiausio vaikino turėjo, pvz., vieną, su kuriuo išsiskyrė dėl tam tikrų priežasčių, juk visko būna), ji nebūtinai yra mergšė, besiduodanti su kiekvienu, su kuriuo, pavyzdžiui, eina į pasimatymą. Taip pat tai nereiškia, kad ji dvasiškai nuskurdusi, matanti pasaulį per seksą ir tik jis yra svarbiausias. Man jis nėra svarbiausias, bet ir nėra nesvarbus. Bet kad taip sustatyt viską į lentinėles ir suštampuot bei pasmerkt aš nelinkus. Ir kad vienas gyvenimo modelis yra teisingas, o kitas - ne (čia apie seksą iki vestuvių ir po lyginu, neprisigalvokit vėl ko nors).

O dėl nedarnios šeimos, tai prašau: mano tėtis - buvęs alkoholikas, o dabar invalidas (ne tas ant vėžimėlio), o mano mamai daug metų vidutinio sunkumo (nors jaučiasi lyg būtų sunki) depresija. Geriau? O kaip tai susiję su "kergimosi suderinamumu", kad jau drąsus išvadas daryt? Na, turbūt patogiau manyt, kad esu šiltnamio gėlelė arba a la "olialia mergaitė". Temą baigiau.

Matai, Renata, šiuo klausimu kraštutinumo laikausi ne aš vienas. O ar nepagalvoji, kad gal kitaip ir neįmanoma, nes per daug svarbus ir šventas tai dalykas - vyro ir moters lytinė sąjunga. Daugelis norėtų nuleisti tai į paprastus santykius, tokius kaip arbatėlės kartu gėrimas. Jei sužinotum kokie pinigai sukasi vaistų pramonėje ir kontraceptikų pramonėje, tai turbūt vietoje apstulbtum. Supranti, kažkam yra reikalinga, kad į tokių kaip tu galveles būtų įdiegtos mintys apie sekso nusakralinimą, jo supaprastinimą iki nereikšmingo veiksmo. Lytinis instinktas yra labai galinga jėga - tu galvoji šiaip sau reklamos industrija savo reikmėms naudoja nuogos moters kūno atvaizdus ar kitas užuominas į seksualinius dalykus? Viskas yra daroma tikslingai, ir ne seksas čia kažką persekioja, o tam tikros jėgos, kurios išnaudoja tą seksą savo tikslams pasiekti. Blemba, turiu Kaune ką tik buvusioje konferencijoje skaitytą gera pranešimą. Perskaičiusi gal ką nors suprastum, o gal ir ne, nes, kaip čia kažkas minėjo, užaugusių jau nebepriversi mąstyti kitaip.
Gerai - pabandysiu savo tarano metodais pavaryti (anot tavę). Ar žinai, kad statistika teigia (paklausk sociologų, jei manim netiki), jog pas žmones,iki vedybų turėjusius lytinių santykių, yra daug didesnė tikimybė jiems eiti į kairę ir po vedybų. Jei jie nelaikė to šventu ir saugotinu dalyku iki tol, kodėl gi jie turėtų pakeisti savo nuomone po kažkokių ZAGS'e gautu štampų. Ir tęsiant tavo liberalią nuomonę - kur yra parašyta (nurodyk konkrečiai, nesiremdama krikščionybe), kad po vedybų sutuoktiniai turi būti kažkaip vienas kitam ištikimi. Ir apskritai, kur yra parašyta, kad santuokoje turi būti du žmonės - precedentas jau yra, jei girdėjai,- Olandijoje jau registruota trijų asmenų santuoka. Jeigu aš ir į mane panašūs nesilaikysime kraštutinumo šiuo klausimu, tai kiekvienas tą sritį galės interpretuoti savaip. Tau atrodys iki vedybu normalu turėti kelis lytinius partnerius, kitiems atrodys normalu jų turėti iki 30, o dar kitiems ne tik hormoninius kontraceptikus ir prezervatyvus naudoti, bet ir abortus daryti ar kūdikius į konteinerį išmesti. Kur tada bus tas aukso viduriukas, a?
Beje, kai gyvenau UK, tai ne kartą teko važiuoti namo su merginomis, kurios savaitei grįždavo į LT tik tam, kad abortą pasidarytų. Joms tai atrodė norma. Ir jos kalbėjo lygiai tokiu pat tonu kaip ir tu, tik iš savo pozicijų, ir jautėsi esą teisios.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume