Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 16:21:13 16:21:13

Svečias: Vien pimpalai jus valdo, šlykštukai . Be jų nieko nėra jūsų gyvenime. Bet vargu ar vadinamaja savo moterimi dalintumėtes su kitais vyrais tame pačiame išsvajotame grupiniame, aaa? Jums tik p...ių reikia, vaidinat toleranciją, bet pabandytų "jūsų" moteris taip su dviem .

tau niekas nieko nepersa, mes cia nekalbam apie muziejines vertybes, nors matome ,kad tokiu peliu is archyvo yra, juk niekas sito nepropoguoja daryti kas diena, ar su tavim, man pavyzdziui slykstus vaizdas yra gimdymas, tai ka , as turiu nekesti vaiku, ar savo moters kuri juos gimde. Aiskiai paraseme , kad kiekvienas turi savo poziuri, gal tavo vyras uz zvilgsni svetimo vyriskio i tave tau kaili lupa namo sugrizus, ir tu su juo gyveni, tau gal gera, bet mes galime sito nesuprasti, man nepriimtinos jokio mazohizmo formos, o kazkam tinka. Pasaulis yra didelis ir spalvotas . Diskusija imanoma tarp lygiaverciu pasnekovu, referendumas sia tema , man pavyzdziui nereikalingas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 16:26:50 16:26:50

Svečias:
Svečias: :D malonu girdeti, galvoju gal man savo e-maila imesti tau, na sakykime pradziai snekteltume, ne konferenciju saleje(forume), ka manai?

AS TAI GALECIAU DAR PORA SAVU BICU ATSIVESTI.TU GRAZI ESI, ANE IR SU DIDELEIS PAPAIS?

sioje vietoje as vyras esu, mes cia susipainiosime ir nusivesi tuos bicus i ne ten kur reikia, o papu as neturiu

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 16:34:03 16:34:03

O noriu paklausti tu is grupinio, kokio amziaus mazdaug esate, jei noreciau prisijungti ir is kokio miesto, nes i kita Lietuvos krasta per toli vaziuoti. Sudejimui yra kokiu nors apribojimu?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 16:48:14 16:48:14

Svečias: O noriu paklausti tu is grupinio, kokio amziaus mazdaug esate, jei noreciau prisijungti ir is kokio miesto, nes i kita Lietuvos krasta per toli vaziuoti. Sudejimui yra kokiu nors apribojimu?

na sakykime pradzioje apie sudejima, asmeniskai man su stambiomis merginomis nera buve, reiketu ivertinti rizika jeigu labai stambi, pasitarti su draudimo agentu , cia ne asmeniskai, na bet sove toks juokas i galva. Is kur as, as cia nerasysiu, krastas nesvarbu, nes as galiu atvaziuoti ir parsivezti, bet manau ,kad reiktu i asmeninius klausimus atsakymus gauti ne viesame forume. Juk siandien nedega, ar dega? Noretusi suzinoti tavo bent kazkokia fantazijos dali, viesai tai sunku bus padaryti. Ir dar . tai cia buvo tavo tas pirmas komentaras ,kur nuraudes veideilis buvo?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 16:55:20 16:55:20

Svečias:
Svečias: O noriu paklausti tu is grupinio, kokio amziaus mazdaug esate, jei noreciau prisijungti ir is kokio miesto, nes i kita Lietuvos krasta per toli vaziuoti. Sudejimui yra kokiu nors apribojimu?

na sakykime pradzioje apie sudejima, asmeniskai man su stambiomis merginomis nera buve, reiketu ivertinti rizika jeigu labai stambi, pasitarti su draudimo agentu , cia ne asmeniskai, na bet sove toks juokas i galva. Is kur as, as cia nerasysiu, krastas nesvarbu, nes as galiu atvaziuoti ir parsivezti, bet manau ,kad reiktu i asmeninius klausimus atsakymus gauti ne viesame forume. Juk siandien nedega, ar dega? Noretusi suzinoti tavo bent kazkokia fantazijos dali, viesai tai sunku bus padaryti. Ir dar . tai cia buvo tavo tas pirmas komentaras ,kur nuraudes veideilis buvo?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 16:58:55 16:58:55

Biaurybes jau visai issigimet,ir kas per zmones,cia Darni pora ,zmones iesko meiles ir sutarimo, nori buti obuolio puseles ,gedos neturit suvisam. Mokslu tai net neragave, vien tik pimpalai valdo jus.Kaip tevai jus auklejo biaurybes ar jie irgi su kaimynais tuo uzdiiminejo?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 16:59:56 16:59:56

leisk truputi pagalvoti

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 17:02:09 17:02:09

Svečias: Biaurybes jau visai issigimet,ir kas per zmones,cia Darni pora ,zmones iesko meiles ir sutarimo, nori buti obuolio puseles ,gedos neturit suvisam. Mokslu tai net neragave, vien tik pimpalai valdo jus.Kaip tevai jus auklejo biaurybes ar jie irgi su kaimynais tuo uzdiiminejo?

tai savo obuolio puseles ieskok skiltyje analinis sexas, o issilavinimas pas mane 2 aukstieji , ir ka dabar pasakysi.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 17:09:09 17:09:09

kaip jum ne geda, kokie dar aukstieji, gal sekso mokslus baigei su savo MMM? KUR JUSU TEVAI ZIUREJO KAD KAIP GYVULIUS ISAUGINO.Zmones apie tokius dalykus net garsiai nekalba, pagalvoti bijo, ar tevai jusu irgi per visa laiptine ejo dulkindamiesi?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/16 17:15:21 17:15:21

Svečias: leisk truputi pagalvoti

cia vel as........parasysiu emaila kai ta davatka uzmigs, uzeik po 24h i tema, nes cia nuo jos ramybes nebus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume