insieme_noi:
Kadangi po sios eleo34 zinutes, dauguma diskutuotoju buvo sokiruoti (taip sprendziu is to, kad dauguma pradejo nusisneketi), pratesiu savo ir eleo34 minti.
Teko dalyvauti grupiniame, kur butent vyras vyra norejo pamyleti, prisidejau, kiek man tai buvo idomu. Abu mano partneriai vede, abiejuju zmonos labai konservatyviu paziuru, baidosi bet kokios ivairoves. Taip kad moterys, nesibaidykit ir nepurkstaukit, apie grupini isgirde, nes gal but jusu vyras ta karta su mumis buvo.
Mielasai Jus minti galite testi. Taciau kas kada ir kur nusisnekejo ar neuzbaige minties???
Pirma, jei man sibiro haskis yra grozio obkektas, tai taip gaunasi, kad as zoofilas? Gal issiaiskinkime ka reiskia zodis biseksualus.
"Jei ateini į šią temą, tai ir atsakai "taip" arba "ne". Ir kiekvienas atsakymas turi buti vertas pagarbos. "
Labai pritariu siai minciai. Tik po pasakymo TAIP reiktu darasyti isejau i pazintys xxx
Kodel?! todel, kad tai DARNI PORA forumas. Leiskite pastebeti, kad sioje temoje dar nei vienas pasisakes TAIP, nepaaskino ka cia veikia?! Leisiu sau pasikartoti, to paties xxx forumo dalyviu nuomone, poroms su perspektyva i ilgalaike draugyste, grupinis seksas nepakeliui. As siai nuomonei pritariu.
Yra viena isimtis, tam tikrame amziuje ir tam tikrame laiko tarpe isbuvus poroje.
Kiekvienas veiksmas turi tam tikru pasekmiu. Butent as linkes, kad besidomincios jaunos poros zinotu sitokio pasekmes.
“Taip kad moterys, nesibaidykit ir nepurkstaukit, apie grupini isgirde, nes gal but jusu vyras ta karta su mumis buvo. „
Vienas kitam patikeja slpciausias savo svajones, vienas kitu besirupinantys ir visaip kitaip atsidave partneriai, zino kiekviena savo isrinktojo zingsni.