Ar kalbam apie pazintysxxx ar dar kokią vadinamą "sex pažinčių" svetainę? Ne tik tamstos vadinamuose liberaliuose puslapiuose, bet ir apskritai visame internete pilna nesąmonių ir/ar šiukšlių. Tiesiog reik mokėt atsirinkt, kaip ir bet kur, net ir čia
Yra žmonių, kurie per visas įmanomas svetaines ieško sau antros pusės, net ir vadinami liberalai. Aš asmeniškai čia (į forumą) ateinu pasigliaudyt įdomesnių pasisakymų - duoda peno mintims, stengiuos pažvelgt iš visų pusių į tam tikras situacijas, ir niekam per prievartą neperšu liberalumo Dėlko jums keista kad liberalai pasisako šioje temoje?
Del ko man kesta?! jei man reiktu sportiniu bateliu, as eisiu i sporto prekiu parduotuve. Jei as noresiu valgyti, eisiu i maisto prekiu parduotuve. Jei as Laisve myleciau labiau nei ka kita, as buciau liberalas.
Gal as ironizuoju, taciau, jei toji antroji puse vienintele. Tai ant kiek ji brangi dalintis?! As nenoriu kaleti apie materialius dalykus, as apie investuota laika i savo artima...
Man nepatogu pradeti kalbeti apie "pareigas" bunant poroje, kurios priestarauja liberalumui.