Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 19:18:59 19:18:59

Svečias: Man Tamstos tonas nepatinka, bet dar karta pabandysiu, mazai skaitom , o klausimus uzduodam. Na pameginsiu atsakyti, uzklydau netycia, perskaiciau to vyruko komentara, na kadangi irgi esu turejes tokius santykius, parasiau mazdaug tai ka as jauciau. Be vulgarumo, be kazkokiu ypatingu smulkmenu. Ar aiskiau pasidare?

ar dar ka gyvenime gero esi apturejes apart to slykstaus vieso dulkinimosi su mazem. suauges vyras esi, kaip ne geda tokias mergaites is kelio vesti.Garantuoju, kad tavoji duodasi su kitom grupem, kol ten babkes uzkalineji ar per forumus iesko "grupiu".O dabar tavo keksiu istekliai isseko, tai nauju auku ieskai?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 19:20:49 19:20:49

Svečias:
Svečias:
nesamone mano moteris su 2 v. Geriausiai yra 3M ir as, cia tai kaifas ryskiai pavydas tave valdo,tikriausiai esi sena 40+.Garantuoju, kad pati ranka po stalu pasikisus triniesi ir apie grupini svajoji,tik nedristi prisipazinti.Imesk savo nuoroda, tuoj mes tau nuotaika pataisysim, ne Sveika Marija nespesi sukalbeti.

Tai vat, debiliuk, "savo" moters tu neleisi su 2 v. Ką ir reikėjo įrodyti Tikriausiai esi snarglius 20-.

Ponia, cia ne snargliu, o suauges pedofilas su visu paradu tvirkinasi. Tam diedui jau per 40 kaip supratau.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 19:24:16 19:24:16

Jooooooooooo..... Lietuva Marijos žemė, o aš dar užsiregistravau gero vyro paieškoms

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 19:29:08 19:29:08

Svečias:
Svečias: Man Tamstos tonas nepatinka, bet dar karta pabandysiu, mazai skaitom , o klausimus uzduodam. Na pameginsiu atsakyti, uzklydau netycia, perskaiciau to vyruko komentara, na kadangi irgi esu turejes tokius santykius, parasiau mazdaug tai ka as jauciau. Be vulgarumo, be kazkokiu ypatingu smulkmenu. Ar aiskiau pasidare?

ar dar ka gyvenime gero esi apturejes apart to slykstaus vieso dulkinimosi su mazem. suauges vyras esi, kaip ne geda tokias mergaites is kelio vesti.Garantuoju, kad tavoji duodasi su kitom grupem, kol ten babkes uzkalineji ar per forumus iesko "grupiu".O dabar tavo keksiu istekliai isseko, tai nauju auku ieskai?

Cirkas , cia gal mane kokia profsajunga ar koks slaptas judejimas puola? Noriu paklausti, kuri manoji? As savajai ir nedraudziu nieko, todel ir pavydas nezudo manes, ir istekliai musu neisseko, kai kurios istekejo, buvau nuvaziaves aplankyti, visi susitikom, prisiminem, viskas puiku. Jokiu auku neieskau, kur jus matote sioje vietoje aukas, zudosi kas nors cia ar ka, kazkokie vejai. Suprantu ,kad mano tolerancija nera stereotipine sioje zemeje, bet juk tai ne gyvenimo budas, tai atsipalaidavimo forma.
Jo , dar gyvenime MAZDA 626 esu turejes

Be saibu

B

623 įrašai

2012/10/16 19:31:29 19:31:29

Svečias: , galintis suteikti saugumo ir pasitikejimo jausma merginai, jokiu bedu neturesi. .

Geriau buciau ryte skaites. But visai dienai geros nuotaikos uztaisas.

Temoje grupinis seksas.

Ir dar. Cia is tu busi kurie saugumu uzsiima? O gal kokia labdarine pasitikejimo organizacija?

Tai, kad visi cia uzklysta "netycia"

Mazdaug ejau gatve ir uzkliuvau. Mamai papasakok savo sitas "laimingas" istorijas.
Nevark su atsakymu. Ne tu pirmas ir ne paskutinis "laimingasis" , "netycia" uzsukes taip ir nesugebejas atsakyti.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/10/16 19:34:48 19:34:48

Svečias: Jo , dar gyvenime MAZDA 626 esu turejes

O kam Tu esi reikalingas?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 19:35:39 19:35:39

Svečias: Jooooooooooo..... Lietuva Marijos žemė, o aš dar užsiregistravau gero vyro paieškoms

Joooooooooo........ir is kart po misiu uzsukote kaip tik i sio forumo tema

Be saibu

B

623 įrašai

2012/10/16 19:37:59 19:37:59

O prie ko cia misios?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 19:38:12 19:38:12

Be saibu:
Svečias: Jo , dar gyvenime MAZDA 626 esu turejes

O kam Tu esi reikalingas?

Nesijaudinu del to, gali gal ir tekti gailetis ,nezinau. Bet zinau tiksliai kam as esu reikalingas

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 19:38:37 19:38:37

Arba tegu jis papasakoja savo nuotykius tų savo buvusių dabar jau ištekėjusių merginų, kurias dar aplanko, vyrams. Tai apsidžiaugs jų vyrai, o gal užsimanys, kad jų žmonos atnaujintųgrupinius santykius ir juos dar įtrauktų.
Tai linksma, tai ir vėl smagu,
Jaunystė tęsiasi senų ožių. Eilės gavosi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume