Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/10 07:00:37 07:00:37

Sveciui: O pats boba ar vyras irgi niekaip neapsisprendi? Svecias yra vyriskosios gimines, o viesnia - moteriskosios.

Ko tu cia svaigsti? Jei nerasai niko tai sistema pati sveciu ivradina. Nori turet nika- viesnia- turek, bet kitiem nenurodinek. Nenoriu niko ir nerasysiu ir atsiknisk su savo pamokslais.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/10 10:44:11 10:44:11

Ne svaigstame, o susilaikome. Susilaikymas - dorybe!

4eva

4

34 įrašai

2010/02/10 12:03:59 12:03:59

idomus klausimas ka as veiksiu po 10 metu, atsakau klausimu i klausima, o kas bus po metu ar dvieju tu bent isivaizduoji?

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/10 12:15:43 12:15:43

4eva: idomus klausimas ka as veiksiu po 10 metu, atsakau klausimu i klausima, o kas bus po metu ar dvieju tu bent isivaizduoji?

Po metu, greiciausiai "isikibes drebesiu, kad neprarsciau", bet grupinio neisiu

dabar tavo eile

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/10 16:28:15 16:28:15

Po metu drebesi, po 10- 20 issiskirsi, tada ir prades lysti galvon visokios mintys, tame tarpe ir apie grupini

4eva

4

34 įrašai

2010/02/10 17:32:32 17:32:32

nepavydziu as tau, varksas zmogus su numirusia nuomone. gyvenu sia diena ir dziaugiuos sia diena, o jus visi kurie matot savo ateity po sitiek metu paziurekit i senatve kokie pavarge busit ir pamatysit kaip sudinai praejo visas gyvenimas   

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/11 07:04:48 07:04:48

Svečias: Po metu drebesi, po 10- 20 issiskirsi, tada ir prades lysti galvon visokios mintys, tame tarpe ir apie grupini

Turiu jus nuvilti. Desimties metu slenksti jau senai perzengiau.

4eva: :lol: nepavydziu as tau, varksas zmogus su numirusia nuomone. gyvenu sia diena ir dziaugiuos sia diena, o jus visi kurie matot savo ateity po sitiek metu paziurekit i senatve kokie pavarge busit ir pamatysit kaip sudinai praejo visas gyvenimas

Numirusios nuomones antroji puse arba juokiasi puodas, kad kaminas juodas.
Jai seksas tai "visas gyvenimas" ko gero jau nieko* nebepadarysi.
Sudinai linkes abejoti. Turetum daugiau laiko, jai tau "hormonu audros" netrukdytu. As galiu save realizuoti kur tik panoresiu, o tu?

Pameni kai tau buvo 16? isdulkintum visas kurios juda. Pameni erekcija pamaciu kruti per TV? o pamates grazia mergina autobuse? o siandiena kaip? o veliau po desimties bus taip pat?!
Manau neteisinga:
Yra daug amekdotu apie moteris kurioms "skauda galvas", o apie vyrus nera. Teisybe tam tikrame amziuje juk kitokia?!
Zirkles. Kai tavo "seksualumas" ims slopti tavo amziaus moters kils.
Vienoke tai tik mano nuomone. Grupinis seksas vyrui, tai lamborghini jo libido. Sakei as "drebesiu"?!

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/11 08:02:42 08:02:42

4eva: :lol:

Sitas pirma kart sekso pauoste, uztai toks "kietas"

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/02/11 09:12:53 09:12:53

Svečias:
Pati sau ponia: Tai ne pasakaitė, o labai rimta, nes tai – Realybė. Nėra man čia laiko su jumis analizuoti savo ir buvusių bei esamų mylimųjų poelgius. Kam gaišti laiką kvailiems aptarinėjimams, kai uždarame turtingųjų klube lengvai gali pasigauti naują gyvenimo partnerį, nes esu graži ir protinga. Praleisti su juo laisvalaikį ir patirti didžiulį malonumą - orgazmą. Visas mūsų malonumas tame, kad mes vaikomės naujų santykių, prestižo, garbės, valdžios, įtakų, o ne meilės. Ir taip elgiasi beveik visos jaunos, savimi pasitikinčios, išsilavinusios moterys, merginos, net paauglės apie tai ne tik sapnuoja, bet ir nuolat svajoja. Netikite, pasiklauskite. Mes gerai žinome, kad meilės nėr, kad ji tik nukvakusių bobučių pasakaitės. Stengiamės mesti viską, ką turėjome, pamiršti senus santykius, senus boy – friend‘us ir palikti visą jų bagažą, kurį sukaupėme su jais. Šokame į solidžių vyrų traukinį ir tikimės, jog jis nuveš mus į naują ir šviesų gyvenimą be rūpesčių ir vargų. Negi nematote, kad dauguma paauglių - panelių šiandien tik lengvabūdiškai žiūri į rimtus santykius ir nevengia nei svingo, nei grupinio, nei anal anei oral. Juos užmegzdamos galvojame tik apie tai, jog visuomet galima bus lengvai pavaryt į šalį ir išsiskirti su pabodusiu, įkyrėjusiu vaikinu ir susirasti naują mylimąjį. Tikrą vyrą, o ne lochą. Kuo blogas toks požiūris į tokius “meilės žaidimus“, jums, matyt, nesuprast.

ir labai teisingai. Valiai.
Protinga tu bent paziurek kokioje temoje esi ir apie ka diskutuoji.

Kalbant apie jaunimo poziuri i darba ir karjera, turiu pastebeti, kad jie turetu pasakyti "aciu" tau.
Juk tau lengviau issiskiesti, nei "perskaityti vadoveli" ar tinkamai atlikti pavesta. Juk lengviau"paciulpti" nei sukurti "kazka" naujo.
Vargas pavaldiniams su tokia direktoriene.
Ka ten su tavim analizuoti. Vyriskas organas ir pinigai galvoj jei ne siknoj. (kazko Lelio braiza primena, o pastarasis vis neapsisprendzia vyras jis ar moteris)

Ar ne per daug man garbės? Ar nemanote, kad gal aš visaip reikštis negaliu ir neturiu tam jėgų. Mano libido ir kitos galios - tai ne Lombargini, kaip vienas čia sakė. Gal nereikia kitų mintis man priklijuoti? Negi Samantų išdaigų pasiilgote? Užsiimkite geriau vandens aerobika, kuri pagerins jūsų Libido, o ne etiketes Leliui klijuokite, sutariame? Taip bus geriau ir vaikai nebus lunatikai.

lina

L

48 įrašai

2010/03/12 12:02:03 12:02:03

Indra: Seksas yra nuostabu ir be galo malonu, bet... As nesuprantu vieno dalyko. Tarkime, yra seima. O vyras labai nori ir stengiasi ikalbinti savo zmona, kad ji sutiktu dalyvauti grupiniame - vyras, ji ir jo draugas. Sito niekaip nesuprasiu. Kuo tas malonumas grupiniame didesnis? Ir kaip vyras gali duoti savo zmona kitam? Kas galetu man tai paaiskinti? Ar jus sutiktumete dalyvauti grupiniame sekse?

Jeigu sutuoktiniu pora abu nori patirti tik fizini malonuma, kodel gi ne ? Manau, nors daug kas su manim nesutiks, dvasine istikimybe yra svarbiau nei fizine. Kai zmogus patenkina sex.aistra jis gryzta vel i realu materialini ir dvasini gyvenima.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume