stipri Seima yra VALSTYBE. swingas lygu liberalas ir jokia ne seima ir ne jokia valstybe.
yra tokia patarlė senoves lietuviu ar tado blindos nezinau kieno bet ji teisinga,,pypkės arklio ir zmonos neatiduodu niekados''
x,x,x
2010/07/15 07:59:08 07:59:08
yra tokia patarlė senoves lietuviu ar tado blindos nezinau kieno bet ji teisinga,,pypkės arklio ir zmonos neatiduodu niekados''
Lelis Borgia
2010/07/15 08:12:16 08:12:16
Be abejo, kad valstybės pagrindas yra stipri, saugi, kultūringa, patikima, darni šeima ir aš esu šeimos žmogus ir visai ne dabartinių pseudoliberalų draugas. Laisvė be atsakomybės neegzistuoja, o jei ji tokia ir būna - tai tik trumpam, kol tampa nauja vergija. Baisesne už ankstesnę. Netikra, dirbtinė laisvė gali būti baisi, pavyzdžiui, politinis korektiškumas šeimoje, valstybėje bei intymiame gyvenime. Ir aš tikrai myliu šeimą, Lietuvą, moteris, gimines - paprastai ir nuoširdžai be melo ir apgavysčių - be veidmainystės. Bet...bet žmogaus teisės, laisvės ir pareigos yra prigimtinės ir neliečiamos. Man tikrai šeima yra visuomenės ir valstybės, ateities pagrindas. Die Würde des Menschen ist unantastbar! Jeder hat das Recht auf die freie Entfaltung seiner Persönlichkeit. Jeder hat das Recht auf Leben und körperliche Unversehrtheit!
medutis
2010/07/16 06:17:12 06:17:12
Tau turbūt atrodo, kad "jie" egzistuoja kažkur bet kur "užsieniuose", bet tik ne Lietuvoje ? Gal swingerių yra ir tarp tavo draugų, bet to niekad nepastebėsi, nes jie, priešingai nei kaip čia manai, neperša nei tau, nei tavo vaikams savo seksualinės kultūros. Leisk paklaust, kas tau ją eskaluoja tada?
trikapeikis intelektualas
2010/07/16 06:27:04 06:27:04
labai teisingai Meduti. Eskaluoja tokias temas tie kurie saves niekaip nerealizuoja tame. Ar fantazijos niekaip nevirsta realybe. Ar realybe pasirodo visai kitokia.
Kazkas panasaus, kei kazkas girtusis koks esas sekso galiunas, bet esas luzeris.
visas potencialas drovume
Moteris_Ji
2010/07/16 06:46:52 06:46:52
Tau turbūt atrodo, kad "jie" egzistuoja kažkur bet kur "užsieniuose", bet tik ne Lietuvoje ? Gal swingerių yra ir tarp tavo draugų, bet to niekad nepastebėsi, nes jie, priešingai nei kaip čia manai, neperša nei tau, nei tavo vaikams savo seksualinės kultūros. Leisk paklaust, kas tau ją eskaluoja tada?[/quote]
Tikiu, kad nesi ir netapsi toks "seksualinės kultūros" atstovas, o kursi tvirtą šeimą ir mąstysi bei atsirinksi. Net jei ir suklysi renkantis, visada galima iš patirčių pasmokyti ir kitiems papasakoti, kaip neapsimoka gyvenime elgtis.
medutis
2010/07/16 07:43:12 07:43:12
Kai jau baigės parakas konstruktyviai diskusijai, tai jau su ala gyvenimiškais patarimais nukreipt temą link mano asmeninio gyvenimo - neišdegs Koks tamstai skirtumas, kuo aš tapsiu, o gal jau esu tapęs? Vos tik leptelčiau ką nors apie savo asmeninius dalykus, iškart būčiau apkaltintas kokiu nors "eskalavimu", hehe
Moteris_Ji
2010/07/16 07:49:11 07:49:11
Neketinu forumo paversti semenine diskusija , o be to jau ir pasakiau ką norėjau.
Pridursiu, kad man žmonės tikrai yra ne tas pats (ir tuo džiaugiuosi), o tave kaip ir visus kitus vyrus ir moteris priskiriu prie žmonių, bet ne kiaulėms ar "galvelėms".
trikapeikis intelektualas
2010/07/16 09:54:34 09:54:34
"Labukas, ieskau meiluzio, ivairiapusiam seksui. ""laba pasiulymu turi ?""kas domina?... ""domina pasimatymai dviese? "
Cia tipo tokiu gautuju laisku dalis, registracijos diena, liberaliame puslapyje. Amzius nuo 20 iki 28 metu.
As apsuksiu klausima Meduti, prasau pasakyk man savo nuomone, ka liberalai veikia cia?
ieva
2010/07/16 16:25:56 16:25:56
Liberalai iesko kvailiu cia. Tai yra kvailu panu.
medutis
2010/07/16 20:25:42 20:25:42
Ar kalbam apie pazintysxxx ar dar kokią vadinamą "sex pažinčių" svetainę? Ne tik tamstos vadinamuose liberaliuose puslapiuose, bet ir apskritai visame internete pilna nesąmonių ir/ar šiukšlių. Tiesiog reik mokėt atsirinkt, kaip ir bet kur, net ir čia
Yra žmonių, kurie per visas įmanomas svetaines ieško sau antros pusės, net ir vadinami liberalai. Aš asmeniškai čia (į forumą) ateinu pasigliaudyt įdomesnių pasisakymų - duoda peno mintims, stengiuos pažvelgt iš visų pusių į tam tikras situacijas, ir niekam per prievartą neperšu liberalumo Dėlko jums keista kad liberalai pasisako šioje temoje?