Svečias: Svečias: Man Tamstos tonas nepatinka, bet dar karta pabandysiu, mazai skaitom , o klausimus uzduodam. Na pameginsiu atsakyti, uzklydau netycia, perskaiciau to vyruko komentara, na kadangi irgi esu turejes tokius santykius, parasiau mazdaug tai ka as jauciau. Be vulgarumo, be kazkokiu ypatingu smulkmenu. Ar aiskiau pasidare?
ar dar ka gyvenime gero esi apturejes apart to slykstaus vieso dulkinimosi su mazem. suauges vyras esi, kaip ne geda tokias mergaites is kelio vesti.Garantuoju, kad tavoji duodasi su kitom grupem, kol ten babkes uzkalineji ar per forumus iesko "grupiu".O dabar tavo keksiu istekliai isseko, tai nauju auku ieskai?
Cirkas , cia gal mane kokia profsajunga ar koks slaptas judejimas puola? Noriu paklausti, kuri manoji? As savajai ir nedraudziu nieko, todel ir pavydas nezudo manes, ir istekliai musu neisseko, kai kurios istekejo, buvau nuvaziaves aplankyti, visi susitikom, prisiminem, viskas puiku. Jokiu auku neieskau, kur jus matote sioje vietoje aukas, zudosi kas nors cia ar ka, kazkokie vejai. Suprantu ,kad mano tolerancija nera stereotipine sioje zemeje, bet juk tai ne gyvenimo budas, tai atsipalaidavimo forma.
Jo , dar gyvenime MAZDA 626 esu turejes