Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/14 14:30:32 14:30:32

durniu laivas

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/14 14:33:31 14:33:31

Nugi sutinkame, o tai kur rinktis? Nurodykite, pagaliau, adresa, kiek galime laukti. O tai pasensime ir nepatirsime sito malonumo.

eleo35

E

7 įrašai

2010/07/14 14:41:37 14:41:37

būtent durnių laivas, tereik pasakyt kad esi biseksualus, jau sutapatina su prostitute ir išsidirbinėja. O jei pasakytų kas nors kad homoseksualus, tai su kuo tada sulygintų? fui...

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/14 14:48:34 14:48:34

eleo35:
na, jei moteris mano, kad vyrai tuoj išnyks, tai galim manyti ir kad pasaulio pabaiga ne už kalnų o kodėl pasaulio pabaiga kiekvieną dieną? kaip galima mylėtis po pasaulio pabaigos? nors..."trikapeikis intelektualas"...

Na juk sakoma mylekis taip kaip tai butu pirmas ir paskutinis kartas?!
Kaip galima myletis po pasaulio pabaigos? paprastai, jau tokiu pasaulio pabaigu buvo ne viena.
Jusu vietoje, nesijaudinciau, kad vyrai isnyks. Juk biseksuali

As neissidirbinejau

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/14 15:07:15 15:07:15

Aš heteroseksualus. Tai ką man daryti, kur rinktis? Kas galėtų pasakyti?

eleo35

E

7 įrašai

2010/07/14 15:33:44 15:33:44

nesvarbu, tai tik išvedžiojimai. Tema vadinasi "Grupinis seksas - ar sutiktumėte?". Jei ateini į šią temą, tai ir atsakai "taip" arba "ne". Ir kiekvienas atsakymas turi buti vertas pagarbos. Grupinis seksas be visa ko dalinamas i kelias kryptis, todel zmogus kuris atsako taip, gali priklausyti vienai arba kelioms kryptims. Jei paminetume pvz "orgijos" ar "gengbengo" tipo grupini seksa, cia sukiltu vajus. Tereikejo pasakyti man, kad esu biseksuali ir man patinka seksas tryse, kai iskart buvau itraukta i prostituciu sarasa. Kam tada einate i sitas temas? Gerbkite zmones tokius, kokie jie yra. Juk cia nekalbama apie prievarta, o apie laisva pasirinkima.
Pritariu pasisakiusiam, kad grupinis seksas tai iteisinta neistikimybe. Deja, ji neapsaugo nuo dvasines neistikimybes...
[i:38gvko0f]Trikapeiki intelektualai[/i:38gvko0f], man moterys tik grozio objektas, su jokia is ju nenoreciau gyventi, myliu vyrus, esu seimos zmogus.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/07/14 15:50:26 15:50:26

eleo35: nesvarbu, tai tik išvedžiojimai. Tema vadinasi "Grupinis seksas - ar sutiktumėte?". Jei ateini į šią temą, tai ir atsakai "taip" arba "ne". Ir kiekvienas atsakymas turi buti vertas pagarbos. Grupinis seksas be visa ko dalinamas i kelias kryptis, todel zmogus kuris atsako taip, gali priklausyti vienai arba kelioms kryptims. Jei paminetume pvz "orgijos" ar "gengbengo" tipo grupini seksa, cia sukiltu vajus. Tereikejo pasakyti man, kad esu biseksuali ir man patinka seksas tryse, kai iskart buvau itraukta i prostituciu sarasa. Kam tada einate i sitas temas? Gerbkite zmones tokius, kokie jie yra. Juk cia nekalbama apie prievarta, o apie laisva pasirinkima.
Pritariu pasisakiusiam, kad grupinis seksas tai iteisinta neistikimybe. Deja, ji neapsaugo nuo dvasines neistikimybes...
[i:12i5ckv8]Trikapeiki intelektualai[/i:12i5ckv8], man moterys tik grozio objektas, su jokia is ju nenoreciau gyventi, myliu vyrus, esu seimos zmogus.

Esi šeimos žmogus? Norėčiau pasitikslinti: nuo kada šeimą sudaro trys asmenys?

eleo35

E

7 įrašai

2010/07/14 15:56:26 15:56:26

Lady_scorpio:

jei turim seksa su treciu asmeniu, kodel su juo turetume gyventi? jus ir vel snekate sarkastiskai, puikiai suvokiate, kad jei permiegojot su vyru, tai neprivalot tuoktis. Cia lygiai tas pats. Pagal statistika JAV yra penki milijonai aktyviu svinguotoju, negi jie visi gyvena kartu? Puikiai suprantat kad kalbat nesamones, jusu tikslas - pasijuokti. Dar karta klausiu,kam tada lankotes tokiose temose?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/07/14 16:16:58 16:16:58

Eleo35, o kas tavo manymu yra ištikimybė šeimoje? Svinguojama ne tik JAV, bet ir Lietuvoje. Verslo klasė seniai svinguoja ir nieko, žmonos nesipiktina, juk svarbu socialinis saugumas, prestižas, aukšta socialinė padėtis ir garantuota vaikų ateitis, nes atsisakius - grėstų skyrybos ir viso to praradimas. O įžeidinėti neverta. Yra tokia problema, toks neaiškumas arba noras išbandyti, todėl ir galima pasiaiškinti, garbingai be pykčio pasidalinti mintimis.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/14 16:19:52 16:19:52

eleo35:
Lady_scorpio:

jei turim seksa su treciu asmeniu, kodel su juo turetume gyventi? jus ir vel snekate sarkastiskai, puikiai suvokiate, kad jei permiegojot su vyru, tai neprivalot tuoktis. Cia lygiai tas pats. Pagal statistika JAV yra penki milijonai aktyviu svinguotoju, negi jie visi gyvena kartu? Puikiai suprantat kad kalbat nesamones, jusu tikslas - pasijuokti. Dar karta klausiu,kam tada lankotes tokiose temose?

Na ne mano tai reikalas Taciau pasak statistiko JAV vidutinis lytiniu partneriu skaicius lygus vienuolikai.
Tiesa si statistika apima ir liberalias poras. Geras ane?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume