Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

susidomeje

S

1 įrašai

2012/10/16 17:22:09 17:22:09

o kiti irgi gali po 24 val. ateiti i tema uzsiregistruoti opas jus tam seksui? Mes 3 biciukai,jei ka.studentai. Gal butu galima pas jus uzsidirbti? Gal pamoketumet uz ta seksa mums, dar toli iki stipkes.... kudai dabar...

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 17:29:22 17:29:22

Svečias: kaip jum ne geda, kokie dar aukstieji, gal sekso mokslus baigei su savo MMM? KUR JUSU TEVAI ZIUREJO KAD KAIP GYVULIUS ISAUGINO.Zmones apie tokius dalykus net garsiai nekalba, pagalvoti bijo, ar tevai jusu irgi per visa laiptine ejo dulkindamiesi?

Moteriske , niekaip negaliu suprasti kas tau maiso gyventi, ne tie rinkimus laimejo, ko tu cia ieskai sioje temoje, ko tu landzioji kur tau baisu net pagalvoti. Nuvaziuok i bet kokia slaugos ligonine, sudalyvauk isvezant biologines atliekas po operaciju, gal kazkas pasikeis. Afrikoje vaikai is bado mirsta, o tu jaudinesi del kazko, viskas yra realiatyvu, turi buti atspirties taskas nuo ko ir kas yra vertinama.
Suprask ,kad pasaulis nesisuka apie tave, nei apie mane. Kvantines fizikos poziuriu tai mes net nesame bakterija, musu faktiskai nera, tu kazkokios ispaniskos inkvizicijos salininke, buvo laikas kai pamacius moters kulniuka jau buvo nepadoru, tai ka tada , reikia taip pat gyventi, o tau nebaisu kad gejai su gejais tuokiasi, kad eileje saliu nyksta savoka tevas ar motina, tu cia postringauji. Gal esi viena is tu aprasytu Avyziaus "Chameleono spalvos" personazas, kur i bezde vyrukai truktelejo,tai dabar negali ramiai nusedeti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 17:36:00 17:36:00

susidomeje: o kiti irgi gali po 24 val. ateiti i tema uzsiregistruoti opas jus tam seksui? Mes 3 biciukai,jei ka.studentai. Gal butu galima pas jus uzsidirbti? Gal pamoketumet uz ta seksa mums, dar toli iki stipkes.... kudai dabar...

o  is kurio miesto esate, kreipkites i bet kokia artimiausia pataisos darbu istaigos administracija , gal leis uzsukti, manau ten ir pinigu duos ir dar pamaitins   , pratemsit iki kitos stipkes.

Nebukite vulgarus.

A

113 įrašai

2012/10/16 17:39:14 17:39:14

blemba gal ir faina butu,gal ir teisus esi.Bet tas kirminas kirba viduj, baisu man butu apsikresti kokia liga, baisu kad nesuzinotu niekas. Veza mane ta mintis, bet zmones nepazistami,o jei nepavyks,tada pazoras visam amziui, ne vienas zmogiukas mato, kad tai nepavyko, o keli.O tai pats kokio amziaus buvai,kai taip pirma karta surizikavai? Su savo panike pirma karta, ane?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 17:52:52 17:52:52

Turi suprasti kad tai ne sportas, pavyks - nepavyks, jeigu mergina tau tai pasiulo , tai tau nera ko jaudintis is viso, jos taves negins kaip kokio arklio, ten pagrinde tik svelnumas ir gundantys tiesiog iaudrinantys momentai svarbus, ten vyrui nesvarbu baigti N kartu per ta laika kuri jus leidziate kartu. Koks gali buti suzinos jeigu abu jus tai nusprendete, ir kokios ligos jei nesislaistai i kaire , nueikit visi pasitikrinti kartu, kartu nueikit atsakymus pasiimti, yra skirtumas tarp spontanisko grupinio po klubo , ar atitinkamai pasiruosus, kur visi supranta kam ruosiasi. Cia samoningas reiskinys, todel jis ir jaudina, o ne nuotykis apie kuri kazkas pasakos per paskaitas, kazkas prie bokalo alaus. Man buvo 36m, mano draugei 23m, jos draugei 24m, treciai 20m.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 18:04:39 18:04:39

Dar pridesiu,kad grazus grupinis, tai laimejimas loterijoje. Atrodo is vienos puses internetas turetu lygtai ir padeti, o is kitos kelia pavoju, patys viska susigadinot su tais socialiniais tinklapiais. As pavyzdziui galeciau is viso nesijaudinti del nieko, bet juk turi buti kazkoks padorumas ir diskretiskumas visame sitame, cia velgi , daug kas priklauso nuo pacio, manau jeigu esi tikras vyras, galintis suteikti saugumo ir pasitikejimo jausma merginai, jokiu bedu neturesi. Be to mano pastebejimu merginas diskretiskumas maziau jaudina, cia mes zuikiai esame, daugiau savo saugumu rupinames, jos kazkaip ramiau i tai ziuri.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 18:08:49 18:08:49

Wow... cia jau ir pedofilija kvepia Normalioje seimoje tokie neisauga, cia yra uzsleptas nepilnavertiskumo kompleksas, kai vyras nesugeba sukurti visaverciu santykiu su moterim, neturi seimos vaiku (juk jus neturite, tiesa?), tada jis kad pakelti savo saviverte, bando su keliom moterim is karto ir isivaizduoja esas vos ne haremo seimininkas.
O tos jusu mazes kur dabar? Bando save iskisti kaip ""apynaujes ""sveiko mastymo vyrukams?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 18:28:01 18:28:01

Kazkaip oponentam sunku suprasti ,kad ne as cia iniciatorius buvau, reiskia truksta demesio skaitant, bet netruksta proto greitam nuosprendziui priimti, o be to as rasiau ,kad tai ir ne Lietuveleje zemeje buvo, as kitoj saly gyvenau, kur musu zemieciu tik du buvau sutikes per 4 metus. Jum pasiulyk pas scheiha i harema, eile issirikiuos, ir sau pateisinima atrasite. As cia nieko neagituoju, as tik rasiau apie emocijas, apie kaifa kuri galima patirti, paskaitykit puslapiu anksciau , esu pacitaves kita vyruka rasiusi apie ta pati. As pavyzdziui neturiu drasos lekti su britva, to ir nedarau, bijau aukscio, nelipu i kalnus ar nesikarstau stogais, nors ir vienais ir kitais zaviuosi, galimom pasekmem ne, bet tai ju gyvenimas. Turiu vaiku, nei kiek del to nekompleksuoju. Zinote kuom skiriames mes europieciai nuo zydu seimu, mes vaikus auklejame ,pagal save, o jie vaikus moko. Ir nedidelis pastebejimas ,kad nacija kuri neturejo tevynes iki siol geresneje padetyje nei daugelis is musu. Isvada tokia, nereikia aukleti pagal save, kas jum dave teise spresti ,kad esate vertesne uz mano drauge. Jeigu mes laimingi , mes ir busime tokie, mes savo laimes ar dziaugsmo ar sekmes, juk jum nesiulome, nei trupinio, nei formules, gyvenkit kaip jum patinka, bukit laimingi pagal savo modeli, ar su savo audi, o svajosite vistiek apie lexusa.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 18:33:58 18:33:58

Svečias: Taigi ir plesiu . Mano drauge nera tikra ar ji noretu,na bet as esu tikras kad as noreciau ir manau jei mano drauge sutiktu,tai as tikrai pasistengciau kad jai tai butu itin malonu. Nerasau is lempos,todel kad su dviem merginom kartais tenka tai daryti ir tai tikrai yra labai faina.Svarbu kad grupiniame sekse dalyvautu tokie zmones,kurie megaujasi ne tik savo bet ir partneriu patiriamais malonumais ir stengiasi kad jie butu kuo svelnesni.Na del svelnumo,tai cia jau kiekvienam pagal skoni,nes yra tokiu kuriems nevisai patinka svelnumas.Bet viso grupinio esme-pilnas pasitikejimas ir svelnus bei geranoriski santykiai. Jei galeciau palyginti grupini seksa su kazkuo,tai pirmiausiai kas ateina i galva....na sedekit ir baliavokit vienas arba dviese o po to tryse arba keturiese.manau pajusit skirtuma ,tai man bent jau kazkas panasaus ir sekse.As nesureiksminu sekso iki kazko svento ar nusikalstamo. sekse sventa yra partneris arba keli partneriai(jei tai grupinis) ir stengimasis kad jiems butu malonu ir gera o nusikalstama-tai egoistiskas siekimas patenkinti tik savo geisma.Jei partneriai tinkami,tai jie jau tikrai pasistengs kad jus liktumet patenkintas ar patenkinta o jus turetumet savo ruoztu pasirupinti jais.Jei galvojat kad ji ar jis sekse jums reikalingas tik tam kad patenkinti jus,tai apie grupini geriau jums net nesvajot.ir nemanau kad su tokia egoistiska asmenybe atsirastu norinciu uzsiimti grupiniu seksu.Taigi: jei mokate sekse pastebeti ne tik save o ir tuo seksu su jumis uzsiimancius partnerius,tai tik belieka atsikratyti fobiju bei kompleksu ir bent jau pabandyti pasinerti i tuos malonumus apie kuriuos pagalvojote. Na o del mano drauges! as esu pozityvas ir manau kad su laiku man pavyks ja prisikalbinti. todel kad siais malonumais as noreciau dalintis su ja...gaila kad dabar as turiu dziaugtis siais malonumais mano draugei nezinant ir atsargiai,kad ji nesuzinotu.Aisku atsiras cia ir tokiu kurie mane pasileidusiu apvadins,bet tokiems noriu atsakyti:kad jei tai kaip as elgiuos yra paleistuvyste,tuomet kitas kelias yra tik atsisakymas to ,o tai jau yra fanatizmas o ne gyvenimas.Tik pamise fanatikai gali atsisakyti saves del fobiju ar tikejimo ar kazkokiu pasenusiu "normu". Nemanau kad norint gyvenime buti laimingu reikia atsisakyti tai ka duoda gyvenimas,bet skirtumas yra tik : galima graziai paimti tai ka duoda gyvenimas,ir galima ta pati atimti arba pavogti. nesupraskit tiesiogiai,manau kas nores tas perskaitys tarp eiluciu ka noriu pasakyti.Ir jei jusu isitikinimai jums kuzda,kad grupinis ne jums,na tai vadinasi ne jums ir tai nera blogai.lygiai taip kaip ir nera blogai jei jums patinka grupinis.Kiekvienas pats renkasi kas jam patinka ir kas jam tinka. Bet bent jau pabandyti turetumet,jei jau apie tai kalbate.Kazkaip visi nemegsta tokiu zmoniu,kurie net nepabande jau pradeda aiskinti kad tai yra neskanu,kad tai yra blogis,...net neparagave jau aiskina kad supykino. Tureti savo nuomone apie grupini (teigiama ar neigiama) gali tik tie kurie tai yra patyre o tie kurie to nepatyre jie net neturi supratimo apie ka kalbama ir gali papasakoti tik tai ka jiems kazkas pasakojo ar ko jie buvo mokomi auklejami.
o pabaigai: manau kad ne tik sekse,bet ir visame gyvenime o sekse ypatingai PAGRINDAS YRA DUOTI O NE IMTI.Kai sita gerai suprasit,tada grupinis atrodys kitaip.

Svečias

100% sutinku su tavim, sexas tai ne slidininko slalomas, didesne dalis sexe taip elgiasi,o mus smerkia, paskui prabega eile metu, pradeda pasakoti pasakas apie nusibodusius barscius ar koldunus, zodziu jiems niekada nebuna gerai, o mes turime kuo pasidziaugti, vien musu prisiminimai ko verti. Jaunyste yra duota tam,kad senatveje butu ka prisiminti.........ir is zmogaus gali atimti viska ,isskyrus prisiminimus. Linkiu ,kad taviske kada nors isdrystu sudalyvaut tokiame sexo spektaklyje, nes mes ten scenaristai ir rezisieriai,ir mum ten gera, o moralistai ,masinistai,traktoristai,melzejos ir teisejos tegu lieka uz kitos duru puses, nori,bet negali feiskontroles praeiti ir nebutinai tai susije su isvaizda.

paskaitykit

Be saibu

B

623 įrašai

2012/10/16 18:46:25 18:46:25

Panasu manadresuota.
Ir ka cia skaityti?

Ka cia veiki? Pasidalinti dziaugsmu nera su kuo?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume