Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Frida

F

10 įrašai

2010/04/29 08:06:29 08:06:29

Indra, del tu vyru noru, kiek zinau, vyrai nori tik su dviem moterim, o ne atvirksciai, va cia ir malonumas jam, dvi moterys, automatiskai dvi skylutes (cia taip negraziai issireiskus, dvi ji buciuos laizys, rodys jam demesi ir jis bus karalius...
O Lina, na kad ir kaip as buciau novatoriska ir tolerantiska, dviese, dar kazka isileisti i lova... et, as per daug pavydi

KAMILĖ

K

10 įrašai

2010/05/08 17:09:12 17:09:12

Vyras Mes vede seniai.Apsivedeme jaunuciai,is dideles meiles,o gal aistros....Buvo pavydo,asaru ir svaigios meiles akimirku...kaip kokiame romane...Metai bego aisku abu aistringi buvome,tad per daug nesukome galvos ir problemu lovyteje neturejome...Bet gyvenimas keiciasi ir viena diena mano brangus vyras pareiske jog noretu pabandyti grupini seksa...As net nepatikejau savo ausimis,nes jis toks pavydus buvo....saugodavo mane nuo kiekvieno zvilgsnio...O cia stai tokia naujiena..Buvo sokas,viskas susijauke...Na,zodziu prasidejo fantazavimai sekso metu apie grupini...ikalbinejo kazkur apie tris metus.Pabandeme,buvo ydomu nauji pojuciai,bet apie tai nekalbejome tarsi nieko neivyko...Ka as jauciau?Jauciausi keistai :susijaudinusi,nuodeminga,knibzdejo pavydo kirminelis.Po kazkur metu vel pabandeme su poryte.Na,o dabar tiesiog vyras reikalauja to,spaudima daro man....Vieno atviro pokalbio metu pasake jog ji jaudina,kai as myliuosi su kitu vyru...Neitiketina...O nesinei prasitare jog noretu pabandyti su vyru -jis pats.Cia jau sokas man!Jis Bi!Jauciuosi labai blogai,nes manimi naudojosi.As ivardinu sia situacija taip.Man visada patiko vyriski vyrai,o cia...kuris mane mylejo,su kuriuo turiu du vaikucius....?!Paskutinius menesius nera sekso is viso,jei ir buvo viena kita karta po to susipykstame.Nezinau,noreciau nezinoti nieko.Esu sako labai grazi,vyru demesio nestinga,bet jauciuosi pavargusi nuo gyvenimo,tuscia ir nezinau kaip net yvardinti manaja busena.Jei paklaustu ar bandyti grupini seksa su savo partneriu?Pasakyciau jog niekada ir jokiu budu.Nes jei jau iskyla toks poreikis,reiskiasi priezastis gilesne ir rimtesne...

medutis

M

403 įrašai

2010/05/08 21:45:53 21:45:53

Matau kad kaip ir šios citatos autorė, taip ir dauguma šioje diskusijoje pasisakančiųjų nelabai supranta kas tai yra grupinis seksas ir su kuo jis valgomas. Kaip ir įprastiniame, 1x1 sekse, taip ir grupiniame, kur dalyvauja daugiau nei 2 asmenys, reikia šiokio tokio susibendravimo tarp visų dalyvių, tam kad tas seksas būtų geras ir teikiantis malonumą. Kuo daugiau asmenų, tuo daugiau sąryšių ir tuo sudėtingiau tai pasiekti. Jei grupiniame dalyvauja pora, tai neturi būti vieno (pvz. kaip daug kur minima, vyro) užgaidų tenkinimas. Poros santykiai turi būti tikrai tvirti emociškai, tam kad jie abu būtų tikri, jog toks seksualinis išbandymas nepakenks jų tolesniam bendravimui. Ne užsidėti pliusiuką, kad štai įgyvendinau kažkokią svajonę, o pirmiausia kad tai leistų patobulinti savo poros (savo ir savo antrosios pusės) santykius. Ir apskritai, grupiniam sekse geriau kad dalyvautų seksualiai "open-minded", ty. laisvi, atviri ir plačių pažiūrų žmonės

Lina:
Jeigu sutuoktiniu pora abu nori patirti tik fizini malonuma, kodel gi ne ? Manau, nors daug kas su manim nesutiks, dvasine istikimybe yra svarbiau nei fizine. Kai zmogus patenkina sex.aistra jis gryzta vel i realu materialini ir dvasini gyvenima.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/05/10 07:11:14 07:11:14

Kamile: O nesinei prasitare jog noretu pabandyti su vyru -jis pats.Cia jau sokas man!Jis Bi!Jauciuosi labai blogai,nes manimi naudojosi.As ivardinu sia situacija taip.Man visada patiko vyriski vyrai,o cia...kuris mane mylejo,su kuriuo turiu du vaikucius....?!Paskutinius menesius nera sekso is viso,jei ir buvo viena kita karta po to susipykstame.Nezinau,noreciau nezinoti nieko.Esu sako labai grazi,vyru demesio nestinga,bet jauciuosi pavargusi nuo gyvenimo,tuscia ir nezinau kaip net yvardinti manaja busena.Jei paklaustu ar bandyti grupini seksa su savo partneriu?Pasakyciau jog niekada ir jokiu budu.Nes jei jau iskyla toks poreikis,reiskiasi priezastis gilesne ir rimtesne...

Pabusiu pranasu. Sekantis zingsnis vaikai.

KAMILĖ

K

10 įrašai

2010/05/10 20:15:06 20:15:06

Na,pabuk pranasu...pasakyki kas gi manes laukia?:)...
Seip neesu nei konservatyvi ,nei nesuprantati kas yra grupinis seksas.Kaip bande apibudinti.Ir esu stabiliai ir emociskai subrendusi,megstu naujoves ir suprantu monotoniskumo zala seimoje.Visada stengiausi suprasti partneri,maniau jog ir jis mane supranta.Seip kaip bebutu keista,tik visai kitaip isivaizdavau tai...Erotika,virpuliukai,bet deja realybe kitokia.Ir sutikti zmones nuostabus ir atrodo patirtis ydomi.Deja,kai dar turi prota ir jausmus...vien suvokti jog, tai tik seksas ir nieko daugiau,buti daiktu,irankiu.Savo ir kitu instinktu tenkinimui.Zmogus sudetingas su savo pasamone ir samone.Ir nesmerkiu tu kurie per naktis tusinasi vakaruskose,jei jiems gera-saunu!Tik anksciau ar veliau manau,tai nusibos.Kasdien valgydamas migdolus dar kazko noresi.Taip ir cia issibarsciusiems,issidukusiems reikalinga vienatve:)

trkapeikis intelektualas

T

1 įrašai

2010/05/11 14:39:28 14:39:28

Sekant paskutini posta, pranasu buti nereik.
Kiekvienas mastantis ir nemastantis zmogus pasirenka sau kelia.
Matau jau pasirinkot, vienatve. Bilietus jau turit.

Isduosiu maza paslapti. Didesne dauguma vyru negali tverti be sekso. Taip pat kaip ir daugumai moteru nepatinka monotonija. Bet vieningai abiems pusems pasluostes kelionei i Edena netinka. Kai kuriems pagal paskirti.

ji

J

98 įrašai

2010/05/11 15:27:18 15:27:18

Mes su vyru bandem grupini,labai patiko. Netiesa kad paskui nesinoresi sekso 1+1. Nes seksas su savo vyra tampa aistringesnis.....zodziu sunku papasakoti kas tai per dalykas....tesiog pojutis fantastiskas,atrodo skraidysi.......

Nereikia

N

630 įrašai

2010/05/29 10:24:06 10:24:06

As dar pakankamai jauna, todel negaliu tvirtai pasakyti, kad savo vyro su niekuo nesidalinciau. Bala zino kaip monotonija gyvenime gali priversti pasielgti. O siaip grupinis man atrodo visai priimtinai

Baltas12

B

2 įrašai

2010/05/30 16:48:28 16:48:28

As negaleciau savo mylima moterim dalintis, su kazkuo. Tiesiog negaleciau ir viskas.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/31 05:02:55 05:02:55

Tada esi pavydus egoistas ir tiek. Laikas pakeis tavo nusistatymą ir vertybes.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume