Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 18:52:32 18:52:32

Svečias: Kazkaip oponentam sunku suprasti ,kad ne as cia iniciatorius buvau, reiskia truksta demesio skaitant, bet netruksta proto greitam nuosprendziui priimti, o be to as rasiau ,kad tai ir ne Lietuveleje zemeje buvo, as kitoj saly gyvenau, kur musu zemieciu tik du buvau sutikes per 4 metus. Jum pasiulyk pas scheiha i harema, eile issirikiuos, ir sau pateisinima atrasite. As cia nieko neagituoju, as tik rasiau apie emocijas, apie kaifa kuri galima patirti, paskaitykit puslapiu anksciau , esu pacitaves kita vyruka rasiusi apie ta pati. As pavyzdziui neturiu drasos lekti su britva, to ir nedarau, bijau aukscio, nelipu i kalnus ar nesikarstau stogais, nors ir vienais ir kitais zaviuosi, galimom pasekmem ne, bet tai ju gyvenimas. Turiu vaiku, nei kiek del to nekompleksuoju. Zinote kuom skiriames mes europieciai nuo zydu seimu, mes vaikus auklejame ,pagal save, o jie vaikus moko. Ir nedidelis pastebejimas ,kad nacija kuri neturejo tevynes iki siol geresneje padetyje nei daugelis is musu. Isvada tokia, nereikia aukleti pagal save, kas jum dave teise spresti ,kad esate vertesne uz mano drauge. Jeigu mes laimingi , mes ir busime tokie, mes savo laimes ar dziaugsmo ar sekmes, juk jum nesiulome, nei trupinio, nei formules, gyvenkit kaip jum patinka, bukit laimingi pagal savo modeli, ar su savo audi, o svajosite vistiek apie lexusa.

rimtas vyras tokiu metu vaikus augina, zmona rupinasi, o ne su mazvaikemis grupiniu seksu uzsiimineja ir dar pasalinius asmenis verbuoja i ta velnio sekta. Kiek sumokejai tom nekaltom mergaitem, kad jos ten tau ciulptu?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 18:53:45 18:53:45

Be saibu: Panasu manadresuota.
Ir ka cia skaityti?

Ka cia veiki? Pasidalinti dziaugsmu nera su kuo?

cia tai , jauciu kad lyg ir moteris rase, kuri svecias, su ats.Nr.92471

o kas tu per vienas?

Be saibu

B

623 įrašai

2012/10/16 18:57:44 18:57:44

O ka tai keicia?

Lengvesni klausima uzduoti ar i ta atsakysi?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 19:00:07 19:00:07

Jooooooooo..........kapiec, kaip viskas apleista, o ko tu cia narsai ,o ne prie lopsio sedi ,kol vyras Airijoje prakaita lieja, ko tu cia ieskai ?
nepainiokit cia vaiku , ar dar kazko, skaitome is naujo temos pavadinima, jum netinka, perjunkit kanala, man tinka , as padiskutuosiu, laisva salis, nuomoniu laisve. Ir man nereikejo nieko moketi, as gyvenau kartu.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 19:02:10 19:02:10

Be saibu: O ka tai keicia?

Lengvesni klausima uzduoti ar i ta atsakysi?

ka tu cia stumi, esi be saibu ,tai ir buk

Be saibu

B

623 įrašai

2012/10/16 19:05:12 19:05:12

Ar zinai kas yra klausimas?
Dar karta pabandysiu, ka tu cia veiki "turejas" visa grupe? Kur Tavo grupe kuria turejai, kodel jos nera?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 19:06:44 19:06:44

Svečias:
nesamone mano moteris su 2 v. Geriausiai yra 3M ir as, cia tai kaifas ryskiai pavydas tave valdo,tikriausiai esi sena 40+.Garantuoju, kad pati ranka po stalu pasikisus triniesi ir apie grupini svajoji,tik nedristi prisipazinti.Imesk savo nuoroda, tuoj mes tau nuotaika pataisysim, ne Sveika Marija nespesi sukalbeti.

Tai vat, debiliuk, "savo" moters tu neleisi su 2 v. Ką ir reikėjo įrodyti Tikriausiai esi snarglius 20-. Pavydėti tokių šlykščių dalykų??? Na sorry, nepažįstu kas tai būtų. O štai tu pavydi ir dar kaip, tos "savo" moters, nes neleidi su daug daug vyrų. Gaila tos vištelės, bet gal ji ne tokia kvaila ir duodasi su visais, kas pasitaiko, tik tau nesigiria, kaip kad tu čia. Vienas žodis Budulis.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/10/16 19:09:23 19:09:23

Parada matai surenge is penkiu minuciu beprasmiu atsiminimu.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 19:12:39 19:12:39

Man Tamstos tonas nepatinka, bet dar karta pabandysiu, mazai skaitom , o klausimus uzduodam. Na pameginsiu atsakyti, uzklydau netycia, perskaiciau to vyruko komentara, na kadangi irgi esu turejes tokius santykius, parasiau mazdaug tai ka as jauciau. Be vulgarumo, be kazkokiu ypatingu smulkmenu. Ar aiskiau pasidare?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 19:17:44 19:17:44

"Parada",........."grupe" mentas pensijoje?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume